Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/showthread.php 28 require_once

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marvel Kolekcja Figurek
Super dzięki ch?opie:Dbardzo mi pomogęe? nie moge sie doczekać Hawkeye
Odpowiedz
' napisał(a):A ja mam pierwsze figurki z WP do tej pory, starałem się je opchn?? na Allegro już 2 krotnie i nikt tego nie chciał (za 25 zł - 6 figurek więc to chyba nie była zbyt wygórowana cena?), pewnie będą sprzedawał po raz kolejny ale tym razem BCM i tyle.
Z chęci? obada? bym twoje figurki z WP:Di w przyszłym roku z wielką chęci? kupiłbym te 6 ...

' napisał(a):Tak stoj? sobie i gapie się na figurki zachwycając się niektórymi, że postanowiłem zrobić top 10 które mnie zachwycaj? i nie zachwycaj?

Oto moja lista:

Najlepsi do tej pory (kolejność nie ma znaczenia) :
- Loki
- Dr Strange
- Nightcrawler
- Cyclop
- Doom
- Iron Man
- Ghost Rider
- Thor
- Thing
- Sandman

Najgorsi:
- Captain Britain
- Magneto
- Storm
- Ultron
- Nick Fury

' napisał(a):Panowie dobra wiadomoś?.

Kuzyn zło?y? zamówienie - pieni?dze wp?yn??y.

Jak tylko dostanie potwierdzenie zamówienia niezw?ocznie poinformuj? Was o tym.

3majmy teraz kciuki, by się wszystko udało.

Nie, Fins, to świetna wiadomoś?!!!:DJuż się nie mogę doczekać! Tylko nie pomyl adresów:P

A tak poza tym zapomnia?em się wam pochwali? że jestem w posiadaniu figurki Lemmego Kilmistera - boga rock'n rolla lat '70, '80:P
Niestety nie poka?? wam fotki mojej figurki bo jest zapakowana jeszcze ( czekam na wypakowanie z przeprowadzk? - wiem, to stresujące tak patrze? na niego w pude?ku:(!!! ) dlatego zamieszaczam zdjęcie ze sklepu internetowego gdzie go zakupiłem:

Go to Lemmy !

Każdy jest w stanie zmienić swoje przeznaczenie - Naruto Shippuuden rulez ! ! !
Odpowiedz
super figurka.:)
Odpowiedz
Wida? każdy ma inny gust, to dobrze bo inaczej byłoby nudno.
Moim zdaniem wszystkie figurki jak za taką cen? są całkiem w porządku choć niektóre mogęyby był w trochę bardziej dynamicznych pozach.

A wszystkie Wasze figsy są idealne? Tzn. żadna nie ma zeza, krzywego miecza, odpry?ni?tej farby itp.? Nie mam na myśli tych, które zostały uszkodzone w nieszczęśliwym wypadku.

Jeśli tak to jakoś je reanimujecie czy olewacie bo "nie widać"?;)
Odpowiedz
Finsternis zobacz ofert? tego kuriera z UK do PL http://www.britport.net/ bo liczy?e? bodajęe 35 f a u nich tylko (a?) 23 f
Odpowiedz
' napisał(a):Wida? każdy ma inny gust, to dobrze bo inaczej byłoby nudno.
Moim zdaniem wszystkie figurki jak za taką cen? są całkiem w porządku choć niektóre mogęyby był w trochę bardziej dynamicznych pozach.

A wszystkie Wasze figsy są idealne? Tzn. żadna nie ma zeza, krzywego miecza, odpry?ni?tej farby itp.? Nie mam na myśli tych, które zostały uszkodzone w nieszczęśliwym wypadku.

Jeśli tak to jakoś je reanimujecie czy olewacie bo "nie widać"?;)

Wiadomo że nie wszystkie są idealne, tak jak już wspomina?em o moim Mefisto który ma krzyw? d?o?. Kiedy? czeka go poważna operacja:P
Co masz na myśli mówięc "nie widać" ?
Odpowiedz
' napisał(a):Co masz na myśli mówięc "nie widać" ?

Mam na myśli to czy robicie coś z figurk?, która ma jakieś niedopracowanie lub niedociągni?cie, ale np. z ty?u, niewidocznym miejscu albo jest to naprawdę coś małego. Dajecie sobie z tym spokój czy cały czas chodzi za wami, że z dan? figurk? jest coś nie taką
Odpowiedz
Owszem chodzi to za mn? wci?? i wci??, mam jednego figsa z DC uszkodzonego a mój Mephisto ma coś z malowaniem na nogach kiedyś poprawie:)Może ktoś już malować Mephisto i wie jaki odcie? użyć ? A tak przy okazji mój top ten:D
1. Mephisto
2. Thing
3. Apo
4. Mistique
5. Beast
6. Blade
7. Man-Thing
8. Red Skull
9. Thor
10. Daredevil
negatywnych nie wypiszę ale poza raningiem bardzo blisko jest jeszcze She-Hulk, Sentinel i Union Jack:)I nie, nie posiadam jeszcze Lokiego, dlatego go tam nie ma:D
A co do info od Finsa to nie wyrabiam z nadmiaru radości:)Mam nadzieje, że czas szybko zleci.
''Nie wszystkie prawdziwe rzeczy muszą się wydarzyć. Opowieści i sny to zwiewne prawdy, które przetrwają, gdy fakty zmienią się w pył i proch.''
Odpowiedz
' napisał(a):Wszystkie trzy figurki ciekawe , ale mistrzostwo ma Hydroman. Ruch wody i malowanie - miodzio
Omega Red - to dopiero będzie radocha jak zagości na naszych pó?eczkach .

Pozostałe do uwolnienia :)
[attachment=1203:2.jpg]

Masz może jeszcze któr?? z tych figurek na sprzedanie?
Odpowiedz
' napisał(a):Mam na myśli to czy robicie coś z figurk?, która ma jakieś niedopracowanie lub niedociągni?cie, ale np. z ty?u, niewidocznym miejscu albo jest to naprawdę coś małego. Dajecie sobie z tym spokój czy cały czas chodzi za wami, że z dan? figurk? jest coś nie taką
Jestem osobą bardzo nerwową i tak jak mówił wnerwia mnie mój Mefisto ale co zrobił. Teraz nie ma czasu żeby zaj?? się tak poważnym problemem. Kiedy? wam poka?? jego fotk? to normalnie zlecicie z krzese?. że takie coś dopu?cili do sprzedaży:(Nie wiem jak ja go naprawie.
Odpowiedz
To już go takiego kupiłe?? Cholera....

Swoj? drog? bardzo często w empikach znajduj? figurki w op?akanym stanie (nie mówięc już o gazetkach), np. Thor z urwan? rękę. Nie wiem dlaczego ten egzemplarz był w ogóle w sprzedaży <_<
Odpowiedz
A to moja lista:

Najlepsi:

-Loki - świetna poza i szczegóły
-Red Skull - za wykonanie czaszki, broni i kostiumu
-Dr Strange - za szczegóły
-Dr Doom - za pozę
-Nick Fury - za świetne malowanie
-Cyclops - wspaniale dopasowana poza
-Mystique - prawie bezbłędne malowanie
-Sub Mariner - za trójz?b i malowanie
-Black Cat - za świetne wykonanie
-Thing - to co wyżej
-Thor - za wykonanie

Najgorsi:

-Storm
-Capitan Britian
-Ghost Rider
-Wolverine
-Human Torch
-Daredevil
Odpowiedz
Też się pobawił? .

Najlepsi:

-Loki
-Red Skull
-Dr Strange
-Dr Doom
-Mystique
-Black Cat
-Thing
-Thor
- Man-Thing
-Captain America

Najgorsi:

-Capitan Britian
-Human Torch
Wielkiej mocy towarzyszy wielka odpowiedzialność (Ben Parker) Sprzedam Destroyer (Marvel Kolekcja Figurek)  Info na PRIV
Odpowiedz
Czy ktoś z forumowiczów planuj? odwiedziś placówk? Forbidden Planet w Londynie w najbli?szym czasie? Pytam bo za bardzo sam nie wiem jak tam trafi?, a z kim? ra?niej wiadomo;)
Odpowiedz
Ta aukcja pojdzie jeszcze lepiej niż Abomination:

http://allegro.pl/marvel-kolekcja-figurek-...1215463271.html
Odpowiedz
Wida?, że dla niektórych fanów cena nie stanowi problemu. Jeszcze 10 dni więc pewnie dojdzie do 200 z?.
Odpowiedz
Lepiejbędzie kupił z oficjalnej strony , bo wyjdzie taniej . A przy okazji , głosowaliście już na postaci 181-200 ?
Wielkiej mocy towarzyszy wielka odpowiedzialność (Ben Parker) Sprzedam Destroyer (Marvel Kolekcja Figurek)  Info na PRIV
Odpowiedz
Wida?, że niektórzy lubię przepłacał. Chyba nie wszyscy są ?wiadomi prawdziwej warto?ci tego dwupaku. Na eBayu można go kupił, wliczając już koszt wysyłki, za niecałe 130 z?.
http://cgi.ebay.co.uk/MARVEL-FIGURINE-COLL...=item5d2a830e25
Odpowiedz
Chester --> Ja głosowałem. Swoj? 10 podałem gdzień wcześniej.
Odpowiedz
No z pewnością dojdzie do 200 zł , nie wiem jak można tak przepłacał:(
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości