Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/showthread.php 28 require_once

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fifa i PES ;)
Cytat:A jakos pilka nozna w prawdziwym zyciu ma sie nadal dobrze.
Póki co pilka nozna na komputerze byla czyms zupelnie innym niz w rzeczywistosci. Tryb gry w internecie jednym graczem zespolu moze to czesciowo zmienic.
Wiadomo, ze pilka nozna ma sie dobrze i bedzie miala bez wzgledu na wszystko, ale pewien odsetek dzieciaków bedzie grac coraz rzadziej, co zreszta w pewnym stopniu dzieje sie dzisiaj.
Cytat:Co do znudzenia sie to wszystko po jakims czasie sie znudzi.
Nie wszystko i nie wszystkim. Zwykly tryb online w PESie 6 jeszcze mi sie nie znudzil, a gram od prawie roku.
Cytat:Poza tym co takiego jest w nowym PESie czego jeszcze nigdy wczesniej w grach pilkarskich nie widzielismy?
Znajac zycie to pewnie praktycznie nic. W demie jest mozliwosc symulowania fauli, nie kojarze czy wczesniej bylo cos takiego w grach EA. A wiecej sie dowiem pewnie po premierze :P.
I na Xboxa IGN wystawilo note 9.2 :P.

Odpowiedz
rzadlo,Oct 21 2007, 12:36 PM napisał(a):
Cytat:A jakos pilka nozna w prawdziwym zyciu ma sie nadal dobrze.
Póki co pilka nozna na komputerze byla czyms zupelnie innym niz w rzeczywistosci. Tryb gry w internecie jednym graczem zespolu moze to czesciowo zmienic.
Wiadomo, ze pilka nozna ma sie dobrze i bedzie miala bez wzgledu na wszystko, ale pewien odsetek dzieciaków bedzie grac coraz rzadziej, co zreszta w pewnym stopniu dzieje sie dzisiaj.
Gra w internecie tez jest czyms zupelnie innym niz w rzeczywistosci. To co sie dzieje dzisiaj jest spowodowane wieloma innymi czynnikami niz tylko pilka nozna na komputerze. Wynika to z tego, ze niektórzy wola sie "wozic na osce", chlac w bramie, parku czy gdzies jeszcze, "wf to nuda" itd itp. Powodów jest niezmiernie wiele. Gry komputerowe czy filmy na DVD na pewno dokladaja swoja cegielke, ale nie przecenialbym ich wkladu, a juz szczególnie samej FIFY. Poza tym juz od dawna istnieje równolegle e-sport jak i sport klasyczny i spokojnie ze soba koegzystuja.

Co do znudzenia to na razie grasz rok, ale pogadamy za powiedzmy 5 lat. ;)

Odpowiedz
Tak sie delikatnie wtrace.

Cytat:Znajac zycie to pewnie praktycznie nic. W demie jest mozliwosc symulowania fauli, nie kojarze czy wczesniej bylo cos takiego w grach EA.
Symulowanie fauli bylo juz w FIFE 99. Czy wczesniej to nie wiem, bo tylko w 99 z tych starszych gralem. Ale zrezygnowali z tego w nastepnych czesciach. I moim zdaniem dobrze, choc kazdy lubi co innego. Dla mnie FIFA bije PESa na glowe, ale tak samo uwazaja fani PESa - ze to PES bije FIFE. Nie mniej jednak, obie gry z roku na rok staja sie coraz lepsze, mamy coraz wiecej mozliwosci i realizmu. Zycze obu seriom wszystkiego najlepszego i nie moge sie doczekac kiedy bede gral na PS3 w FIFE 08 :D
Odpowiedz
Cytat:Ja oceniam nie tylko taki produkt jaki kupuje, ale i to z jakiego korzystam :P.
W takim razie Golf jest szybszy niz Audi TT. Tez oceniam produkt taki, jakiego uzywam.
Cytat:Polskich wersji jezykowych w zasadzie takze nie powinnismy oceniac bo sa tworzone przez polskich wydawców a nie programistów z EA czy Konami.
Polska wersja FIFY (i obecnie wiekszosci gier EA) przygotowywana jest przez EA.
Cytat:Kwestia gustu, ale takze opinie fachowców i samych graczy.
A ci fachowcy to kto nibył Zwykli gracze, którzy tylko opisuja, jak IM sie gralo. Kazda recenzja jest subiektywna i zalezy od gustu.
To tak jakby "fachowiec" powiedzial, ze "Ten fotel jest wygodny" i bylo to juz wiazace, a to ze mnie tylek od siedzenia w nim boli, juz znaczenia nie ma, bo "fachowiec" powiedzial, ze jest super.
Cytat:Grajac z zywym przeciwnikiem nie jest dla mnie wazne to kim gram, jak wyglada grafika, czy co mówi komentator. Chodzi o to zeby kazdy mecz byl inny, odkrywac nowe zagrania, ustalac taktyke dopasowana do stylu gry przeciwnika i w koncu pokonac go wspanialymi, zaskakujacymi zagranimi.
Czyli rozumiem, ze styl gry zywego przeciwnika, zalezy tylko i wylacznie od gry... Acha... Pewnie w FIFA, gra gra za niego...
Powrót jest tylko jeden i nie króla, tylko jedi.

Odpowiedz
Wiecie, mam problem.Powiedzcie mi jak zainstalować patch z piłkami do PESA 6.To pilne ;)

Odpowiedz
http://issonline.pl/tutoriale.php

Jakbys podal co to za patch to jeszcze daloby sie pewnie cos zrobic...

Odpowiedz
Patch pobralem z tej stronki.

Odpowiedz
Czy ktoś oczekuje nowej FIFY?Jddenastka wydaje się byc rewolucyjn? części?,wprowadzenie systemu pro Passing,Persolanity+...Zapowiada się genialna gra (przynajmniej na X360/PS3,na pc może znowu będzie taki ch?am jak zazwyczaj).Podobno ma zostac poprawione AI bramkarzy i te nieszcz?sne loby.Tutaj Trailer klik
Już nie mogę się doczekac gry moim Manchesterem United.:rolleyes:
Odpowiedz
Ja tam o wiele bardziej wole FIFE ponieważ ma wszystkie prawa i jak dla mnie jest po prostu lepsza.
Z ut?sknieniem czekam NA "FIFA 11" lecz zwiastun nie urzek? mnie tak jak ten z "FIFA 09".

FiFa rulezzzz.. ! ^^ Pozdrawiam .:lol:
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości