Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/showthread.php 28 require_once

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ulubiony odcinek Spider-Man: TAS
Tak,to bylo calkiem niezle i mi tez sie to podobalo :D
Szkoda tylko ze w zadnej z tych kreskówek nie wystapil jeszcze Sandman...Wtedy bylo by duzo akcji i pomyslów na jeszcze wiecej odcinków z tym bohaterem ;)
Odpowiedz
Nie wystapil, bo mial pojawic sie w filmie kinowym (rez. James Cameron - cholera czemu to nie powstalo!), w którym Spidey mial sie zmierzyc wlasnie z Sandmanem i Electro. Dlatego te dwie postaci nie pojawily sie w serialu - z tego samego powodu nie pojawil sie origin Spider-mana (zarówno origin, jak i postac Electro wprowadzono po zawieszeniu projektu Camerona - na Sandmana twórcy widocznie nie mieli ochoty [troche taka powtorka z rozrywki by byla - pojawil sie przeciez Hydroman]).
Odpowiedz
Nawet szkoda, ze sie nie pojawil. Kiedy bylem maly glównym zródlem wiedzy o Spider-man'e bylo wlasnie TAS. Dlatego tez nie kojarzylem tej nazwy kiedy uslyszalem, ze bedzie on w SM3. Wlasciwie to jest podobny do Hydro man'a, ale maja oni zupelnie rózne osobowosci. No ale dla malych dzieci to nie jest wazne, a wlasnie dla nich byla robiona ta kreskówka. :angry:
No matter what I do no matter how hard i try the ones I love will always be the ones who pay.
Whaterver live holds in store for me I will never forget these words: "With great power comes great responsibility." This is my gift. My curse. Who am I? I'm Spider-man.
Spider-man
Odpowiedz
Po obejrzeniu BOX-a TAS dodaje jeszcze do mojej listy wszystkie odcinki z plyt Powrót Zielonego Goblina i Klatwa jadu.
"Tajemnicą długiego życia jest czerpanie radości ze swojej pracy" Carl Barks
Pozdrawiam, Lone Star
Odpowiedz
Dawidos,Sep 19 2005, 08:30 PM napisał(a):The Alien Costume, Part One
The Alien Costume, Part Two
The Alien Costume, Part Three
Mi tez sie najbardziej podobaly :lol:
Odpowiedz
Mi Powrót Venoma.
Odpowiedz
Wypisywanie samych tytulów odcinków nie ma sensu. Nastepne posty bez uzasadnienia beda kasowane.

Odpowiedz
Ja najbardziej lubię Enter the Punisher i The Immortal Vampire.Wogóle cenię całą sag? z Morbiusem za duż? zawi?o?? i Punishera oraz Blade'a.Tylko Blade-samuraj na motorze?Uuuuch...
Odpowiedz
(11.12.2007 , 15:41)Phil napisał(a): Nie wystapil, bo mial pojawic sie w filmie kinowym (rez. James Cameron - cholera czemu to nie powstalo!), w którym Spidey mial sie zmierzyc wlasnie z Sandmanem i Electro. Dlatego te dwie postaci nie pojawily sie w serialu - z tego samego powodu nie pojawil sie origin Spider-mana (zarówno origin, jak i postac Electro wprowadzono po zawieszeniu projektu Camerona - na Sandmana twórcy widocznie nie mieli ochoty [troche taka powtorka z rozrywki by byla - pojawil sie przeciez Hydroman]).

Takie małe sprostowanie - Spider-Man w filmie Camerona nie miał walczyć z Sandmanem, tylko Boydem, filmową wersją tej postaci ze zmienionym imieniem ale tymi samymi komiksowymi mocami. Electro również miał być tutaj kimś zupełnie nowym, i zamiast standardowego Maxa Dillona mieliśmy dostać niejakiego Carltona Stranda, który miał posiadać jeszcze jakieś dodatkowe umiejętności przenoszenia danych ze sprzętów elektronicznych. Szczerze mówiąc nie żałuje takiego obrotu spraw, bo wątek z Hydro-Manem był o wiele ciekawszy od Sandmana (trochę też połączono to z klonami oraz 'śmiercią' Mary Jane) a Electro pojawił się w ciekawych okolicznościach razem z Kapitanem Ameryką i Red Skullem. Nie mówiąc już o tym że wolę jak origin bohatera jest pokazywany we flashbackach, więc motyw z już działającym Spider-Manem był jedną z zalet TAS.
Odpowiedz
"The Return of Venom" i "Carnage", zdecydowanie jedne z najlepszych odcinków TAS. Smile
Odpowiedz
Framed i The Man without Fear- bo w super sposób pokazali Daredevila tak jak w komiksach Millera z lat 80. Origin mocno zmieniony ale pozostały sekwencje ze Stickiem pochodzące z komiksu z 1993 . Całośc w dużym stopniu przypominały sensacyjniak dla młodszych niż superhero. Szkoda że DD nie miał jeszcze występów w serialu.
Odpowiedz
Moje ulubione odcinki, to wszystkie odcinki, gdzie pojawił się Green Goblin. Ale szczególnie podobał mi się odcinek "Rozgrywka Goblinów" ale nie tylko 8D
Odpowiedz
Cytat: Szkoda że DD nie miał jeszcze występów w serialu.

Patrząc na poziom ostatnich kreskówek wychodzących spod szyldu Marvela i Disney'a, to dobrze że Daredevil ani inni street-levelowi bohaterowie nie mają obecnie swoich seriali. Też lubię diabła z Hell's Kitchen, więc spokojnie poczekam jeszcze te kilka lat na serial telewizyjny od Netfix. Przewiduje jednak że DD ma wielkie szanse żeby pojawić się w Ultimate Spider-Man, bo upychają tam praktycznie każdego (co nie znaczy że to złe, doceniłbym telewizyjny team-up Spider-Mana z innymi bohaterami, ale w innej konwencji).
Odpowiedz
Bardziej chodziło mi o to , że powiniem mieć jeszcze występ w S-M TAs w sadze Secret Wars albo powinni zrobić odcinek kończący wątek Kingpinna.
Odpowiedz
W moim przypadku:
The Alien Costume
Neogenic Nightmare Chapter I i Chapter II
The Sins of the Fathers, Chapter VII: „The Man Without Fear”
The Sins of the Fathers, Chapter X: „Venom Returns”
The Sins of the Fathers, Chapter XI: „Carnage”
Six Forgotten Warriors
Secret Wars
Odpowiedz
Moje ulubione odcinki to Wejście Zielonego Goblina, Rozgrywka Goblinów, Powrót Zielonego Goblina :3
She sleeps in Her coffin in the ancient cemetary
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości