04.09.2010 , 15:53
Super dzięki ch?opie:Dbardzo mi pomogęe? nie moge sie doczekać Hawkeye
Wystąpiły następujące problemy: | ||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
|
Marvel Kolekcja Figurek
|
04.09.2010 , 15:53
Super dzięki ch?opie:Dbardzo mi pomogęe? nie moge sie doczekać Hawkeye
04.09.2010 , 17:53
' napisał(a):A ja mam pierwsze figurki z WP do tej pory, starałem się je opchn?? na Allegro już 2 krotnie i nikt tego nie chciał (za 25 zł - 6 figurek więc to chyba nie była zbyt wygórowana cena?), pewnie będą sprzedawał po raz kolejny ale tym razem BCM i tyle.Z chęci? obada? bym twoje figurki z WP:Di w przyszłym roku z wielką chęci? kupiłbym te 6 ... ' napisał(a):Tak stoj? sobie i gapie się na figurki zachwycając się niektórymi, że postanowiłem zrobić top 10 które mnie zachwycaj? i nie zachwycaj? Oto moja lista: Najlepsi do tej pory (kolejność nie ma znaczenia) : - Loki - Dr Strange - Nightcrawler - Cyclop - Doom - Iron Man - Ghost Rider - Thor - Thing - Sandman Najgorsi: - Captain Britain - Magneto - Storm - Ultron - Nick Fury ' napisał(a):Panowie dobra wiadomoś?. Nie, Fins, to świetna wiadomoś?!!!:DJuż się nie mogę doczekać! Tylko nie pomyl adresów:P ******************************************************************** A tak poza tym zapomnia?em się wam pochwali? że jestem w posiadaniu figurki Lemmego Kilmistera - boga rock'n rolla lat '70, '80:P Niestety nie poka?? wam fotki mojej figurki bo jest zapakowana jeszcze ( czekam na wypakowanie z przeprowadzk? - wiem, to stresujące tak patrze? na niego w pude?ku:(!!! ) dlatego zamieszaczam zdjęcie ze sklepu internetowego gdzie go zakupiłem: Go to Lemmy !
Każdy jest w stanie zmienić swoje przeznaczenie - Naruto Shippuuden rulez ! ! !
04.09.2010 , 18:04
super figurka.:)
04.09.2010 , 18:50
Wida? każdy ma inny gust, to dobrze bo inaczej byłoby nudno.
Moim zdaniem wszystkie figurki jak za taką cen? są całkiem w porządku choć niektóre mogęyby był w trochę bardziej dynamicznych pozach. A wszystkie Wasze figsy są idealne? Tzn. żadna nie ma zeza, krzywego miecza, odpry?ni?tej farby itp.? Nie mam na myśli tych, które zostały uszkodzone w nieszczęśliwym wypadku. Jeśli tak to jakoś je reanimujecie czy olewacie bo "nie widać"?;)
Finsternis zobacz ofert? tego kuriera z UK do PL http://www.britport.net/ bo liczy?e? bodajęe 35 f a u nich tylko (a?) 23 f
04.09.2010 , 20:03
' napisał(a):Wida? każdy ma inny gust, to dobrze bo inaczej byłoby nudno. Wiadomo że nie wszystkie są idealne, tak jak już wspomina?em o moim Mefisto który ma krzyw? d?o?. Kiedy? czeka go poważna operacja:P Co masz na myśli mówięc "nie widać" ?
04.09.2010 , 20:22
' napisał(a):Co masz na myśli mówięc "nie widać" ? Mam na myśli to czy robicie coś z figurk?, która ma jakieś niedopracowanie lub niedociągni?cie, ale np. z ty?u, niewidocznym miejscu albo jest to naprawdę coś małego. Dajecie sobie z tym spokój czy cały czas chodzi za wami, że z dan? figurk? jest coś nie taką
Owszem chodzi to za mn? wci?? i wci??, mam jednego figsa z DC uszkodzonego a mój Mephisto ma coś z malowaniem na nogach kiedyś poprawie:)Może ktoś już malować Mephisto i wie jaki odcie? użyć ? A tak przy okazji mój top ten:D
1. Mephisto 2. Thing 3. Apo 4. Mistique 5. Beast 6. Blade 7. Man-Thing 8. Red Skull 9. Thor 10. Daredevil negatywnych nie wypiszę ale poza raningiem bardzo blisko jest jeszcze She-Hulk, Sentinel i Union Jack:)I nie, nie posiadam jeszcze Lokiego, dlatego go tam nie ma:D A co do info od Finsa to nie wyrabiam z nadmiaru radości:)Mam nadzieje, że czas szybko zleci.
''Nie wszystkie prawdziwe rzeczy muszą się wydarzyć. Opowieści i sny to zwiewne prawdy, które przetrwają, gdy fakty zmienią się w pył i proch.''
04.09.2010 , 22:09
' napisał(a):Wszystkie trzy figurki ciekawe , ale mistrzostwo ma Hydroman. Ruch wody i malowanie - miodzio Masz może jeszcze któr?? z tych figurek na sprzedanie? ' napisał(a):Mam na myśli to czy robicie coś z figurk?, która ma jakieś niedopracowanie lub niedociągni?cie, ale np. z ty?u, niewidocznym miejscu albo jest to naprawdę coś małego. Dajecie sobie z tym spokój czy cały czas chodzi za wami, że z dan? figurk? jest coś nie takąJestem osobą bardzo nerwową i tak jak mówił wnerwia mnie mój Mefisto ale co zrobił. Teraz nie ma czasu żeby zaj?? się tak poważnym problemem. Kiedy? wam poka?? jego fotk? to normalnie zlecicie z krzese?. że takie coś dopu?cili do sprzedaży:(Nie wiem jak ja go naprawie.
04.09.2010 , 23:45
To już go takiego kupiłe?? Cholera....
Swoj? drog? bardzo często w empikach znajduj? figurki w op?akanym stanie (nie mówięc już o gazetkach), np. Thor z urwan? rękę. Nie wiem dlaczego ten egzemplarz był w ogóle w sprzedaży <_<
A to moja lista:
Najlepsi: -Loki - świetna poza i szczegóły -Red Skull - za wykonanie czaszki, broni i kostiumu -Dr Strange - za szczegóły -Dr Doom - za pozę -Nick Fury - za świetne malowanie -Cyclops - wspaniale dopasowana poza -Mystique - prawie bezbłędne malowanie -Sub Mariner - za trójz?b i malowanie -Black Cat - za świetne wykonanie -Thing - to co wyżej -Thor - za wykonanie Najgorsi: -Storm -Capitan Britian -Ghost Rider -Wolverine -Human Torch -Daredevil
05.09.2010 , 09:25
Też się pobawił? .
Najlepsi: -Loki -Red Skull -Dr Strange -Dr Doom -Mystique -Black Cat -Thing -Thor - Man-Thing -Captain America Najgorsi: -Capitan Britian -Human Torch
Wielkiej mocy towarzyszy wielka odpowiedzialność (Ben Parker) Sprzedam Destroyer (Marvel Kolekcja Figurek) Info na PRIV
05.09.2010 , 10:50
Czy ktoś z forumowiczów planuj? odwiedziś placówk? Forbidden Planet w Londynie w najbli?szym czasie? Pytam bo za bardzo sam nie wiem jak tam trafi?, a z kim? ra?niej wiadomo;)
05.09.2010 , 14:53
Ta aukcja pojdzie jeszcze lepiej niż Abomination:
http://allegro.pl/marvel-kolekcja-figurek-...1215463271.html
05.09.2010 , 15:43
Wida?, że dla niektórych fanów cena nie stanowi problemu. Jeszcze 10 dni więc pewnie dojdzie do 200 z?.
05.09.2010 , 16:26
Lepiejbędzie kupił z oficjalnej strony , bo wyjdzie taniej . A przy okazji , głosowaliście już na postaci 181-200 ?
Wielkiej mocy towarzyszy wielka odpowiedzialność (Ben Parker) Sprzedam Destroyer (Marvel Kolekcja Figurek) Info na PRIV
05.09.2010 , 16:27
Wida?, że niektórzy lubię przepłacał. Chyba nie wszyscy są ?wiadomi prawdziwej warto?ci tego dwupaku. Na eBayu można go kupił, wliczając już koszt wysyłki, za niecałe 130 z?.
http://cgi.ebay.co.uk/MARVEL-FIGURINE-COLL...=item5d2a830e25
05.09.2010 , 20:13
No z pewnością dojdzie do 200 zł , nie wiem jak można tak przepłacał:(
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|