Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/showthread.php 28 require_once

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sieciosploty
Venom93,Jun 15 2007, 07:34 PM napisał(a):Nie mów tak! Uda ci sie! :) Wiecej wiary w siebie!
Oby... ;)

Zajme sie tym dopiero w sierpniu, bo teraz wyjezdzam. Ale jak dobrze pójdzie to w wakacje lub pod ich koniec, powinienem dokonczyc moje "dzielo".

zefir_93 jakies postepy?
Odpowiedz
No wlasnie :)
Zapodaj jakies foty jak juz cos masz. Nawet zaczete niech bedzie.
Odpowiedz
Mam jedynie stara wyrzutnie nad nowa to tylko plany które mam zamiar pzrezucic na papier to zobaczycie szkice.
upewnij sie czy nikogo niema w domu
Odpowiedz
nie chcialem zakladac nowego tematu a tu akurat o tym mowa wiec do rzeczy:

Przegladajac allegro w poszukiwaniu ciekawych gadzetów ze Spidy'm natknalem sie na cos takiego

http://allegro.pl/item212178067_nowosc_spi...zyna_od_ss.html

spotkal sie ktos z tym? Jak tak to co to dokladniej jest moze ktos wie?
Odpowiedz
robinhoo10,Jul 16 2007, 11:32 AM napisał(a):nie chcialem zakladac nowego tematu a tu akurat o tym mowa wiec do rzeczy:

Przegladajac allegro w poszukiwaniu ciekawych gadzetów ze Spidy'm natknalem sie na cos takiego

http://allegro.pl/item212178067_nowosc_spi...zyna_od_ss.html

spotkal sie ktos z tym? Jak tak to co to dokladniej jest moze ktos wie?
Czy to nie jest cos a la sztuczny snieg, co sie rozklada na cos jakby pajeczyne? :huh:
Odpowiedz
pajeczyna w sprayu ;)
"and resposibility means you don't run away, when sombody asks, who did that?"
Odpowiedz
Jak masz ta rekawice, ktora wystrzela pajeczyne(gadget ze spider-mana 3) to tam mozna wymieniac pojemniki z pajeczyna( tak jak robil to Peter :D ). To jest chyba wlasnie taki pojemnjik.
"IF YOU ARE MY FATHER, CARNAGE...WHO'S MY MOTHER"-Toxin
Odpowiedz
Tak i tam jest jeszcze pojemnik na wode.
Rafcios rządzi Kumalski ? xD
Odpowiedz
Znawcy zabawek dla pieciolatków? ^^
Odpowiedz
Nie czepiaj sie, oni po prostu interesuja sie nowinkami technicznymi :P. Moze te nowinki sa dla pieciolatków ale zawsze to cos...
Odpowiedz
Ta siec jest taka jak te serpentyny w spreju tylko, ze siec jest niebieska.
Rafcios rządzi Kumalski ? xD
Odpowiedz
Zefir i jak tam z budowa sieciosplotow ??? Temat troche ustal...
Odpowiedz
Wrzuc jak najszybciej te zdjecia i pisz jak ci to wychodzi. Jestem zainspirowany w takie prace.
Odpowiedz
Jeny,Zefir naprawde budujesz siecosploty?
No cóz ja jak narazie nie mam zadnego pomyslu ale jak wpadnie mi do glowy to postaram sie pomóc :) Ale jak narazie mozesz wykorzystac budowe czegos takiego w sieciosplocie "Mega Blast"-jest to zabawka dla dzieci z firmy "Cobi".Napewno slyszeliscie poniewaz ostatnio bylo wiele reklam czegos takiego...W kazdym razie,no cóz - Zycze powodzenia :)
Odpowiedz
Ja na metalowej bransoletce zaczepilem diode z dwoma kabelkami które przecialem. Ustawilem je tak ze gdy je bede naciskal (zlaczal). Dioda bedzie sie swiecic ^^ Nazwalem to Wirtualny Sieciosplot :) Gdyby diode zastapic jakims mechanizmem ala wyrzutnia mozna by bylo zrobic sieciosplot. Próbowalem cos takiego robic w styczniu , linke zaczepilem na kólku przymocowanym do bransolety i gdy naciskalem przycisk odblokowywal sie kawalek metalu który blokowal kólko przed odkrecaniem sie (bylo to kolo z takiego duzego auta zabawki mojego brata które odkrecalo sie po nakreceniu. Ale skonczylem na tym zeby bardziej wyrzucic ta line z bransolety tzn. zbudowac ten mechanizm ala wyrzutnia.
"Tajemnicą długiego życia jest czerpanie radości ze swojej pracy" Carl Barks
Pozdrawiam, Lone Star
Odpowiedz
Tak z ciekawosci pytam... czy projekt jest ukonczony? Moze cos o tym powiesz zefir_93 ;).
Odpowiedz
No wlasnie jak tam idzień
I zycze ci powodzenia.

Znajometr v2

Money. I like to
swim trought it
and throw it in the air and have
it hit me on the
head! Quack!
Deadpool
Odpowiedz
Witam,

looknijcie na artykul pod tym linkiem:

http://www.gizmos.pl/index.php/2008/05/05/...5/pajecza-siec/

widac naukowcy tez wzieli sie za kontrukcje siecisplotow...

chyba wszystko w tych czasach jest mozliwe....

[p.s. chcialbym miec takie cacko...ehhhh]
Odpowiedz
Pewnie odkopuje porzucony temat, ale...od roku Zefir tu nie napisal, czyzby porzucil ten projekt? Szkoda, ale bylo to do przewidzenia, nie kazdy moze dac rade z czyms takim.
Odpowiedz
wyrzutnia wyrzutnia. ale jakby samemu zrobic substancje ktora przypominala by siec? mozna by wtedy zrobic sieciosplot na bazie jakiejs strzykawki
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości