Liczba postów: 292
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
14.04.2009 , 14:37
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.04.2009 , 14:38 przez Skrull.)
W newsie na stronie głownej czytamy:
Slott przypomina, że pierwszy raz od rozpocz?cia BND o sekretnej to?samo?ci Spider-Mana mówiło się w trakcie New Ways To Die, gdzie pierwszy numer kończy? się słowami Normana Osborna Parker..., a w następnym numerze zobaczyli?my dalsz? część tego zdania - ...where can I find Spider-Man?. To bezpośrednio wskazywało na to, że Osborn nie wie, że Peter i Spider-Man to jedna i ta sama osoba.
WFT......skoro Osborn nie pamięta jego prawdziwej to?samo?ci Spider-Mana, to czy Gwen nie powinna ?y?.
Przecież Norman nie miałby powodu, żeby ją porywa?????? Albo znowu ma po raz enty amnezj?..........bez komentarza
A propos Brocka i Gargana.
Dla mnie:venom:to Brock , Gargan to Skorpion - koniec i kropka.
Po kiego grzyba dali Garganowi symbiota.....:angry:
Liczba postów: 700
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
Cytat:WFT......skoro Osborn nie pamięta jego prawdziwej to?samo?ci Spider-Mana, to czy Gwen nie powinna ?y?.
Przecież Norman nie miałby powodu, żeby ją porywa?????
Co się stało to się nie odstanie. Kiedy? Osborn wiedział, że Peter to Spider-Man, ale teraz tego nie wie. Wiedzia? o tym gdy porywa? Gwen. Nawet pewnie pamięta o tym, że kiedyś wiedział kim jest Spider-Man, ale po prostu nie potrafi, nie może sobie przypomnie? twarzy/nazwiska tego kto ukrywa się za mask? Spider-Mana. Tak jest ze wszystkimi, którzy wiedzieli, że Peter to Spider-Man, oprócz oczywiście samego Petera.
Liczba postów: 292
Reputacja:
0
14.04.2009 , 19:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.04.2009 , 19:18 przez Skrull.)
' napisał(a):Co się stało to się nie odstanie. Kiedy? Osborn wiedział, że Peter to Spider-Man, ale teraz tego nie wie. Wiedzia? o tym gdy porywa? Gwen. Nawet pewnie pamięta o tym, że kiedyś wiedział kim jest Spider-Man, ale po prostu nie potrafi, nie może sobie przypomnie? twarzy/nazwiska tego kto ukrywa się za mask? Spider-Mana. Tak jest ze wszystkimi, którzy wiedzieli, że Peter to Spider-Man, oprócz oczywiście samego Petera.
Id? wali? ?bem w umywalk?.
To najgłupsze wytłumaczeniejakie mógł Marvel wymyśleć <_<
"O kurcz? kim jest ten tajemniczy Spider-Man. Kiedy? wiedziałem ale teraz nie pamiętam.......Co tam id? podbi? świat"
Liczba postów: 212
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
' napisał(a):W tym przypadku uważam to za pewną niekonsekwencj?. Moim zdaniem, zamiast wsadza? postacie z prawdziwego świata, można by stworzył w takim komiksie postacie fikcyjne o podobnym statusie spo?ecznym.
Dla mnie, okazjonalne wyst?py rzeczywistych postaci są dobrym pomysłem. W pewien sposób przybli?aj? one bohatera do odbiorcy. Zauwa?, że wszystkie nawięzania do naszej rzeczywistości odnosięy się do ważnych dla Amerykanów wydarze? (zamach na WTC, elekcja Obamy). Tworzy to specyficzn? wi??, pokazuje, że to co porusza czytelnika, porusza też jego ulubionego herosa.
Powrót jest tylko jeden i nie króla, tylko jedi.
Liczba postów: 925
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Jeśli komiksy typu zamach na WTC są jakby takim pomini?ciem aktualnego ciągu wydarze? to ok. Tego z Obam? nie czytałem, ale jeśli jest to historia nie krzy?ująca się z normalnym ciągiem wydarze? to luzik.
Liczba postów: 127
Reputacja:
0
Nie podoba mi się ba?agan zrobiony w universum pająka przez Quesad?, ale musz? przyzna?, że okładki, które narysować do historii 24/7 są w moim skromnym zdaniem najlepszymi okładkami Amazinga od BND.
Liczba postów: 716
Liczba wątków: 55
Reputacja:
0
Jego okładki sa coraz gorsze bo sa zbyt idealne no ale wiadomo rysowane przez JQ - niszczyciela związków.
Liczba postów: 127
Reputacja:
0
' napisał(a):coraz gorsze bo sa zbyt idealne Chodzi Ci o to, że są bardzo realistyczne? Takie lubię najbardziej. :)
Liczba postów: 31
Reputacja:
0
Czy mógłbym mi ktoś trochę wyja?ni? aktualn? sytuację w ASM
Wcze?niej na kompie czytałem komiksy i źledziśem losy pajączka ale jakoś od dwóch lat zabrak?o czasu i mam spoooore zaległo?ci. Jak to jest z tym czasem. Kto żyje a kto nie? Kto wie o spideyu? I fakt skoro osborn nie wiem kim jest peter a harry żyje a Peter znowu stał się takim trochę...loserem to dlaczego Gwen nadal jest martwa?
W jakiej czasie są wydawane nowe komiksy ze spideyem bo parę lat temu było m/w 12 na rok a teraz w 2008 było 30! Jak aktualnie są wydawane komiksy? Czyj ?lub może był w numerze 600? Bo jestem pewien, że to nie Peter i MJ.
Liczba postów: 700
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
Cytat:Kto żyje a kto nie?
W trakcie BND chyba tylko Harry zmartwychwstał.
Cytat:Kto wie o spideyu?
New Avengers i Fantastic Four na pewno.
Cytat:I fakt skoro osborn nie wiem kim jest peter a harry żyje a Peter znowu stał się takim trochę...loserem to dlaczego Gwen nadal jest martwa?
Z przeszło?ci wykasowano tylko ?lub Petera i Mary Jane. Znaczy wiadomo tylo, że nie doszło do ich ma??e?stwa. Norman zawsze wiedział kim jest Spider-Man, dopiero po akcji z Mephisto i tym co się później wydarzyło (ale my jeszcze oczywiście nie wiemy co), nie ma pojęcia kto się kryje pod mask? Spideya. Mo?na powiedzieć po prostu, że wszyscy mają dośc poważne problemy z pami?ci?.
Cytat:Jak aktualnie są wydawane komiksy?
ASM jest wydawane 3 razy w miesięcu.
Liczba postów: 31
Reputacja:
0
Dzięki rzadlo za odpowiedzi. Jak tylko skończ? mi się egzaminy to lec? do sklepu z komiksami nadrobić straty:)
Z newsa który teraz przeczytałem na serwisie wynika, że to w sumie da się wszystko co się stało w sumie da się odkręcił kiedy już dana osoba zda sobie sprawą, że ktoś manipulować pami?ci?. Czyli jest szansa, że wszystko m/w wróci do normy...kiedyś.
|