26.07.2007 , 12:29
To znaczy?
Wystąpiły następujące problemy: | ||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.32 (Linux)
|
Spectacular Spider-Man DK
|
26.07.2007 , 12:29
To znaczy?
25.09.2007 , 06:31
Bardzo podobaly mi sie obydwie historie przedstawione w tych komiksach.Rysunki nie byly najlepsze,chociaz bardzo podobal mi sie ich Venom.Historia o nim byla naprawde ciekawa i trzymajaca w napieciu.Niestety nie podobal mi sie wyglad Octopusa.Czesci z nim,równiez byly bardzo ciekawe.Ciekawa byla intryga z porwaniem tego ministra.Szkoda tylko ze w ostatnim komiksie,tak prosto to zakonczyli.Chociaz kawalek,w którym Spider-man mial na sobie dwie maski byl genialny.
25.09.2007 , 07:43
No Venom troche za wielki :blink:
Na poczatku bardzo mi sie to nie podobalo ale teraz... Twórczosc H. Ramosa wplynela na mój styl rysowania :) A Dr. Ock wygladal wg. mnie lepiej niz kiedykolwiek w innym komiksie. Swietny ten plaszcz. bardzo pasuje.
20.07.2009 , 16:23
Podobnie jak DK'owski ASM, tak i "Spectacular Spider-Man" przypad? mi do gustu. Rysunki Ramosa bardzo cenie, i mimo wszystko bardzo mi się podobaj?. Scenariusze wszystkich numerów były wręcz wy?mienite. Jednak najbardziej do gustu przypad?a mi historia z Lizardem wydana jako "DK Extra". Pierwsza historia z Venomem była bardzo dobra. Dostali?my dobr? i przemyślan? historie z Venomem. Z kolei komiksy z Octopusem były według mnie ciut gorsz?. Mimo wszystko musz? pochwali? design Otto. Czarny p?aszcz, i nowsze macki naprawdę wywar?y na mnie wrażenie w drugiej historii trzeciego numeru, kiedy Otto pojawił się po raz pierwszy. Jak już wcześniej wspomina?em najbardziej do gustu przypad?a mi do gustu historia z Lizardem, jednk zaskoczyło mnie zakończenie. Podsumowując - TSSM uważam za udane komiksy, i również do nich ch?tnie będą powracał.
"Oh, I am afraid that the deflector shield will be quite operational when your friends arrive."
29.05.2010 , 12:36
Uwielbiam te komiksy, moja ulubiona seria ze Spider-Manem wydana w Polsce. Rysunki są piękne, Humberto Ramos to mój ulubiony rysownik jego kreska to dla mnie poezja. W?aśnie po?yczy?em jeden numer koledze, a od niego wzi??em Essential Daredevil i już t?sknie za moim Spectacularem i ch?tnie bym go sobie odświećy?. Mam tylko jedno pytanie - czy Venom w 3 numerze mówięc że jest w cię?y mówi oczywiście o Toxinie? bo chyba Carnage już istnia?, lub już nie ?y?.
Komiks dla mnie jest bardzo fajny. Czyta?em niestety tylko pierwszy i trzeci numer (drugi jakoś przegapiłem). Rysunki Ramosa bardzo mi się podobaj?, a i scenariusz pozwala odkry? prawdziwe powody nienawięci Brocka do Spideya i Petera, przez co da się go też lepiej zrozumieć;). Ogólnie jeśli miałbym ocenia? te dwa komiksy w skali "szkolnej" dałbym im po 4+.
Jeśli chodzi o histori? doktorka to bardzo podobało mi się przedstawienie go (czarny p?aszcz zamiast zielonej piłamy z żółtymi, plastikowymi dodatkami sprawiał że wyglądał poważniej). Traktowałem ją jednak jako dodatek i nie będą jej ocenia?, gdyż ogólnie nie porwa?a mnie specjalnie, zaś scenariusz pozostawia naprawdę wiele do ?yczenia.
03.08.2010 , 20:55
Ostatnio właśnie w księgarni uzupełni?em swoją kolekcj? polskich komiksów kilkoma numerami "The Spectacular Spider-Man", i "The Amazing Spider-Man". Powiem że mi się bardzo podobały. Huberto Ramos to jeden z moich moich ulubionych rysowników. Mimo że jego styl jest nieco "karykaturalny" to naprawdę mi się podoba, i cieszę się że HR trochę sobie porysuje w najnowszych ameryka?skich tytułach Marvela. W sumie jeśli chodzi o TSSM to dostali?my trzy historie, z Venomem, Dr. Octopusem, i Lizardem. Do gustu najbardziej mi przypad?a historia z Venomem, "G?ód". Oprócz dramatycznego o?wiadczenia Eddiego Brocka iż ma raka, pokazanie że symbiot dalej pragnie Petera, dostali?my też trochę akcji i wszystkiego co "spider-manowe". O?miornica miał niezły wygląd. Zamiast kiczowatego zielonego materia?u czy zbroi w kolorach ?ó?ci i zieleni mamy czarny p?aszcz, i nowe zmodernizowane macki. Jako plus zaznaczam również to iż Dr. Octopus zabi? ochroniarza "własnymi rękami" czyli Octavius pokazał że nie tylko macki umieją coś zrobić w tym "ma??e?stwie":D. Cz??ci z Lizardem nie było dane mi niestety przeczytał.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|