Liczba postów: 437
Liczba wątków: 12
Reputacja:
0
Daredevil jest u mnie na równi z Dr. Strangem na liscie ulubionych postaci.
A kto z was czytal Daredevil: Yelową Goraco polecam.
Liczba postów: 618
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Scarlet Spider,Jul 2 2007, 02:32 AM napisał(a):Mi osobiscie bardzo podobal sie ten kostium Daredevila
http://www.allsf.net/Images/SFbd/US1/Spide...erman%20396.jpg
Czytalem kiedys ten komiks z DD. Kostium fajny ale wole czerwony :D
Rafcios rządzi Kumalski ? xD
Liczba postów: 1.148
Reputacja:
0
W moim prywatnym rankingu superbohaterów jest tak:
1) Spider-Man
2) Batman
3) Daredevil, Wolverine
Wszystkich tych bohaterów bardzo lubie. Spider jest wyjatkiem bo zazwyczaj preferuje mroczniejsze postaci np lubie jeszcze Spawna i Ghost Ridera.
Ja tak jak ty Symbioth lubie ten klasyczny drugi strój Daredevila. Jednak najbardziej podobal mi sie filmowy.
Pomysl na postac niewidomego superbohatera prawnika jest kapitalny. To czego moim zdaniem brakuje naszemu diabelkowi to porzadni wrogowie tacy jakich ma Spider czy Batman. Jesli chodzi o potac Devila to bardzo podobal mi sie film jaki o nim powstal mimo, ze nie ustrzegl sie kilku potkniec.
Co do tego komiksu ktorego okladke zamiescil tu Scarlet to mam pytanko ktore juz kiedys zadalem ale nie uzyskalem odpowiedzi. W tym numerze Daredevil którego pomocy chce Spider twierdzi, ze nie jest Matten Murdockiem i ze tamten nie zyje. Tu pojawia sie moje pytanie. Czy on tylko tak mówi by zaczac wszystko od poczatku czy moze naprawde jest nastepca Matta? Nie sledzilem dalej i wczesniej losow Daredevila dlatego jest ciekaw.
Liczba postów: 890
Liczba wątków: 13
Reputacja:
0
02.07.2007 , 21:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.12.2013 , 23:18 przez Scarlet Spider.)
O ile sie nie myle , w komiksie ktorego okladke zaprezentowalem pojawia sie Daredevil (Matt Murdock). Stara sie on rozpoczac wszystko na nowo z tym wyjatkiem tylko ze zrezygnowal ze swojej podwójnej tozsamosci , dzieki temu 'usmiercil' Matta Murdocka by pozostac juz tylko Daredevilem ale Spider-Mana nie oszukał...
Reputacja:
0
A co go sklonilo do rozpoczynania wszystkiego na nowo?
Reputacja:
0
A w moim rankingu jest tak
1. Spider-Man
2. SuperMan
3. Batman, Super Kwek. :lol:
Reputacja:
0
A u mnie:
1. Daredevil, Dr. Strange
2. Hulk (szczególnie w wersji Grey)
3. Sam nie wiem
Spideya nie wiem gdzie umiescic. Lubie go ale tyle sie go naczytalem, ze to dla mnie normalnosc.
Liczba postów: 21
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Rafcios,Jul 3 2007, 08:28 AM napisał(a):A w moim rankingu jest tak
1. Spider-Man
2. SuperMan
3. Batman, Super Kwek. :lol:
Rafcios i Mati
Czy wogóle czytacie nazwy tematów, w których piszecie? Tu toczy sie rozmowa o Daredevilu, a nie o ulubionch postaciach! :angry:
mirrorS arE morE fuN thaN televisioN - John Mirra
Reputacja:
0
Jak mówil kiedys jakis madry user my czasem zbaczamy z tematu. :D
Reputacja:
0
okienka mi sie pomylily :)
Liczba postów: 150
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Bardzo mi sie podobala ta postac w Filmie grana przez Bena Afflecka. Od tego czasu zaczalem czytac o tej Postaci i bardzo ja lubnie. Dodatkowym jego plusem jest ze to Kumple ze Spiderem.
Liczy sie tylko jak sobie radzisz,kiedy karta zupełnie Ci nie idzie
Liczba postów: 206
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
uff...co za szczescie ze jest ten topic, bo juz zaczynalem zapominac o tym bohaterze :), w sumie nie czytalem z nim za duzo komiksow, ale te ktore czytalem byly na bardzo dobrym poziomie
ma ktos save 100% do Ultimate spider-man? jak tak to bardzo prosze o wyslanie go na danielch777@wp.pl
Reputacja:
0
Fajnie sie czytalo tez Mega Marvela z Daredevilem napisany przez Franka Millera DAREDEVIL:THE MAN WITHOUT FEAR.Jesli ktos nie czytal naprawde polecam
Reputacja:
0
sorry za drugi post pod rzad ale nikt nie odpisywal. Wlasnie przeczytalem nowy komiks z Daredevilem,calkiem niedawno wydany w polsce: Daredevil : Diabel Stróz. Czytal ktos z Was ten komiks? Jak dla mnie jest swietny,przywraca dawna potege czlowieka nieznajacego strachu,polecam wszystkim,wspaniala kreska,doskonala fabula i kilka odwolan do Spidera. Majstersztykiem jest rozmowa Diabla z Pajakiem na temat ich pracy w maskach,polecam serdecznie, Ci co czytali co sadzicie??
Reputacja:
0
Kiedy zostal wydany i gdzie go mozna dostac i za ile?
Liczba postów: 214
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Czy te tomy sa narysowane na zasadzie Essentiali - tj. czarno-biale, czy po prostu kolorowe tylko grube?