Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/showthread.php 28 require_once

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A moze postacie drugoplanowe?

Wiecie ja czytam tak to forum o Spidermanie 4,wszystko przegl?dn??em i wydaje mi się,że powinni?my po?więci? trochę czasu na postacie drugoplanowe.Jak dalej potocz? się ich losy,których wyeliminować,może niektórym zdradziś kto jest Spidermanem?Ja nie mam wyobraćnie,ale z tego co czytałem wy macie ją bardzo bujn?.Dlatego piszcie tutaj co stanie się(według was)z poszczególnymi postaciami drugoplanowymi,np.z Jamesonem lub Gwen Stacy i jej ojcem.
Eeem, może nie wiem..Jameson zacząłby się interesować stworzeniem przeciwnika godnego Spideyowi? Czyt. Scorpiona? Hmm, ciocia May miałaby kłopoty zdrowotne, by poma?u ją (to będzie brutalne xD) wyeliminować z filmu ;).
Czesto ja i wy spotykacie informacj? pt ''Cy Venom Powróci w Spider-Manie 4''. ja myśl? że tak. Brocka może zabi?o, ponieważ było widać czaszke, ale Venom raczej nie. Za duży, a w spotkaniu z ma?? bombk? to mogło zrobić mu co najwyżej uszczerbek. było widać nawet jak venom tam ucieka - taka mała chlapcia. podejrzewam, że jeżeli Carnage się pojawi to do zabicia Carnage będzie mu potrzebny Venom

fotki z wybuchu:
Link
WIDZICIE JAK GO ROZCHLAPA?O NA WSZYSTKIE STRONY?

a tu zdjęcie

Zdjęcie

Nic wiecej znależę nie mogęem ]

a tak może wyglądał carnage

Tu śmierć VENOMA
' napisał(a):Czesto ja i wy spotykacie informacj? pt ''Cy Venom Powróci w Spider-Manie 4''. ja myśl? że tak. Brocka może zabi?o, ponieważ było widać czaszke, ale Venom raczej nie. Za duży, a w spotkaniu z ma?? bombk? to mogło zrobić mu co najwyżej uszczerbek. było widać nawet jak venom tam ucieka - taka mała chlapcia. podejrzewam, że jeżeli Carnage się pojawi to do zabicia Carnage będzie mu potrzebny Venom

fotki z wybuchu:
Link
WIDZICIE JAK GO ROZCHLAPA?O NA WSZYSTKIE STRONY?

a tu zdjęcie

Zdjęcie

Nic wiecej znależę nie mogęem ]

a tak może wyglądał carnage

Tu śmierć VENOMA
na tym filmiku było pokazane jak brock rzucił sie. Venom jeszcze oplut? ciało brocka.
Ale dlaczego Carnage od razu musi miec pajaka na kostiumieć Przeciez Spidey go nie nosil. Co do drugoplanowych postaci stawiam na Black Cat. Watpie zeby byla glównym bohaterem. Moim zdaniem wszyscy fani czekaja na to az ona sie pojawi...
' napisał(a):Eeem, moze nie wiem..Jameson zaczalby sie interesowac stworzeniem przeciwnika godnego Spideyowi? Czyt. Scorpiona? Hmm, ciocia May mialaby klopoty zdrowotne, by pomalu ja (to bedzie brutalne xD) wyeliminowac z filmu .

Jezeli chodzi o scenariusz który przedstawil by nam narodzenie schwartz charaktera w tym przypadku Scorpiona z inicjatywy J.J.Jemsona w kolejnej czesci Spider-Mana to popieram.
Tylko ciekawe jak by sobie z ta postacia twórcy filmowi poradzili by kreacja byla zgodna z pierwowzorem komiksowym.

Spider-Man,X-men. 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości