Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/showthread.php 28 require_once

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hitman
Ja gram obecnie w Hitman: Kontrakty i jak na razie jest to jedyny hitman w jakiego gra?em/gram.
Gra fajna, ale mam ją z neta(znaczy pirat) i niestety(o dziwo, bo nie pisaćo, że to RIP czyli, że mniej wa?y, ale coś jest uci?te np filmiki)nie ma filmików między misjami:(
Na początku nie martwi?em się tym, bo po prostu nie miałem w co gra?, a hitman mobile zachęci?o mnie do tego żeby zagrał w hitman: kontrakty, żebym sprawdziś się jako płatny zabójca(wybraćem te cze??, bo...sam nie wiem...bo poprzednie części mają trochę kiepskaw? grafik??), ale po tym jak przeczytałem pierwszy post w tym temacie to trochę mi jednak szkoda tych filmików i fabu?y ;/

Znajometr v2

Money. I like to
swim trought it
and throw it in the air and have
it hit me on the
head! Quack!
Deadpool
Odpowiedz
Hitman 5 prawdopodobnie uka?e nam się pod koniec 2010 roku, lub na początku 2011 roku.

A teraz najlepsze według mnie utwory z poszczególnych części (kolejność przypadkowa)

Hitman: Codename 47:

- Jungle Exploration
- Dark Jungle
- Main Title (Extended Version)
- Harbor Theme
- Hotel Theme

Hitman 2: Silent Assassin:

- Waiting for Action
- Japanese Mansion
- H2 Exploration
- Japanese Snow Castle
- End Boss
- H2 Action

Hitman: Contracts:

- Slaughter Club
- SWAT Team
- White Room & Main Title
- Winter Night
- Hong Kong Underground
- Slaughterhouse

Hitman: Blood Money:

- Apocalypse
- Vegas
- Funeral
- Main Title
- Ave Maria

Odpowiedz
Hitman to najlepsza seria gier na świecie. Najlepszy i najżadniejszy jest oczywiście Blood Money
Odpowiedz
Odkopuje temat, bo w końcu ostatnia część wyszła w tamtym roku.

Hitman: Absolution
http://www.youtube.com/watch?v=F6gkVIwBHGI

Jakie macie zdanie na temat ''Rozgrzeszenia'' ? Ja osobiście mam podobne do autora tego tekstu http://www.cdaction.pl/artykul-35518/blogi-siedem-grzechow-glownych-nowego-hitmana.html
Odpowiedz
W Absolution nie grałem bo mi pewnie na moim PC nie pójdzie ale z tego co widziałem to bardzo fajna gra, choć nie powiem nadal tęsknię za misją gdzieś w dżungli, jak w pierwszej części. Wiem że Hitman to nie Call of Duty czy coś, ale jednak miło by było coś takiego zobaczyć. Mógłby np. podczas manewrów na poligonie czaić się na jakiegoś oficera.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości