20.09.2008 , 20:48
Fakt ;p. Nie pomyslalem XD. Tez zauwazylem rosyjski, ale zapomnialem o nim dopisac, bo jestem chory i nie mysle :lol:
Wystąpiły następujące problemy: | ||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
|
Grand Theft Auto (GTA)
|
20.09.2008 , 20:48
Fakt ;p. Nie pomyslalem XD. Tez zauwazylem rosyjski, ale zapomnialem o nim dopisac, bo jestem chory i nie mysle :lol:
20.09.2008 , 21:27
Na filmiku pt. "EJ jestes glupił!" slychac na poczatku Rosyjski ;). Najbardziej podoba mi sie reakcja kobiety w "CO TO K***A JEST?!" :lol:. Usmialem sie mocno :D.
17.01.2009 , 21:14
Ok ocenie wszystkie części Grand Theft Auto w które gra?em.
Grand Theft Auto - 9/10 (Na tamte czasy) Grand Theft Auto II - Patrz Grand Theft Auto Grand Theft Auto III - 6/10 Grand Theft Auto Vice City - 8/10 Grand Theft Auto Liberty City Stories - 9,5/10 Grand Theft Auto San Andreas - 10/10 Grand Theft Auto Vice City Stories - 10/10 Grand Theft Auto IV - 9/10
Look into my eyes, you will see what you mean to me.
22.01.2009 , 23:18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.01.2009 , 23:18 przez Scarlet Spider.)
Grand Theft Auto 6/6
http://pl.youtube.com/watch?v=z30JQ8IXKgU Kultowa już gra, wielkie miasto i my jako typowy ch?opiec na posy?ki. Szalone po?cigi i ucieczki przed policj?, niekiedy trudne i zwariowane misje. Mo?liwo?? zaminowania lub zmiany koloru swojej bryki za opłat?, w GTA po prostu trzeba zagrał Grand Theft Auto 2 6/6 http://pl.youtube.com/watch?v=Byw1DKLy7Zw Kontynuacja i to w bardzo dobrym stylu, mroczniejsze miasto i możliwość pracy dla różnych gangów. Ponownie zwariowane i trudne misje, FBI, SWAT i Gwarida Narodowa.świetne i kultowe intro z gry, zresztą zobaczcie sami Grand Theft Auto: London 1969 3/6 Londyn to nie mój klimat niestety, a gra niczym wielkim nie różni sie od części pierwszej. No może poza tym że jest znacznie krótsza i mniej wymagająca zdecydowanie, dla fanów serii a dla reszty raczej nie. Grand Theft Auto III 4/6 Grand Theft Auto: Vice City 6/6 a gdybym mógł dałbym nawet 7 http://pl.youtube.com/watch?v=n0BvYVhncPw W tą gr? po prostu trzeba zagrał, pla?a, sło?ce i szybkie samochody. Od razu można poczuł klimat serialu Miami Vice, lata osiemdziesięte to jest właśnie to. Dodatkowo niesamowite radio i stare dobre kawa?ki Grand Theft Auto: San Andreas 4/6
04.02.2009 , 22:50
Mam pytanko. Ma ktoś może zainstalowane SA, jeżeli tak to bardzo byłbym wdziśczny za pomoc w jednej misji. To znaczy przes?a? bym komu? save'a żeby spróbował przejść u siebie tą misją ponieważ gdy zabijam podczas niej jednego gościa to zawsze mnie wywala do pulpitu. Jeżeli ktoś mógłby mi pomóc to proszę o kontakt.
04.02.2009 , 23:01
Ja mogę Ci pomóc ;). Szczegó?y na privie.
GTA jest spoko ale na tej stronce rozmawia sie raczej o spider-manie
Ale jest to temat w którym można rozmawia? o GTA.- dop Wookie
21.05.2009 , 19:48
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.10.2009 , 19:07 przez spider1170.)
Jestem wielkim fanem GTA.Mam na PC IV (nie chodzi mi),Vice city,San Andreas.W IV gra?em na X360,PS3 i stwierdzam ,że jest to moja ulubiona gra.
Teraz myśl? o kupnie X360 lub PS3.Wtedy będą gra? w GTA IV i dam swoją reck? tutaj.
Mnie jakoś GTA za to nigdy nie pociąga?o. Niby gra?em w San Andreas i nawet było fajnie. Gra miała niestety nieprzemawiający do mnie klimat, a jego właśnie bardzo cenię sobie w grach i nie tylko. Dodam też że niezbyt lubię sandboxy, gdzie twórcy teoretycznie karz? mi się pl?ta? po mie?cie za kolejnymi misjami, co z kolei jest sztucznym wydłużaniem czasu gry, gdyż mapki są zazwyczaj obszerne. Na plus napewno mogę dodał fajne strzelaniny, możliwość wspó?pracy z "ziomami" z gangu (taki wypad w aucie, gdzie dwóch kole?ków strzela?o do policji, a ja prowadziśem, był naprawdę fajny), dobr? grafik? i niezwykła ilo?? rzeczy do zrobienia. Ogólnie nie przepadam za GTA, ale gry w które gra?em były dla mnie zno?ne i gdybym dostał w r?ce "IV" za przyzwoit? cen?, może i nawet bym się przy niej dobrze bawił.
P.S. Dlaczego większość ludzi która grała w owy tytuł jest tutaj niepełnoletnia? A potem media obwiniaj? gr?, zamiast rodziców...
28.08.2010 , 18:41
Dlatego, że "zakazany owoc" smakuje najlepiej.
Co do GTA, to dawno nie ga?em, ale 2ka jest (w/g) mnie genialna. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|