Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/showthread.php 28 require_once

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ulubiony rysownik
Kto jest Waszym ulubionym rysownikiem komiksow ze Spider-Manem? Ja najbardziej lubie Todda McFarlane'a. Podoba mi sie jego styl. Wiem, ze jest dziwny, ale mnie sie ten styl podoba :P Lubie jeszcze Bagley'a. Chyba nie musze tlumaczyc dlaczego B) Po prost pieknie rysuje.

P.
Odpowiedz
Spider-mana? Hmm, Bagley, Romita jr, Dodson (Black Cat rlz)... Poki co wiecej nie pamietam ale jakbym sobie przypomnial to cos dopisze. :]

PS To rysownicy moi ulubieni ale tylko ci co rysowali Spidey'a.
Odpowiedz
Zdecydowanie John Romita Jr. Dzieki jego rysunkom historie Spideya sa dla mnie bardziej przystepne , nie tak jak bylo w przypadku Spectaculara.
Odpowiedz
Romita jr., Ramos, Bagley.
"Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthafuckin' happens, and it can happen to You." – Cage
Odpowiedz
Kultowi rysownicy tacy jak Steve Ditko i John Romita Senior. Ze wspólczesnych Bagley (swietna kreska), Dodsonowie (wspaniale kadry, "detalizm" zenskich postaci, cieniowate tuszowanie), John Romita Jr (wspaniale wykonuje dynamike pojedynków, zachowujac przejrzystosc kadrów) i Mike Deadoto (niesamowicie podkresla nastrój bohatera i jego mimike, nadaje sie do przelomowych historii).
Odpowiedz
Obie Romity, czy to stare stare, czy to mlode. Mlode w sumie bardziej - te cudowne kadry pajaka w powietrzu... Ale z drugiej strony wszystko co mamy teraz zawdzieczamy staremu Romicie...

A ostatnio zobaczylem prace Alexa Rossa zwiazane ze Spider-manem. Obrazy Rossa sa nazywane kadrami z najlepszych filmow o superbohaterach, ktore nigdy nie powstaly. Ciezko sie nie zgodzic - kostium pajaka w wykonaniu Rossa wyglada stokroc lepiej niz ten w filmie. Nie mowcie mi, ze na rysunkach zawsze lepiej wygladaja - u ROssa to wyglada jak gotowe koncepty dla kostiumowców - mozna sie nawet dopatrzec faktury tkaniny...
Wesoły świr
Odpowiedz
Mark Bagley za wszystko. Dla mnie najlepszy :)
Tony Stark
Odpowiedz
Jackson,Aug 27 2005, 14:07 napisał(a):Obie Romity, czy to stare stare, czy to mlode. Mlode w sumie bardziej - te cudowne kadry pajaka w powietrzu... Ale z drugiej strony wszystko co mamy teraz zawdzieczamy staremu Romicie...

A ostatnio zobaczylem prace Alexa Rossa zwiazane ze Spider-manem. Obrazy Rossa sa nazywane kadrami z najlepszych filmow o superbohaterach, ktore nigdy nie powstaly. Ciezko sie nie zgodzic - kostium pajaka w wykonaniu Rossa wyglada stokroc lepiej niz ten w filmie. Nie mowcie mi, ze na rysunkach zawsze lepiej wygladaja - u ROssa to wyglada jak gotowe koncepty dla kostiumowców - mozna sie nawet dopatrzec faktury tkaniny...
Zgodze sie ale nie chcialbym widziec Rossa jako regularnego rysownika. Pare numerów, miniseria - fajnie ale nie za duzo.
Odpowiedz
Jackson,Aug 27 2005, 15:07 napisał(a):Obie Romity, czy to stare stare, czy to mlode. Mlode w sumie bardziej - te cudowne kadry pajaka w powietrzu... Ale z drugiej strony wszystko co mamy teraz zawdzieczamy staremu Romicie...
Mi tez do gustu przypadly rysunki obu panów. Informacje o nich mozna znaleźc na stronach:

1. John Romita Jr.
2. John Romita Jr.
3. John Romita Sr.
Odpowiedz
McFarlane ;]
Nic dodac nic ujac, chociaz Bagley jest równierz artysta niesamowitym :]
People coming, People are dying, but it's like that, and that's the way it is!

We are one of a kind, we are the Black Widows. Rebellious insects stigmatised. Yearning for a holy sacrifice. Unmasked divinity, Chaos is the name. Your period has faded, it's over. All you can do now is nothing. Stop the control, and start to surrender. Suffer.

Hate it or love it
Odpowiedz
Bagley, Ramos
Odpowiedz
Bagley jest królem rysunków o Spider-manie :)
Podoba mi sie tez Steve Buttler który mial podobna kreske do Bagsa :)
A oto fajny rysuneczek Buttlera :)
Odpowiedz
Buttler pasuje do Wonder Woman ale do Spider-mana ani troche
Wesoły świr
Odpowiedz
A mi pasuje bardzo do spider-mana i Venom w jego wykonaniu jest zarabisty :]
Odpowiedz
Ale kobity to on srednie- robi. ;] A Bagley'a przypomina mi tylko troche rysunek tej pani z dwoma gunami po lewej.
Odpowiedz
Jak chcesz ale jak dla mnie jest duze podobienstwo zarówno w stylu jak i w cieniowaniu :)
Ron Lim i Tom Lyle maja style podobne troche do Jima Lee :]
Odpowiedz
zdecydowanie bagley i buttler:D
Odpowiedz
timgrayson,Sep 8 2005, 09:14 napisał(a):Jak chcesz ale jak dla mnie jest duze podobienstwo zarówno w stylu jak i w cieniowaniu :)
Moze troche ale twarze robi inne, gorsze. (np Black Cat czy MJ) Jak mówilem tylko pani z dwoma gunami przypomina bagleyowski styl chociaz on piersi troche inne rysuje i talie osy. ;]

PS Dodson, Romita Jr, Bagley rlz! :]
Odpowiedz
1. Bagley (Buttler to zdecydowanie nie to samo ;P );
2. Lyle (rysowal duzo w sadze klonów);
3. McFarlane (dopóki nie rysuje twarzy
;P );
4. Romita Jr. (z czasem coraz bardziej go lubie);
5. Buttler (a niech bedzie).
Odpowiedz
Oczywiscie ze to nie to samo bo kazdy artysta ma swój niepowtarzalny i orginalny styl:) Bagley ma inna kreske niz Buttler - Bagley ma tez inna kreske w serii Ultimate spider w porównaniu z seria Amazing spider:)
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości