Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/showthread.php 28 require_once

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Avalon
http://www.marvelcomics.pl/ Co myslicie o tej stronce? Wedlug mnie jest ciekawa, i warta uwagi. Wreszcie stronka z Newsami nie tylko o Spider-Manie czy X-Men, naprawde fajna, zbiera prawie wszystko w jednym miejscu.
Imperial Stormtroopers don't die, they can only go to hell and regroup.

www.nerdwars.blog.com

Ca
Odpowiedz
Fakt stronka jest niezla ;)
Odpowiedz
bylem na Avalonie jeszcze jak byl tylko o X-Men. Teraz naprawde ladnie sie strona rozkrecila i wreszcie ktos wykorzystal fakt popularnosci filmow Marvela (oby wydawcy komiksow tak zrobili) i wzial cos zrobil. Mam nadzieje ze katalog postaci bedzie niedlugo uzupelniony :D
Odpowiedz
No no musze przyznac fajna stronka.
Rafcios rządzi Kumalski ? xD
Odpowiedz
O stronie się już wypowiedziałem, czas może o zespole który go tworzy i który rożnymi sposobami próbuje ściągnąć ludzi - negocjacje/ podchody porostu . Wiec cóż większości nie znam ale kilku jest mi dobrze znanych ... :lol: Przyglądając się bliżej stronie dostrzegłem ze strona posiada również forum... (ahh ile juz tych for o tematyce komiksowej się natworzył)
Odpowiedz
No cóz, nie kryje ze Avalon to drugie moje ulubione miejsce w sieci dotyczace komiksów. Zagladalam tam, gdy byl poswiecony X-Men. Na forum równiez jestem i czasami sie udzielam :)
Tony Stark
Odpowiedz
Cytat:Przygladajac sie blizej stronie dostrzeglem ze strona posiada rowniez forum ( ahh ile juz tych for o tematyce komiksowej sie natwozylo tongue.gif )
Dodam, ze forum avalonu jest pierwszym i najdluzej dzialajacym forum tematycznie zwiazanym z mainstreamowymi komiksami w Polsce
Cytat:O stronie sie juz wypowiedzialem czas moze o zespole ktory go twozy i ktory roznymi sposobami probuje sciagnac ludzi - negocjacje/ podchody poprostu .
Jakies konkrety? Bo odkad pracuje przy stronie z nikim z innych stron nie bylo negocjacji i nikt do nas nie przechodzil. Wszyscy nowi redaktorzy to ludzie z zewnatrz ktorzy sami odpowiadali na wiadomosci o rekrutacji
"Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthafuckin' happens, and it can happen to You." – Cage
Odpowiedz
Gamart,Jul 16 2007, 04:41 PM napisał(a):Dodam, ze forum avalonu jest pierwszym i najdluzej dzialajacym forum tematycznie zwiazanym z mainstreamowymi komiksami w Polsce

Brawo , wypada wiec pogratulowac ... :P

Cytat:Jakies konkrety? Bo odkad pracuje przy stronie z nikim z innych stron nie bylo negocjacji i nikt do nas nie przechodzil. Wszyscy nowi redaktorzy to ludzie z zewnatrz ktorzy sami odpowiadali na wiadomosci o rekrutacji

Akurat do mnie doszly inne informacje ... ;)
Odpowiedz
Cytat:Akurat do mnie doszly inne informacje ... wink.gif
Wiec slucham, bo siedze w centrum wydarzen i narazie to co powiedziales wyglada na niezle dziwactwo wiec chce rozwiac watpliwosci
"Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthafuckin' happens, and it can happen to You." – Cage
Odpowiedz
A ja pozwól ze pewne informacje zachowam dla siebie ;)
Na koniec powiem jedynie czas pokarze czy moje wnioski i informacje jakie już posiadam się potwierdza w 100% ...

PS. To wszystko co mam do powiedzenia w tej sprawie
Odpowiedz
Cytat:A ja pozwol ze pewne informacje zachowam dla siebie

Dobra, ale skoro nic nie powiesz w tej sprawie, to ja to uznam za dobrze znane kazdemu "Wiem, ale nie powiem", a kazdy wie co to oznacza.

Podobnie jak Gamart, ja takze nie bylem swiadkiem czegos takiego jak negocjacje z czlonkami innych redakcji o przejscie na SMO.
Odpowiedz
Spider-Nik,Jul 17 2007, 11:08 AM napisał(a):Podobnie jak Gamart, ja takze nie bylem swiadkiem czegos takiego jak negocjacje z czlonkami innych redakcji o przejscie na SMO

Nie mialem na mysli sprawy przejscia na SMO tylko na http://www.marvelcomics.pl/
Odpowiedz
Ale czyz nie jest tak, iz kazdy decyduje o sobie? Jesli ktos chce gdzies przejsc, to dlaczego mu sie broni? Wstepujac do readakcji SMO nikt chyba nie podpisywal umowy swoja krwia.
Dlaczego miedzy SMO a Avalonem rodzi sie konkurencja? Jestem na SMO i na Avalonie i wszystko jakos do tego momentu bylo dobrze. Jak tylko Avalon zajal sie swiatem Marvela, to pojawily sie problemy.
Tony Stark
Odpowiedz
Gamart,Jul 16 2007, 05:41 PM napisał(a):Jakies konkrety? Bo odkad pracuje przy stronie z nikim z innych stron nie bylo negocjacji i nikt do nas nie przechodzil. Wszyscy nowi redaktorzy to ludzie z zewnatrz ktorzy sami odpowiadali na wiadomosci o rekrutacji
Yesss... Your Hate has made you powerful. Now, Relase your Anger, only your Hatred can destroy SM0.
B)
Krótko mówiac, mysle ze czas pokaze co i jak sie dzieje na prawde.
Tak czy siak, I feel a disturbance in the Force.
Odpowiedz
Powinni dac wiecej streszczen numerów archiwalnych.
Odpowiedz
Czy ta strona i fotum jeszcze dziala bo mam klopoty z nia a wy?
Odpowiedz
Prawdopodobnie Avalon przechodzi

- zmiane serwera
- zmiane szaty graficznej
- jakas inna rewolucje (odswiezenie kodu, segregacja materialu itp).

Cierpliwosci.
Odpowiedz
Forum dziala, i z tego co pamietam jakies tam problemy maja z jakas firma i trwa szukanie innej. Szczególów nie znam.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości