Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/showthread.php 28 require_once

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
RPG - Gry fabularne
Grales w RPG ?? podziel sie z nami wspomnieniami.Moze wskazesz nam ciekawy system lub swiat?

Odpowiedz
Nie wiem czy to rodzaj RPG, ale gralem w Line Age 2. Ciekawa internetowa gra...ciezko troche level wbic. Ogolnie super gierka. Najlepszy jest wybor postaci, a jest taki wybor (nie pamietam wszystkich): Elf, Ork, Czlowiek, Mag. Super gierka warta zagrania. Gralem jeszcze w cRPG Wiedzmin. Nie wiem czy Diablo 2 to RPG, ale w to "RPG'owe cos" tez gralem. Diablo 2 nie przeszedlem calego, ale mam mile chwile zwiazane z ta gra, a Wiedzmina przeszedlem 1,5 razy. Kiedys chcialem tez zagrac w World of Warcraft przez internet, ale nie skorzystalem. Uwielbiam RPG i polecam ten rodzaj gry!
Odpowiedz
Czy gralem w RPG? W mnóstwo! Nawet sam zrobilem kilka.
Gralem w Diablo 2,Frathera,NWN, Naruto:Konoha senki,Naruto:#@!(jakas japonska nazwa),TGZ 1 i 2,mase gier na rpg makera i wiele,wiele innych
A czy znacie jakies dobre strony o grach RPG?
Odpowiedz
Ja gralem kiedys w tibie(Wiecej w to g**** nie zagram)i troche internetówek.
W gry Gadzia, no i sam tez robia taka jedna gre w programie do robienia gier rpg(ale to nie jest/bedzie rpg).
A i jeszcze byl metin 2.

Znajometr v2

Money. I like to
swim trought it
and throw it in the air and have
it hit me on the
head! Quack!
Deadpool
Odpowiedz
Czemu nikt nie wspomina o prawdziwym RPG, jak Warhammer na przyklad? Nie internetowe, zywe, genialne, klimatyczne.
Odpowiedz
Altair_Fan,Jul 28 2008, 10:02 PM napisał(a):Nie wiem czy to rodzaj RPG, ale gralem w Line Age 2. Ciekawa internetowa gra...ciezko troche level wbic. Ogolnie super gierka. Najlepszy jest wybor postaci, a jest taki wybor (nie pamietam wszystkich): Elf, Ork, Czlowiek, Mag. Super gierka warta zagrania.
Bardzo nieszczególowy opis. Gra sie zwie Lineage2, jest to MM0 RPG. Gralem w nia, jest bardzo fajna, mozna spotkac ciekawych ludzi. Dostepne rasy to: Czlowiek, 0rk, Mroczny Elf, Elf, Krasnolud oraz jakis czas temu doszla nowa rasa Kamael. Swiat jest duzy, jest wiele klas do wyboru, sporo ekwipunku do zgromadzenia/ stworzenia.
Rasa która zawsze gram to Czlowiek, moje 2 ulubione klasy to Gladiator i Dark Avenger.

Wracajac scislej do tematu. RPG wszech czasów, zdobywca wielu tytulów gry roku: Star Wars Knights of the 0ld Republic. Rzecz dzieje sie niecale 4tysiace lat przed zdarzeniami z E4, tra wojna miedzy Republika a Imperium Sithów. Swiat jest duzy, wiele planet, wiele ciekawych miejsc, wiele ciekawych postaci. Te czesc jak i czesc 2ga P0LECAM!

Seria Gothic- W kazdej czesci cos nieco innego;) w czesci1 jestesmy w kolonii karnej w Khorinis, zamknieta za magiczna bariera. W 2ej musimy dostac sie do artefaktu trzymanego przez magów ognia by walczyc ze smokami i opuscic wyspe Khorinis. W czesci 3ciej 0rkowie zdobyli Myrtane,jestesmy na kontynencie i decydujemy czy uratujemy króla Rhobara, który sie zamknal w stolicy czy tez go obalimy razem z 0rkami.

