Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/showthread.php 28 require_once

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szkola - Praca
Piszcie do jakiej chodzicie szkoly, gdzie studiujecie lub pracujecie. Ja chodze do Technikum nr 6 w Czestochowie im. S. Zeromskiego profil Technik Hotelarstwa.
Odpowiedz
Ja chodze do VI Liceum Ogólnoksztalcacego im. Ignacego Jana Paderewskiego w Poznaniu. Profil przyrodniczy - rozszerzona biologia i chemia z jezykiem lacinskim.
Odpowiedz
krisstofer1992,Oct 9 2008, 09:29 PM napisał(a):w Czestochowie
:o Nie wiedzialem ze jest ktos poza mna z Czewy, ja chodze do V LO im A. Mickiewicza - historia, wos, angielski ;]
Odpowiedz
Pogadaj z robinhoo10, tez w tym roku zaczal edukacje w Mickiewiczu. Ja tez nie wiedzialem ze ktos jest z Czestochowy ale ostatnio wlaczylem twój profil i widze Czestochowa, rok urodzenia 88 wiec pomyslalem ze chodzisz jeszcze do liceum. Moze sie kiedys spotkamy.
Odpowiedz
Ja chodze do Gimnazjum nr 3 im. Prof. Eugeniusza Witolda Piaseckiego, klasa 1b z rozszerzonym nauczaniem jezyka angielskiego ^^. Fajnie jakby byl tu ktos z Gniezna ;].
Odpowiedz
Ja chodze do Szkoly Podstawowej nr 2 im. Kazimierza Wielkiego w Opocznie.Zawsze bylem ciekaw czy jest na tym forum ktos z Opoczna.

Odpowiedz
Ja chodze do Zespolu Szkól w Jedrzejowie Gimnazjum nr. 2; klasa 3f
Odpowiedz
Skarzysko - Kamienna ( nawet sie nie ludze ,ze jest tu jakis moj mieszczan ) gimnazjum nr. 2 im . Powstancow Warszawy . :D klasa 2 "e"
Odpowiedz
Jak juz Kriss wspomnial ja osobiscie uczeszczam do V LO im A. Mickiewicza w Czestochowie, klasa 1D mata-gecia. Co do osób z czewy to ja wiedzialem, ze Oti jest z tego jakze pieknego i religijnego miasta =)
Odpowiedz
No to znajde Cie w poniedzialek, a skoro jestes z Micka to pewnie widziales jak po szkole czyli o 14 moja przyszli kolesie z rakowa i szurali do tego ze mam na szafce naklejki Wlokniarza ;] Pozniej moj kumpel sie napierdzielal i zwinely ich suki bo dyrektor jechal akurat tamtedy :D

Aha i jestem rocznik 91'
Odpowiedz
Ja mieszkam w malej miejscowosci, wiec u mnie jest tylko jedna Podstawówka i Gimnazjum :P. Ja chodze do Gimnazjum im. Jana Pawla II klasa 1 C profil humanistyczny. :P
Odpowiedz
Technikum Rolnicze, w Golubiu-Dobrzyniu, kla 1 Technikum Architektury Krajobrazu :D
Odpowiedz
Ja chodze do 2 klasy liceum Ogólnoksztalcacego w Stargardzie Szczecinskim.
Look into my eyes, you will see what you mean to me.
Odpowiedz
Oti,Oct 10 2008, 02:20 PM napisał(a):No to znajde Cie w poniedzialek, a skoro jestes z Micka to pewnie widziales jak po szkole czyli o 14 moja przyszli kolesie z rakowa i szurali do tego ze mam na szafce naklejki Wlokniarza ;] Pozniej moj kumpel sie napierdzielal i zwinely ich suki bo dyrektor jechal akurat tamtedy :D
szczerze to pierwsze slysze =) ja dzis o 13 konczylem wiec mnie juz nie bylo...
Odpowiedz
Moja szkola to to samo co Shaggy xD Widze go codziennie w szkole. A wiec powtórze, Gimnazjum im. Jana Pawla II w Dzierzgoniu, jedyne gimn. Klasa 3 "b". Nie jestem zadowolony z tej szkoly, moglem isc troche dalej i rozwijac umiejetnosci pilkarskie w akademi w Malborku, ale niestety, chodze tu, do tej dziury.
Odpowiedz
Chmielek,Oct 10 2008, 08:23 PM napisał(a):Nie jestem zadowolony z tej szkoly
Ja tak samo. Nie podoba mi sie zbytnio wyglad itp. no, ale cóz... innego Gimnazjum nie ma ;). A od razu do Liceum mnie nie puszcza :lol:
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości