23.07.2008 , 19:34
Gral juz ktos z was? Jak tak to napiszcie jak zabic Abomination'a?
Wystąpiły następujące problemy: | ||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
|
The Incredible Hulk
|
23.07.2008 , 19:45
Ja zaczalem grac od wczoraj i zatrzymalem sie na misji gdzie musze zniszczyc kilka ciezarówek w jednej z nich jest przedmiot który musze zaniesc w okreslone miejsce a pózniej go ochraniac przeszedlem to ale to nie koniec misji pózniej musze gdzies isc ale nie wiem w jakie miejsce bo nie jest zaznaczone
23.07.2008 , 20:18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.07.2008 , 20:19 przez Altair_Fan.)
Mnie sie ta gra nie podoba. Podobnie jak Iron Man. Gra zostala zrobiona przez Sega < - - - - tu juz wiadomo, ze gniot. Gralem u kumpla i szczerze? Nie wciagnela mnie w fotel. Przeciwnie. Wypchnela z fotela. Jedyne co jest fajne to skakanie po budynkach i wspinanie sie po scianach. Nie polecam tej gry.
23.07.2008 , 22:16
Gra tak samo jak Iron Man jest bardzo monotonna. Wnerwiajace jest troche sterowanie w obu grach. Jak dla mnie najfajniejsze w nowym Hulku jest wybór strojów którymi mozemy grac, chociaz ja odblokowalem tylko Maestro i Gray Hulk. Fajna byla tez potyczka z grupa U-Foes. Dalej jednak nie wiem jak pokonac Abomination, byc moze trzeba to zrobic tak jak w filmie ale filmu nie ogladalem to nie wiem. Gram w ta gre podobnie jak w Iron Mana którego juz przeszedlem bo lubie grac, czytac, wszystko co ma zwiazek z Marvelem.
24.07.2008 , 11:34
Mam kolejny problem ta misje przeszedlem co wczesniej opisywalem ale mam problem z kolejna misja sa 3 bomby na wiezowcach zaznaczona ze trzeba gdzies je zaniesc bronia je roboty ta misja jest na czas dokladanie na 5 minut gdy zniszczylem wszystkich zolnierzy to pózniej nie wiem gdzie te bomby zaniesc. prosze pomocy
24.07.2008 , 11:49
Te bomby musisz wrzucic do wody, a zolnierzy nie musisz zabijac. Ja bralem bomby i szybko zasuwalem wrzucic je do wody.
24.07.2008 , 13:24
Aha wielkie dzieki :D
:spidey_welcome: Mam pytanie. Jak wlaczyc mape w The Incredible Hulk The Game PC?
Prosze o szybka odpowiedz :) EDIT:: Dobra juz wiem jak sie wlacza ta mape. :) ![]()
07.09.2008 , 14:23
Mam pytanie, chodza sluchy ze incredible hulk na PS2 jest lepsze niz ta z PC wersji. to prawda?
07.09.2008 , 14:38
Ja gralem tylko na PS2 i dla mnie nie jest zbyt zachwycajaca. Grafika slaba, tylko Hulk w miare dobrze wyglada.
Z tego co widzialem to wersja PS2 od x360 i PS3 rózni sie tylko grafika, wizualnymi efektami, gameplay jest taki sam. W sklad gemeplaya ;p sa takie same misje, bossowie jak i combosy co na nextgeanch. Myle sie?
05.07.2009 , 15:07
Jak zmienił w tym map????
:blink: |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|