Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/showthread.php 28 require_once

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zdolnosci i zjawiska paranormalne.
Otóz dzisiaj na moim spotkaniu do bierzmowania ksiadz poruszyl kwestie narodzin Chrystusa. Opowiadal nam, ze pewien mnich ustalil, ze Jezus narodzil sie w roku zerowym, przy spisywaniu tego ten mnich machnal sie o kilka lat i teraz powinnismy miec jakos rok 2013, nie wiem ile w tym prawdy, bo ksiadz uzyl slowa: prawdopodobnie. Wiec jesli w 2012 mialby byc koniec swiata, tak jak glosil kalendarz majów, to juz powinno nas nie byc:PAle kto wie jak to z tym wszystkim jest...
Odpowiedz
W 2012 nie konczy sie swiat, tylko kolejna dekada w kalendarzu Majów. Jacys inteligentni ludzie blednie odczytali ich kalendarz, i poprali sie tym ze wiekszosc nauk i przypisów Majów sie sprawdzily. Niektórzy wiedza jak zrobic biznes. Ludzie szli na film pewnie, koszulki kupowali. A tak swoja droga, to wiecie ze sa organizacje na które ludzie wplacaja gruba forse na schrony do których uciekna kiedy nastapi koniec? nas biora za glupich ze nie chcemy ratowac naszej cywilizacji.
Money. I like to swim trought it and throw it in the air,
and have it hit me on the head! Quack!
Odpowiedz
Ja jak kiedyś byłem z klasę na wycieczce, a było to w 4 klasie. Musielismy spisywa? wszystkie odgłosy które s?yszymy w lesie. Rozdzielili?my się na 3 grupki. Jedna posz?a tam dalej w góry. Ja zostałem ze swoją grupk? po środku a trzecia posz?a strom? ?cie?k?. Nagle słyszę jakiś dziwny odgłos i Grupk? uciekając? i krzycz?c?. To była ta grupk? która posz?a tą strom? ?ci??k?. Poszedłem z kolegami zobaczyć czego się tak przestraszyli. Zobaczy?em pomara?czową rzek? z czaszk? w środku. Nie wiedziałem o co chodzi i przestraszy?em się. Niby skąd tu pomara?czowa rzeka? Najdziwniejsze jest to że tam jeszcze jakaś czaszka była w środku. A ten dziwny głos znowu usłyszałem. Dochodziło to z g??bin lasu. Aż tu nagle zauważyłem człowieka biegn?cego w moją strone. A nie wyglądał normalnie. Być dosy? daleko ode mnie ale widać było jego poszarpane ubranie i długie w?osy. My?la?em że dostane zawa?.
Koledzy tak zacz?li spierdziela?, a ?cie?ka była stroma. Byłem jednak taki głupi i wzi??em ?liskie buty, a przecież wiedziałem że będziemy chodziś po górach. Jak się wyr?ba?em, upad?em na moją nog?, skręciłem sobie kostkę. Jednak gdy spojrza?em się, tego człowieka już nie było. Szczęście w pechu. Koledzy nawet mi nie pomogli, ponieważ dawno już pobiegli, a ja zostałem by dalej obserwować gdyż jako ostatni zauważyłem tego człowieka. Dopiero później zawożali nauczycielke i opowiedzieli jej o tym. Nie uwierzyća im. Ja już nic nie mówiłem.
"Mwhahahaha, Spidey Freak-Ass!                                         
We Know your Weakness,
our Rocket sauce!
We rock the casbah,
and blow your mind!
We will defeat you,
for all mankind!
You Hold the scepter,
we hold the key
You are the devil,
we are the D!"
Odpowiedz
No żadnie, ktoś się wysika? do rzeki.:PTo nie był jakiś dzik? Czy coś dużego, może nied?wied?? Wyobraćnia robi z mózgiem dziwne rzeczy. Czy inni potwierdzili, że to był człowiek? Może uciekali przed nied?wiedziem? Najbardziej żal kostki. Co do rzeki, to górska woda nawet z barwnikiem by się szybko wyczy?ci?a. To była jakaś plama, czy całe pasmo pomara?czowego koloru? Czaszka jest normalna w górach, nurt mógł przenie?? szkielet jakiegoś zwierzącia.
Nie mówił, że nie wierz? w duchy. Ale takie historie, jak twoja są mało straszne i trochę bezsensu. Babcia raz opowiada?a mi, że jak jej m?? zmarł, to szafa, w której dziadek trzymał swoje garnitury bez powodu stale się otwierała. Po zamkni?ciu okien, po przyj?ciu do domu, w środku nocy. Kiedy babcia wyjśća z niej swoje rzeczy szafa się "uspokoi?a". Niby niewiarygodne, ale po co babcia miałaby straszy? wnuka?
Odpowiedz
' napisał(a):Ja tam nie wiem nie ogladam tego:ph34r:Zrazilem sie do tego serialu jak mialem 6 lat bo mnie muzyka w czolowce przerazala:D
Ja tak samo od 6 lat do 9 (a mam 9)
I ta muzyka mnie przera?a raz oglądałem odcinek z ufo potem mi sie ?ni?o że ide do koszyka je?? jab?ko a zamiast jab?ka jest głowa ?wini zakrawionej i zawsze spa? nie mogęem
to była o ta ?wi8nia i o taka ?winia zakrwawiona zdjęcie to toPrzera?a mnie to zdjęcie i tego bardziej sie boje niż Horrorów filmowych
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości