30.06.2007 , 21:01
Gram osatnio w gre The Punisher, obejrzalem film....
Zalapalem maja zajawke na te postac ;)
A co wy myslicie o tej postacią?
Zalapalem maja zajawke na te postac ;)
A co wy myslicie o tej postacią?
Wystąpiły następujące problemy: | ||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
|
Punisher
|
30.06.2007 , 21:01
Gram osatnio w gre The Punisher, obejrzalem film....
Zalapalem maja zajawke na te postac ;) A co wy myslicie o tej postacią?
30.06.2007 , 21:36
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.06.2007 , 21:38 przez nightcrawler_13.)
Symbioth,Jun 30 2007, 09:01 PM napisał(a):Gram osatnio w gre The Punisher, obejrzalem film....Ja tez zagralem w gre, obejrzalem film, i puni stal sie moim najlepszym=ulubionym bohaterem. Zaraz potem na allegro kupilem wszystkie komkisy mandragory, a na gwiazdke dostalem essa, oraz portfel z punisherem. Niedawno kupilem se tez koszulke. Uwielbiam goscia, serio!!! A co myslisz o muzyce z filmu? O temacie przewodnim?
30.06.2007 , 22:06
Muzyka jest genialna. Mysle o tym zeby fragmenty z tej muzyki wykorzystac w moich produkcjach ;)
Jeszce dzis zakupilem koszulke z takim wzorem: http://tbn0.google.com/images?q=tbn:cx7DfA...isher_Skull.jpg
30.06.2007 , 22:59
Tez krecisz fan filmy? Mamy coraz wiecej wspólnego :D .
Ja mam koszule, ze wzorem z filmu, ale chyba juz ja widizales?
01.07.2007 , 00:15
W gre The Punisher juz gralem i osobiscie mi sie podobala , co do filmu Punisher z 2004 roku to moim zadaniem byl to film sredni. Bardziej przypadla mi wersja z 1989 roku gdzie glowna role gra Dolph Lundgren :D . Wracajac do komiksów z Punisherem coz nie czytalem ich wiele , za to lubilem goscine wystepy tej postaci w komiksach Spider-Man
The Punisher (1989) http://pl.youtube.com/watch?v=XDKKzZJ3Sa0
Tego starszego jeszcze nie ogladalem. Pamietam ze kiedy puszzali na polsacie ale nie moglem wtedy obejrzec :(
Ta wersja podobno bardziej odbiega od komiksu ale widac ze jest bardziej brutalna co raczej idzie na plus ;) Pytanie: Czy oplaca sie kupic Essential Punisher'a czy lepeij jakies komiksy z Mandragory badz tez z TM-Semic???
01.07.2007 , 11:33
Ja ogladalem obydwa filmy.
01.07.2007 , 11:49
Kup essensiala, jest swietny! Spider-Man, X-men, daredevil=punisher, jest extra. A ten z lat 80' naprawde odbiegal od komiksu, nawet nie mial czaszki.
01.07.2007 , 11:52
nightcrawler_13,Jul 1 2007, 12:49 PM napisał(a):Kup essensiala, jest swietny! Spider-Man, X-men, daredevil=punisher, jest extra. A ten z lat 80' naprawde odbiegal od komiksu, nawet nie mial czaszki.Z tym sie zgodze nie mial czaszki a Essa se kup bo warto.
Rafcios rządzi Kumalski ? xD
01.07.2007 , 12:02
No wiec ja ubóstwiam cale Universum Marvela. Gdybym tylko mógl kupilbym wszystkie essentiale.
01.07.2007 , 19:23
Ja ogladalem tego Punishera z 2004 roku i uwazam ze byl sredni. Tzn mam co do niego mieszane uczucia. Aktor pasowal mi do roli Punishera i podobal mi sie John Travolta w roli mafioza. Ogólnie film ma troche zgrzytów ale zaliczylbym go raczej na plus.
01.07.2007 , 20:12
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.07.2007 , 20:14 przez Scarlet Spider.)
Zgadzam sie i dlatego dla porównania proponuje ci zobaczyc wersje z 1989 , jest moim zdaniem bardziej brutalna i mroczniejsza. Wracajac do komiksu podobala mi sie wspolpraca Punishera ze Spider-Manem , ci dwaj bohaterowie twozyli moim zdaniem niesly duet
04.07.2007 , 16:13
punishera zaczalem czytac w wieku 7 lat ;], fajny komiks, zaraz, co ja mowie??!fajny?? zarabisty!!fajn historia o cxlowieku ktoremu zamordowano rodzine i teraz msci sie na zabojcach oraz wszystkich zlych wsposob o wiele lepszy, brutalniejszy niz bohaterowie innych komksow, ach to jest to ;] :P :P :P
gre the punisher tez lubie, sa tam niezle sposoby "przesluchiwania" :D , film byl fajny aczkolwiek nie hitowy
ma ktos save 100% do Ultimate spider-man? jak tak to bardzo prosze o wyslanie go na danielch777@wp.pl
04.07.2007 , 16:37
Wookie3e,Jul 1 2007, 08:23 PM napisał(a):Ja ogladalem tego Punishera z 2004 roku i uwazam ze byl sredni. Tzn mam co do niego mieszane uczucia. Aktor pasowal mi do roli Punishera i podobal mi sie John Travolta w roli mafioza. Ogólnie film ma troche zgrzytów ale zaliczylbym go raczej na plus.Ale swietny byl sposób, w jaki Castle rozbil relacje laczace mafioza z jego bliskimi. Wystarczy wspomniec jego zone i przyjaciela, który potem okazal sie gejem. I przed sama smiercia pokazal mu cala prawde. Mnie sie ten film podobal bardziej od tej starszej wersji. Takie dobre kino akcji z motywem zemsty, niezlymi scenami, nawet niezle dobranymi aktorami i dobrymi nawiazaniami do komiksów (Rusek!!!)
05.07.2007 , 12:07
Wlasnie kupilem wszystkie czesci Punishera tm-semic :D. Chcialem kupic jeszcze essentiala, ale mam jedno pytanie: czy essential to podobnie jak w przypadku spidermana przedruki pierwszych amerykanskich komiksów ? Mam nadzieje ze nie jest to to samo co bylo w Polsce wydawane ??
Tak na marignesie, to czy wszystkie essentiale to sa przedruki tych pierwszych z komiksów USA ??
05.07.2007 , 19:37
piotero,Jul 5 2007, 01:07 PM napisał(a):Tak na marignesie, to czy wszystkie essentiale to sa przedruki tych pierwszych z komiksów USA ??Tak. (przynajmniej tak mysle.)
Rafcios rządzi Kumalski ? xD
05.07.2007 , 19:47
Rafcios,Jul 5 2007, 07:37 PM napisał(a):Czemu piszesz odpowiedz (w dodatku której nie jestes pewny), skoro kolega wyzej juz mu z wieksza pewnoscia odpowiedzial? I to 24 minuty wczesniej.piotero,Jul 5 2007, 01:07 PM napisał(a):Tak na marignesie, to czy wszystkie essentiale to sa przedruki tych pierwszych z komiksów USA ??Tak. (przynajmniej tak mysle.)
05.07.2007 , 21:09
Ares_Real,Jul 5 2007, 07:47 PM napisał(a):moze mu net mulil troche i gdy otieral okno wooki3e juz napisal odp. i moze wysylanie postu tez mu troche zajelo :P :P :PRafcios,Jul 5 2007, 07:37 PM napisał(a):Czemu piszesz odpowiedz (w dodatku której nie jestes pewny), skoro kolega wyzej juz mu z wieksza pewnoscia odpowiedzial? I to 24 minuty wczesniej.piotero,Jul 5 2007, 01:07 PM napisał(a):Tak na marignesie, to czy wszystkie essentiale to sa przedruki tych pierwszych z komiksów USA ??Tak. (przynajmniej tak mysle.)
ma ktos save 100% do Ultimate spider-man? jak tak to bardzo prosze o wyslanie go na danielch777@wp.pl
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|