Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/showthread.php 28 require_once

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grand Theft Auto (GTA)
Fakt ;p. Nie pomyslalem XD. Tez zauwazylem rosyjski, ale zapomnialem o nim dopisac, bo jestem chory i nie mysle :lol:
Odpowiedz
Na filmiku pt. "EJ jestes glupił!" slychac na poczatku Rosyjski ;). Najbardziej podoba mi sie reakcja kobiety w "CO TO K***A JEST?!" :lol:. Usmialem sie mocno :D.
Odpowiedz
Ok ocenie wszystkie części Grand Theft Auto w które gra?em.

Grand Theft Auto - 9/10 (Na tamte czasy)
Grand Theft Auto II - Patrz Grand Theft Auto
Grand Theft Auto III - 6/10

Grand Theft Auto Vice City - 8/10
Grand Theft Auto Liberty City Stories - 9,5/10
Grand Theft Auto San Andreas - 10/10
Grand Theft Auto Vice City Stories - 10/10
Grand Theft Auto IV - 9/10

Look into my eyes, you will see what you mean to me.
Odpowiedz
Grand Theft Auto 6/6
http://pl.youtube.com/watch?v=z30JQ8IXKgU

Kultowa już gra, wielkie miasto i my jako typowy ch?opiec na posy?ki. Szalone po?cigi i ucieczki przed policj?, niekiedy trudne i zwariowane misje. Mo?liwo?? zaminowania lub zmiany koloru swojej bryki za opłat?, w GTA po prostu trzeba zagrał

Grand Theft Auto 2 6/6
http://pl.youtube.com/watch?v=Byw1DKLy7Zw

Kontynuacja i to w bardzo dobrym stylu, mroczniejsze miasto i możliwość pracy dla różnych gangów. Ponownie zwariowane i trudne misje, FBI, SWAT i Gwarida Narodowa.świetne i kultowe intro z gry, zresztą zobaczcie sami

Grand Theft Auto: London 1969 3/6

Londyn to nie mój klimat niestety, a gra niczym wielkim nie różni sie od części pierwszej. No może poza tym że jest znacznie krótsza i mniej wymagająca zdecydowanie, dla fanów serii a dla reszty raczej nie.

Grand Theft Auto III 4/6

Grand Theft Auto: Vice City 6/6 a gdybym mógł dałbym nawet 7
http://pl.youtube.com/watch?v=n0BvYVhncPw

W tą gr? po prostu trzeba zagrał, pla?a, sło?ce i szybkie samochody. Od razu można poczuł klimat serialu Miami Vice, lata osiemdziesięte to jest właśnie to. Dodatkowo niesamowite radio i stare dobre kawa?ki

Grand Theft Auto: San Andreas 4/6
Odpowiedz
Mam pytanko. Ma ktoś może zainstalowane SA, jeżeli tak to bardzo byłbym wdziśczny za pomoc w jednej misji. To znaczy przes?a? bym komu? save'a żeby spróbował przejść u siebie tą misją ponieważ gdy zabijam podczas niej jednego gościa to zawsze mnie wywala do pulpitu. Jeżeli ktoś mógłby mi pomóc to proszę o kontakt.
Odpowiedz
Ja mogę Ci pomóc ;). Szczegó?y na privie.
Odpowiedz
GTA jest spoko ale na tej stronce rozmawia sie raczej o spider-manie

Ale jest to temat w którym można rozmawia? o GTA.- dop Wookie
Odpowiedz
Jestem wielkim fanem GTA.Mam na PC IV (nie chodzi mi),Vice city,San Andreas.W IV gra?em na X360,PS3 i stwierdzam ,że jest to moja ulubiona gra.
Teraz myśl? o kupnie X360 lub PS3.Wtedy będą gra? w GTA IV i dam swoją reck? tutaj.
Odpowiedz
Mnie jakoś GTA za to nigdy nie pociąga?o. Niby gra?em w San Andreas i nawet było fajnie. Gra miała niestety nieprzemawiający do mnie klimat, a jego właśnie bardzo cenię sobie w grach i nie tylko. Dodam też że niezbyt lubię sandboxy, gdzie twórcy teoretycznie karz? mi się pl?ta? po mie?cie za kolejnymi misjami, co z kolei jest sztucznym wydłużaniem czasu gry, gdyż mapki są zazwyczaj obszerne. Na plus napewno mogę dodał fajne strzelaniny, możliwość wspó?pracy z "ziomami" z gangu (taki wypad w aucie, gdzie dwóch kole?ków strzela?o do policji, a ja prowadziśem, był naprawdę fajny), dobr? grafik? i niezwykła ilo?? rzeczy do zrobienia. Ogólnie nie przepadam za GTA, ale gry w które gra?em były dla mnie zno?ne i gdybym dostał w r?ce "IV" za przyzwoit? cen?, może i nawet bym się przy niej dobrze bawił.

P.S. Dlaczego większość ludzi która grała w owy tytuł jest tutaj niepełnoletnia? A potem media obwiniaj? gr?, zamiast rodziców...

"The Monsters are always with us. But thats okay, because there will always be good guys too.. and in the end, when all's said and done... good guys always win."- The Spider-Man
Odpowiedz
Dlatego, że "zakazany owoc" smakuje najlepiej.

Co do GTA, to dawno nie ga?em, ale 2ka jest (w/g) mnie genialna.
U?miech kosztuje mniej ni? elektryczno??, a daje wi?cej ?wiat?a;D
watch Knife in the water saga
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości