Liczba postów: 1.148
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Z trailerów i screenów zapowiada się naprawdę świetna gra. W zasadzie pierwsza dobra gra o Batmanie ponieważ jak do tej pory ta postać nie miała szczęścia do tego typu produkcji.
Bardzo ucieszyła mnie informacja o tym że postaci Batmana głosu u?yczy Kevin Conroy (podkłada? głos pod Batka w Batman The Animated Series) oraz fakt iż Mark Hamill (Luke Skywalker i głos Jokera z Batman TAS) powraca do roli Jokera. Dodając do tego naprawdę niez?? (z tego co na razie można było us?ysze?) pozostał? część oprawy audio o klimat chyba nie trzeba się martwi?. Szczególnie, że w parze z niż idzie oprawa video również na bardzo wysokim poziomie.
Bardzo dobrym pomysłem jest umieszczenie akcji w Arkham. Dzięki temu da się stworzył poczucie częściowego zaszczucia naszego szpiczastouchego bohatera, który jednak z ofiary szybko przejdzie w myśliwego. Szkoda, że gra nie będzie bezpośredni? adaptacj? komiksu-arcydzieńa o tym samym tytule co gra, ale nie można wymaga? aż tyle. Czekam z niecierpliwością.
Liczba postów: 665
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
Warto jeszcze dodał, że gra jest baaardzo mroczna i czer? dominuje w całym Arkham.To nie będzie gra dla dzieci jak inne gry z Batmanem.Co do Hamila i Conriya to byłem wniebowzi?ty jak usłyszałem, że będą brać udział w tej?e produkcji.
Liczba postów: 772
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
Mnie także ucieszył fakt, że wychodzi chyba dobra gra o Batmanie, bo do tej pory nie było żadnej porządnej gry o nim. Także według mnie oprawa graficzna wygląda świetnie. Szkoda tylko, że nie będziemy mogli porusza? się po mie?cie. Przypad? mi ten free-play w trzeciej części Spider-Mana, a także w Ultimate. Mimo to czekam na tą gr? i z chęci? ją kupił. Wiadomo kiedy wyjdzie dokładnie ?
Liczba postów: 395
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Gra sama dobrze się zapowiada. Jest najmroczniejsza ze wszystkich poprzednich :venom:
Reputacja:
0
No tak, jednak to więzienie nie jest miastem... Nie gra?em w Bioshocka i niestety nie wiem jak to jest. Coś mi się wydaje, że ta gra to będzie Hit:)Z niecierpliwością na niż czekam. Martwi mnie tylko jedno, mianowicie data premiery w Polsce nie jest jeszcze ustalona. Ciekawe czy w ogóle w naszym niesamowitym kraju ona wyjdzie.
Liczba postów: 655
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
15.04.2009 , 20:48
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.04.2009 , 20:49 przez LuXuS.)
Graficznie gra prezentuje sie swietnie, a i umieszczenie akcji w Arham Asylum jest dobrym pomyslem, nadaje to grze mroczniejszy klimat.
Reputacja:
0
?eee. Tak jak myśla?em. Przegi?li wygląd Bane'a, a szkoda.
Reputacja:
0
Myślę, że nie powinno zabrakn?? Pingwina, czy też Pani Trujący Bluszcz;)
Liczba postów: 395
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Może Two Face ? Hm... Jakbym miał strzela? to Two Face, Riddler i Poison Ivy.
Liczba postów: 179
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Na 100% mamy już: Jokera, Harley Quinn, Bane i Killer Croca;)
Chyba jutro będzie następny trailer to dowiemy się kto jeszcze będzie.
"Who said anything about killing you? All I have to do is rip out your rib cage, lungs and stomach so I can get at my baby. You're welcome to what's left."
- Carnage
Reputacja:
0
Ma był jeszcze Zsas i ktoś tam jeszcze kogo nazwy nie pamiętam.
Liczba postów: 886
Liczba wątków: 12
Reputacja:
4
Przeszedłem ostatnio Batman Begins. Uwa?am że jeżeli Arkham Assylum ma był lepszy, to będzie to super gra. 0by była mroczna i klimatyczna.