Godnymi zagrania sa tez serie Baldur's Gate i Neverwinter Nights.
Odpowiedz
Czy ma ktos do polecenia jakies dobre RPGi? Bo nudzi mi sie, a chcialby sobie w jakies RPG pograc. Jakie wybrac najbardziej na nudne wakacje?
Odpowiedz
Zajzyj na ta strone. Masa RPG'ów godnych uwagi.
Zapraszam takze na Twierdze RPG Makera oraz na Tsukuru Archive
Odpowiedz
Hahaha ale kabarety XDD

RPG to przeciez kurcze cos calkowicie innego niz mmorpg(Altair_Fan) czy jRPG(gadziu...)

Raczej twórcy tematu chodzilo o RPG - role-playing-game, w doslownym tego slowa znaczeniu, inaczej gry fabularne, gry stolowe... Jak DnD czy WFRP, Neuroshima x].

Ja osobiscie 3 lata gralem na wlasnym systemie, rok w WFRP i 2 lata w DnD do teraz (dzisiaj nawet xD), zawsze jako MG. Masa masa zajebi$tych wspomnien =] .

Ciekaw jestem czy powstal jakis 'super-bohaterowy' eRPeG :rolleyes: . Powstalo tyle gier o Uniwersum, ma powstac mmo, wiec czemu nie mialo by powstac rpg :P. Sam bym w takiego pogral, o ile bym znal kogos w okolicy kto lubi oprócz mnie uniwersum Marvela =D.

3x i 4x dól - i tak nie zrozumieliscie XDD ze to nie o tym topic? Zobaczcie se na wiki/nonsensowiki co to jest 'rpg' i tyle...
ULTIMATE!
Run Spidey run! www.Sabikku.deViantart.com
ULTIMATE!
Odpowiedz
Nie zna RPG ten który nie zagral nigdy w zaden "papierowy" system - rzeklem. Gralem w Warhammera, Wiedzmina (na nieco zmodyfikowanych zasadach) oraz w Dungeons & Dragons (baaardzo wiele razy). Ostatnio zbieramy sie z kumplami do sesji Wampir: Maskarada i mysle ze moze byc ciekawie. Wspomnienia z takiego grania sa po prostu niezapomniane. Zarwane noce spedzone w pokoju przy mocno przyciemnionym swietle na zielonej szkole czy jakimkolwiek innym wyjezdzie to cos do czego wracam. Jesli ktos naprawde lubi gry RPG to po jednej takiej sesji bedzie chcial wiecej. Goraco polecam.

Jesli chodzi o cRPG to jako, ze jest to mój ulubiony gatunek gralem w sporo tytulów. Nie zaliczam do role playing gier "Diablopodobnych" bo to inny (choc zblizony) gatunek.

Knights of the Old Republic I i II, Neverwinter Nights wszystkie czesci i dodatki, Baldur's Gate 1 i 2, Fallout 2, Mass Effect, Jade Empire, Oblivion, Morrowind, Planescape: Torment, Icewind Dale II, Might & Magic VII, Temple of Elemental Evil, Gothic I,II i III. Nie pamietam w co jeszcze gralem, ale wiem, ze niedlugo do listy dolaczy nowy dodatek do NWN2 i Fallout 3.

Odpowiedz
Ja polecam RPG Fallout Warfare.Jak nazwa wskazuje jest to gra w swiecie Fallouta.
A z dobrych cRPG polecam Fallout 1,Fallout 2,Fallout Tactics,Morrowind i Oblivion.
Najlepsza sygnatura to ta której nie widać.

Zapraszam na forum o grach i nie tylko
http://www.gamecorner.pun.pl/forums.php
Odpowiedz
Gralem kiedys w Gothic 2 i Gothic 3.
Look into my eyes, you will see what you mean to me.
Odpowiedz
Ja obecnie gram w wiedzmina demko bo pelna, oryginalna wersja pozyczona od kumpla jest skopana ;)

Edit:
Demko skonczone, a ja nie mam co robic ;)

Znajometr v2

Money. I like to
swim trought it
it hit me on the
head! Quack!
Deadpool
Odpowiedz
Ja tez gdzies mam demo Wiedzmina, chyba pierwszy akt. Moze kiedys zagram w pelna wersje.
Odpowiedz
Gra ktoś może w 12sky ?? Zainstalowałem przedwczoraj z kumplem no i on trochę wypru? do przodu a ja nie wiem nawet skąd questy brać :P level mam odpowiedni ^^
Odpowiedz
Gra ktoś na tym forum w My Fantasy Online?
Odpowiedz
Nie dawno(w piłtek) zainstalowałem Fallouta 3...Gra jest super, a przed chwilę poszedłem na złomowisko(oczywiście w grze) i tam był pies Och?ap...Teraz jest moim towarzyszem, ale jak na razie nie było okazji żeby mi pomógł walce. Plus też jest taki, że można mu powiedzieć żeby znalazł i przyniósł, np. amunicj?, a on pobiegnie i wróci jak ją znajdzie...Dobra psinka B)
W Falloucie 3 wspania?a jest też walka, system V.A.T.S. jest bardzo przydatny, ale nie można go stale używa?, tylko dan? ilo?? razy, po czym trzeba chwilę poczekać by się zregenerowaćy pkt V.A.T.S.(PA).
Ja mogę wali? 4 razy, wszystko zależy od ustawionych atrybutów, a w?a?ciwie jednego, ale nie pamiętam którego(atrybuty ustawiamy na początku gry, potem zmieniaj? się minimalnie i tylko jeśli tego chcemy).
Broni jest cała masa...Ja teraz nie mam gdzie tego pomie?ci?, musz? sprzedawał niepotrzebne rzeczy, gdyż jest ograniczony cię?ar i jak za dużo mamy w plecaku to nie możemy się rusza?, bro? podzielona jest na kilka rodzajów: Bro? bia?a(kij bejsbolowy, młot, jest nawet miecz), bro? do walki wręcz(kastety, naje?one kastety itp), bro? lekka(pistolety, wiatrówki), bro? cię?ka(dzia?ka obrotowe, wyrzutnie rakiet itp) i bro? energetyczna czy jakoś tak(nie orientuje się za bardzo, ale chyba chodzi o różnego rodzaju pistolety laserowe, karabiny laserowe itp) i to chyba wszystko...
Grę bardzo polecam i nie tylko fanom RPG, ale i tym którzy lubię strzelaniny i strategie, bo w Falloucie nie można tak sobie strzela? i marnować ammo, trzeba obrać strategie, bo strzelając w rękę możemy spowodować, że przeciwnik wypu?ci bro?, w nog?, że będzie wolniej się porusza? lub wcale, w tors trafi? naj?atwiej, a zadając Head Shota odbieramy najwięcej życia, więc mamy duży wybór.
Oprócz tego na słabych wrogów najlepiej stosować bro? bia??, na trochę silniejszych bro? lekk?, a na Super-mutanty i inne bydlaki bro? cię?k? i energetyczn?.
Co do "eliksirów życia" mamy mas? jedzenia(tyle, że dodaję radioaktywno??, jeśli będziemy mieli 1000 to zginiemy), stimpaki czyli odpowiedniki apteczek, a w RPG fantasy eliksirów życia, jest też zdrowe, oczyszczone jedzenie i napoje, czyli np. oczyszczona woda, a i byłbym zapomnia? o Nuka-Coli(ta akurat zwiększa radioaktywno??, ale daje dużo hp), gdzie człowiek tam Nuka-Cola!
Ale się rozpisaćem, to już wszystko, życzę mi?ego czytania... :)

Znajometr v2

Money. I like to
swim trought it
it hit me on the
head! Quack!
Deadpool
Odpowiedz
Ogl?daję? recenzj? KOMINKA, jakoś mam dziwne nastawienie do tej gry ;). Walka jest wręcz przynudzająca po pewnym czasie - naciskasz jakiś tam przycisk (chyba C czy V) i masz do wyboru: Noga, R?ka, G?owa. Co chwilę oglądasz przerywniki w Bullet-Time jak strzela w dan? kończyn? i jeszcze nie trafia dobrze. Jest to wręcz przynudzające. Ja nie wiem, czemu ta gra dostała miano cRPG. Mi to troszk? bardziej przypomina FPS'a :P.
Odpowiedz
Zapomnia?e? o torsie...Gdybył zagrał to był zobaczyć jaka to ZAJE*ISTA gra...

Znajometr v2

Money. I like to
swim trought it
it hit me on the
head! Quack!
Deadpool
Odpowiedz
Daniel121096,Jan 25 2009, 06:38 PM napisał(a):Zapomnia?e? o torsie...
No nieźle :lol: ....
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości