Liczba postów: 20
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
22.10.2008 , 14:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.10.2008 , 16:43 przez Dawidos.)
W tym temacie mówimy o ewentualnym powrocie Harrego do życia.Sam Raimi przyznaje, że chciałby zobaczyć znów tą postać w nowym filmie.Pytanie:,,Po choler? ją uśmiercałe? Sammy?".W tym temacie możemy trochę pospekulować.
Moja propozycja:
Naukowcy z Oscorp wynaleśli nowe urządzenie powodujące napraw? martwych komórek ciała.Niestety urządzenie dziwnym trafem nie chce działał.Po pewnym czasie okazują się, iż o?ywi? będzie można tylko taki organizm, w którym...działała formu?a Goblina.Z tym więza? by się powrót Goblina i Goblina Juniora.Ojciec i syn, którzy nie zbyt chcę się polubię po mutacji zaczynaj? walczyć na śmierć i życie (oczywiście pod koniec filmu).Dodatkowo villian, którym uraczy nas Raimi i scenarzy?ci.
Zapraszam do dyskusji.
Liczba postów: 1.110
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Za dużo już Goblinów się naoglądali?my w ostatniej trylogii. Każdy fan, jak i zwykły widz oczekuje raczej wprowadzenia nowych w?tków i przeciwników. Harry był lubian? przeze mnie postacią, ale skoro zginął, wolałbym nie przywracał go do życia. Nie pasowałoby to do zdecydowanie bli?szej rzeczywistości ekranizacji Spider-Man'a. Takie historyjki z wskrzeszaniem niech lepiej pozostan? tylko na kartkach komiksów.
Liczba postów: 127
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
QbaS,Oct 22 2008, 06:49 PM napisał(a):Takie historyjki z wskrzeszaniem niech lepiej pozostan? tylko na kartkach komiksów. Zgadzam się z tym. Wkrzeszanie umarłych nie pasuje do filmów o Spider-Manie. Widz mógł uwierzyć np. w powstanie Sandmana, ale to jest za bardzo nieprawdopodobne nawet na film o Pająku.
Liczba postów: 9
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
18.07.2009 , 18:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.07.2009 , 18:28 przez Tomcio 6.)
' napisał(a):Za dużo już Goblinów się naoglądali?my w ostatniej trylogii. Każdy fan, jak i zwykły widz oczekuje raczej wprowadzenia nowych w?tków i przeciwników. Harry był lubian? przeze mnie postacią, ale skoro zginął, wolałbym nie przywracał go do życia. Nie pasowałoby to do zdecydowanie bli?szej rzeczywistości ekranizacji Spider-Man'a. Takie historyjki z wskrzeszaniem niech lepiej pozostan? tylko na kartkach komiksów. mam magazyn Telewizyjny TO&OWO
napisali że za rok bedzie spider-man 4 i wrogiem spider-mena bedzie jego wróg z 1 i 3 cze?ci :spidey_welcome:
Liczba postów: 747
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Też mam i po 1 gówno prawda że tak napisali a po 2 gówno prawda:spidey_welcome:
Reputacja:
0
' napisał(a):Też mam i po 1 gówno prawda że tak napisali a po 2 gówno prawda:spidey_welcome: nie og?ada?es albo nie masz tego numeru jest to 3 strona tam gdzie jest spis tresci w numerze 4.07-10.07
Liczba postów: 747
Reputacja:
0
Mów mi jeszcze co robiłem a czego nie ;* Poza tym możesz wierzyć sobie w to & owo, mi to tam lata :>
Liczba postów: 992
Liczba wątków: 3
Reputacja:
1
Tomcio, poważnie w to wierzysz? Zastanów się, kto jest lepszym informatorem: SMO, które bierze informacje od ?ród?a, czy może jakiś szmat?awiec, który szuka sensacji.
Osobiście Harry'emu w "czwórce" mówił stanowcze nie. Uśmiercili go- w porządku. Być fajn? postacią z definitywnym początkiem, środkiem i końcem, został bardzo dobrze przedstawiony i tak już mogłoby został. Lepiej wprowadziś coś ?wierzęgo, co?, co nie byłoby odgrzewanym kotletem. Tylko nie symbioty, których Raimi zwyczajnie nie chce, co widać w "trójce".
Reputacja:
0
19.07.2009 , 09:33
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.07.2009 , 18:36 przez Dawidos.)
nie napisałem że wierze. w ogóle nudno by było, gdyby były ciągle gobliny
Liczba postów: 808
Reputacja:
0
19.07.2009 , 09:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.07.2009 , 18:35 przez Dawidos.)
A moze jest w tym ziarnko (sie??) prawdy....
Byc moze Harry bedzie ukazywał się Peterowi w lustrze (jak Norman Harremu) albo w snach (jak Wujek Ben)
Toi by mi nawet odpowiadaćo...
Liczba postów: 189
Reputacja:
0
19.07.2009 , 10:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.07.2009 , 16:49 przez Joe.)
Uwa?am że Pawcio ma racje. Mimo wszystko filmy Raimiego mają to ma?? nutk? "realizmu". Nie duż? ale, jakoś wątpię żeby wskrzesza? tą postać. Ale Harry w postaci zjawy - uważam że to bardzo dobry pomysł. Myślę że z "trójki" może pojawił się Venom, choćby w postaci koszmaru sennego.
"Oh, I am afraid that the deflector shield will be quite operational when your friends arrive."
Reputacja:
0
19.07.2009 , 11:40
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.07.2009 , 18:36 przez Dawidos.)
' napisał(a):A moze jest w tym ziarnko (sie??) prawdy....
Byc moze Harry bedzie ukazywał się Peterowi w lustrze (jak Norman Harremu) albo w snach (jak Wujek Ben)
Toi by mi nawet odpowiadaćo... dobry pomysł przypomniały mi sie 2 odcinki ligi sprawiedliwych :rolleyes:
http://www.kreskoweczki.pl/kreskowka/8900/...tylko-sen-cz-1/
http://www.kreskoweczki.pl/kreskowka/8901/...tylko-sen-cz-2/
Liczba postów: 8
Reputacja:
0
W trylogi było już za dużo Goblinów i nie chciałbym w czwórce widziec goblina.Pomys? z Zjaw? jest dobry np.Peter mógłby przegrywa? z przeciwnikami a Harry pod postacią zjawy będzie mówił : Peter nie możesz przegra? i wtedy Peter by dokopywa? wrogom :rolleyes:
Liczba postów: 235
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Harry jako zjawa, sen czy wskrzeszony... pod każda postacią to zły pomysł.
Nie po to był dramatzym w trzeciej części zeby Harry w czwartej sobie weso?o egzystować.
A jako zjawa nie wiem dlaczego miałby mu się ukazywał, nawet Wujek Ben mu się nie ukazywał a Harry by miał?
Bezsens.
W czwórce będzie Lizard, wierz? w to:)
Gdyby w czwórce miałby był jeszce jakiś Goblin to to byłoby ?mieszne, ile można?:)
Liczba postów: 772
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
No dokładnie, kolejny Goblin ? Fuuu. Pomys? ze zjaw? jest beznadziejny, co to by był za film, no ludzie.
Jeśli Harry ma się pojawił, to tylko w snach Petera, czy MJ.
Liczba postów: 189
Reputacja:
0
W?aśnie to miałem na myśli. Pisz?c "zjawa" nie mam na myśli ducha <facepalm> yo!
"Oh, I am afraid that the deflector shield will be quite operational when your friends arrive."
Liczba postów: 772
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
Chodziśo mi o to, co pisać Tomens33 <double facepalm> ;]
Liczba postów: 235
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Raimi może już tylko wzdycha?, bo aktor był naprawdę dobry:)
Ale cóż, taki był jego los....
Liczba postów: 34
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
W komiksie (wydawany w Polsce gdzie sa gadzety itd.) byla mowa o tym ze Spidey zabil robota Osbourna. Ja juz nie wiem o co w tym wszystkim chodzi ale mysle ze nie pozbyli by sie takiej postaci. Mam nadzieje ze bedzie powrót goblina.
Liczba postów: 83
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Mi juz sam strój obrzydzil postac filmowego Goblina i nie chce powrotu
Chcialbym, zeby w "Spider-Manie 5" (o ile taki bedzie) pojawil sie Puma, lub Electro
|