Liczba postów: 128
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
11.12.2007 , 15:06
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.12.2007 , 15:06 przez Kuba S.)
Tak,to bylo calkiem niezle i mi tez sie to podobalo :D
Szkoda tylko ze w zadnej z tych kreskówek nie wystapil jeszcze Sandman...Wtedy bylo by duzo akcji i pomyslów na jeszcze wiecej odcinków z tym bohaterem ;)
Liczba postów: 278
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Nie wystapil, bo mial pojawic sie w filmie kinowym (rez. James Cameron - cholera czemu to nie powstalo!), w którym Spidey mial sie zmierzyc wlasnie z Sandmanem i Electro. Dlatego te dwie postaci nie pojawily sie w serialu - z tego samego powodu nie pojawil sie origin Spider-mana (zarówno origin, jak i postac Electro wprowadzono po zawieszeniu projektu Camerona - na Sandmana twórcy widocznie nie mieli ochoty [troche taka powtorka z rozrywki by byla - pojawil sie przeciez Hydroman]).
Liczba postów: 172
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Nawet szkoda, ze sie nie pojawil. Kiedy bylem maly glównym zródlem wiedzy o Spider-man'e bylo wlasnie TAS. Dlatego tez nie kojarzylem tej nazwy kiedy uslyszalem, ze bedzie on w SM3. Wlasciwie to jest podobny do Hydro man'a, ale maja oni zupelnie rózne osobowosci. No ale dla malych dzieci to nie jest wazne, a wlasnie dla nich byla robiona ta kreskówka. :angry:
No matter what I do no matter how hard i try the ones I love will always be the ones who pay.
Whaterver live holds in store for me I will never forget these words: "With great power comes great responsibility." This is my gift. My curse. Who am I? I'm Spider-man.
Spider-man
Liczba postów: 84
Reputacja:
0
Po obejrzeniu BOX-a TAS dodaje jeszcze do mojej listy wszystkie odcinki z plyt Powrót Zielonego Goblina i Klatwa jadu.
"Tajemnicą długiego życia jest czerpanie radości ze swojej pracy" Carl Barks
Pozdrawiam, Lone Star
Liczba postów: 39
Liczba postów: 700
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
Wypisywanie samych tytulów odcinków nie ma sensu. Nastepne posty bez uzasadnienia beda kasowane.
Liczba postów: 80
Reputacja:
0
Ja najbardziej lubię Enter the Punisher i The Immortal Vampire.Wogóle cenię całą sag? z Morbiusem za duż? zawi?o?? i Punishera oraz Blade'a.Tylko Blade-samuraj na motorze?Uuuuch...
Liczba postów: 112
Liczba wątków: 17
Reputacja:
1
Framed i The Man without Fear- bo w super sposób pokazali Daredevila tak jak w komiksach Millera z lat 80. Origin mocno zmieniony ale pozostały sekwencje ze Stickiem pochodzące z komiksu z 1993 . Całośc w dużym stopniu przypominały sensacyjniak dla młodszych niż superhero. Szkoda że DD nie miał jeszcze występów w serialu.
Liczba postów: 22
Liczba wątków: 3
Reputacja:
5
Moje ulubione odcinki, to wszystkie odcinki, gdzie pojawił się Green Goblin. Ale szczególnie podobał mi się odcinek "Rozgrywka Goblinów" ale nie tylko 8D
Liczba postów: 112
Liczba wątków: 17
Reputacja:
1
Bardziej chodziło mi o to , że powiniem mieć jeszcze występ w S-M TAs w sadze Secret Wars albo powinni zrobić odcinek kończący wątek Kingpinna.
Liczba postów: 890
Liczba wątków: 13
Reputacja:
0
W moim przypadku:
The Alien Costume
Neogenic Nightmare Chapter I i Chapter II
The Sins of the Fathers, Chapter VII: „The Man Without Fear”
The Sins of the Fathers, Chapter X: „Venom Returns”
The Sins of the Fathers, Chapter XI: „Carnage”
Six Forgotten Warriors
Secret Wars
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Moje ulubione odcinki to Wejście Zielonego Goblina, Rozgrywka Goblinów, Powrót Zielonego Goblina :3
She sleeps in Her coffin in the ancient cemetary