20.06.2009 , 12:05
Gram w tej chwili TOXINEM. Dobrze by bylo gdyby pojawił się Carnage lub Venom:)
Wystąpiły następujące problemy: | ||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.32 (Linux)
|
Spidey Villains RPG
|
20.06.2009 , 12:05
Gram w tej chwili TOXINEM. Dobrze by bylo gdyby pojawił się Carnage lub Venom:)
05.08.2009 , 12:15
Ja to Scarlet Spider. Ostatnio nie miałem czasu gra?, czas nadrobić zaległo?ci:)
"Oh, I am afraid that the deflector shield will be quite operational when your friends arrive."
Dla większości z nas wakacje się skończy?y. Teraz nie jesteśmy w rozjazdach. Forum znów działa, zachęcam do ponownego zalogowania się będą założenia nowych kont. Gra wchodzi w nową er? tz wszystkie stare posty zostały skasowane, historia pozostała tylko jako tekst.
21.11.2009 , 21:23
Tak wiem, ze post pod postem, ale dawno tu nikt nie pisal a przybylo nam od wrzesnia uzytkowników. Ostatnio zaczalem grac w Max'a Payna'a. Mroczny klimat, komiksowe przerywniki, narracja glównego bohatera. Wszystko to przypominalo mi ta gre PBF. Chcialem sie wiec zapytac glównie nowych uzytkowników: Czy chcecie zaczac grac? Ja na przyklad z checia wrócil bym do tej gry. Sadze ze równiez wsród starszych uzytkowników znajda sie ludzie chcacy zagrac.
22.11.2009 , 10:52
Pomysl z reaktywacja forum nie jest zly, jest bardzo dobry, osobiscie chcialbym zagrac jeszcze raz. Ale niestety jest za malo ludzi chcacych grac. Mam nadzieje jednak ze reaktywacja ruszy.
22.11.2009 , 21:25
Tak wlasnie myslalem, ze wy sie zglosicie. Sadze ze Bat i Chorobrzyc tez z checia wróca do gry a na razie mamy 3 osoby moze cos z tego wyjdzie.
22.11.2009 , 22:05
Gadziu powraca do gry. Tym razem pod postacia Michaela Morbius'a ^^
23.11.2009 , 15:48
Mozliwe, ze takze powróce do gry. Mozliwe, a nie pewne, poniewaz obecnie gram takze w forumowe rpg o Naruto i gram z kumplem w L4D 2, wiec nie wiem czy znajde czas na to wszystko.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Znajometr v2 Money. I like to swim trought it and throw it in the air and have it hit me on the head! Quack! Deadpool
24.11.2009 , 18:26
Na SV Rpg powinno wystarczyc Ci pare minut dziennie. Jak znajdziesz czas to sie loguj. Moze reaktywacja sie jeszcze uda.
Rozgrywka sie rozpoczela! Kingpin rozpoczal swoje nikczemne operacje. Do czego zmierza i kto go powstrzyma ? Ty! Zarejestruj sie i wejdz do gry!
A tak na powaznie to gra sie rozpoczela, ja (New Goblin) i Mrówka (Kingpin) popracowalismy troche nad estetyka forum. Gra bedzie ciekawsza o ile graczy przybedzie.
20.12.2009 , 20:13
Ha udalo sie. Forum zostalo reaktywowane. Nowe i stare postacie. Nowe watki. Chcialbym zeby wszyscy gracze sie tu zglosili bo sie zastanawia czy przyszedl ktos z poza SMOF. Co do reszty to moge powiedziec tylko to co zawsze- zapraszam do rejestracji.
19.03.2010 , 19:40
Gra?em carnagem.......ech.
19.03.2010 , 22:15
W twoim przypadku to był pseudo-carnage...Tu Deadpool, który powoli wraca do gry po krótkiej przerwie:D
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Znajometr v2 Money. I like to swim trought it and throw it in the air and have it hit me on the head! Quack! Deadpool
26.03.2010 , 15:28
Jak jesteś taki mądry to zrób nowe logo.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Znajometr v2 Money. I like to swim trought it and throw it in the air and have it hit me on the head! Quack! Deadpool |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|