18.10.2008 , 13:56
Ahaaa. No wiec wyjasnione :P.
Wystąpiły następujące problemy: | ||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
|
Nicki
|
18.10.2008 , 13:56
Ahaaa. No wiec wyjasnione :P.
18.10.2008 , 18:31
W 4 klasie podstawowki stwierdzil ze wezmie 2 pierwsze litery mojego naziwska oraz polaczy ja z ostatnia i wyszlo ze OTI :>
![]()
18.10.2008 , 19:55
Mój nick powstal podczas zakladania mojego pierwszego maila.
Frank (Franek) - od mojego nazwiska, to równiez moja ksywka szkolna (pamietam, ze przed zalozeniem maila uzywalem nicku Franek13, ale to juz bylo bardzo dawno temu, lochocho :D ). Czlowiek - w koncu jestem czlowiekiem :D Cóz, trzeba bylo wymyslec jakis oryginaly nick, bo wszystkie Franki na poczcie byly zajete. :D No i wyszlo - Czlowiekfrank :D
29.10.2008 , 17:10
Mój nick wymyślićem na poczekaniu.Robi?em profile w grach to zawsze daniello32, bo samo daniello byłoby takie "ubogie". :D
![]()
28.04.2009 , 18:30
ja mam nick Dami od mojego imienia Damian.
28.04.2009 , 18:43
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.04.2009 , 18:43 przez daniello32.)
Coś mi się jeszcze przypomniało.Mieszkam w bloku i mam numer mieszkania 32, ale kiedy się zarejestrowałem jako daniello32 w ogóle na o uwagi nie zwróci?em.LOL.:lol:
PS.Czy jest na forum ktoś z miasta Opoczno w woj. ?ódzkim?Bo chyba jestem tylko ja.:( ![]()
28.04.2009 , 19:00
Chciałem mieć nick Spider-Man, oczywiście przypuszcza?em, że będzie zaj?ty;). Tak więc postanowiłem mieć ten nick po polsku.
"With great power comes great responsibility."
10.08.2009 , 15:44
Cytat:Chciałem mieć nick Spider-Man Jeste? oryginalny, nie ma co.
"Oh, I am afraid that the deflector shield will be quite operational when your friends arrive."
27.08.2009 , 11:27
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.08.2009 , 11:48 przez Darth Paula.)
Oho, to teraz coś superhiperbardzo trudnego, a więc analiza nicka Darth Paula:P.
Darth - tytuł lorda Sithów, oczywiście. Uwielbiam Gwiezdne Wojny, uwielbiam Sithów, a więc chyba wszystko jasne. Paula - na imi? mi Paulina, ale nie cierpił tej formy i tam, gdzie tylko mogę, podpisuję się jako Paula. Nick Darth Paula ma już wieloletni? tradycj?. Wymyśli?am go dawno temu i trzymam się kurczowo. To mój znak rozpoznawczy w internecie - drugiej takiej Darth Pauli (czasem w formach darthpaula lub Darth_Paula) nie spotkacie nigdzie w sieci, zapewniam;). ![]()
27.08.2009 , 12:59
Czas, na tajemnicz? genez? pseudonimu m2reily.Po pierwsze, od imienia właściciela pochodzi litera "m", cyfra "2", nastała potem jako przerywnik, na koniec jako zwie?czenie dzieńa pad?o słowo "reily", który jest hołdem dla Bena Reilly'ego, tyle, że serwis, na który się rejestrowałem wykreśli? mi jedno "l". Oto, cała tajemnica.:)
18.12.2009 , 08:30
Mój nick wzial sie od Spider-Mana ogólnie;)
Na poczatku, gdy chcialem zarejestrowac sie tutaj - na tym forum. Wpisywalem nicka, którego chce uzywac, najpierw chcialem miec nick VenoM, ale byl zajety. Nastepnie Spidey, równiez ktos wczesnie zajal. Wiec szukalem czegos mniej spotykanego i wpadlem na symbiota Phage.:venom: ![]() Tak wiec to jest geneza mojego terazniejszego nicka Phage.
18.12.2009 , 18:21
mojego nicku chyba nie trzeba wyjasniac^_^chcialem miec nick madrox ale przypomnialo mi sie po rejestacji:blink:
21.12.2009 , 17:03
mój nick pochodzi od...a nie wiem lubie te slowa!!!:lol:
''SZŁEM ŁĄKĄ
WIATER WIAŁ KWIATY PACHŁY A ONA MNIE ODEPCHŁA WIĘC POSZŁEM DO DOMU TRZASŁEM DRZWIAMI PIERDŁEM RZYGŁEM WYSZŁEM I CHAMSTWA NIE ZNIESE" Moda na suknie saga. ![]()
21.12.2009 , 17:59
Wszyscy sie chwala to ja nie bede inny, a wiec mój nick pochodzi od jednego z imion Sandmana bohatera komiksów autorstwa Niela Gaimana, którego to uwazam za wspólczesnego geniusza literatury fantasy, a Sandman to moja ulubiona seria jego autorstwa, a poza tym uwielbiam postac Morpheusa :)
''Nie wszystkie prawdziwe rzeczy muszą się wydarzyć. Opowieści i sny to zwiewne prawdy, które przetrwają, gdy fakty zmienią się w pył i proch.''
28.12.2009 , 19:37
Darth - Od mojego mistrza i ulubienca, Dartha Vadera.
Spidey - Od naszego pajeczaka, takie popularne zdrobnienie. No i wszystko jasne. Na poczatku chcialem zarejestrowac sie jako spidey93, ale uznalem ze to troche umgh, nieciekawe? trza byc oryginalnym kurczaki ^^
16.01.2010 , 00:05
GooralekSkate
Moze zacznijmy od "Gooralek" - Otóz nazywam sie Górny, stad Góral... a ze tak jak TIGER444 lubie angielski to czemu by nie zarzucic Gooral ? "Gooralek" to zdrobnienie od "Gooral" Zas jesli chodzi o "Skate" to planuje wiosna zaczac jazde na deskorolce... ![]() ![]()
27.02.2010 , 18:38
Chester
Mój nick wiaze sie z 2 rzeczami . Po 1 jestem fanem Linkin Parku , a ich wokalista ma na imie Chester. A po 2 mówia tak na mnie w szkole. Choc czasami uzywaja ,,Chesterek" bo poszedlem do szkoly rok za szybko. To anglojezyczne imie po prostu mi sie podoba . Uzywam tego nicku na wielu stronach .
Wielkiej mocy towarzyszy wielka odpowiedzialność (Ben Parker) Sprzedam Destroyer (Marvel Kolekcja Figurek) Info na PRIV
18.05.2010 , 16:32
Ta mój nick wzi?? się od mojej ulubionej gry o spider-manie
,,spider-man web of shadow'' użyłem 2 słów spider i shadow powstało SPIDER-SHADOW
19.05.2010 , 15:48
Mikoos = Miku?:Dczęsto mnie tak nazywaj?:D
19.05.2010 , 15:55
Zer0 - lubie postapokaliptyczne klimaty ,a takie nazwy właśnie się w owych pojawiaj?. Poza tym użyłem leet Speaka i wyszedł mi taki nick w nicku :lol:
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|