18.07.2010 , 11:04
Sto lat dla naszego forumowego Czarnego Kota .
Wielkiej mocy towarzyszy wielka odpowiedzialność (Ben Parker) Sprzedam Destroyer (Marvel Kolekcja Figurek) Info na PRIV
Wystąpiły następujące problemy: | ||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
|
Zyczenia
|
18.07.2010 , 11:04
Sto lat dla naszego forumowego Czarnego Kota .
Wielkiej mocy towarzyszy wielka odpowiedzialność (Ben Parker) Sprzedam Destroyer (Marvel Kolekcja Figurek) Info na PRIV
18.07.2010 , 11:09
Dośćczam się do ?ycze?: dużo zdrowia, gier, postów i wszystkiego co będziesz chciał (No i niech Black Cat będzie z tob?!). Sto lat również Filciowi, którego niestety nie znam
Dzisiaj ?yczenia składam naszemu Adminowi Dawidosowi;)! Dużo zdrowia, szczęścia, rozrostu SMO (żeby cholibka to był największy portal o Spidey'u na świecie), mało spamerów, pieni?dzy(nie są najważniejsze, ale też się przydaję:P) i sukcesów w życiu:)!
P.S. Owymi ?yczeniami zaliczam 300 post. To chyba najżadniejszy 300 post jaki miałem:P
07.08.2010 , 10:00
Dawidos, doścczam się do ?ycze? bracie. Jeste? porządnym adminem, pomogęe? mi przy zmianie nicku, oby ci szczęście w życiu dopisaćo. Na stronie SM0 siedzą od początku, choć forum zainteresowałem się dopiero nie dawno. Pamiętam kiedy to wszystko było zal??kiem a ty już tam byłe?, jako swego rodzaju premier SM0 (bowiem wtedy całkowicie rządzić chyba Majki). życzę ci wszystkiego najlepszego, dużo komiksów, pieni?dzy, i żeby bóg był z tob?. Pozdrawiam Dawidzie.
07.08.2010 , 10:01
Także przy??czam się do ?ycze? . Nie będą się strasznie rozpisywa? , ale życzę ci wszystkiego dobrego . Albo nie , najlepszego . Obył zabawił na forum jak najdłużej .
07.08.2010 , 10:56
Bóg zap?a?, drodzy bracie za te ciep?e słowa i ?yczenia:)
07.08.2010 , 14:19
Ja również doścczam się do ?ycze? dla naszego forumowego dowódcy.Zdrowia,szczęścia,pomyślności i naj,naj,naj wszystkiego.
07.08.2010 , 21:36
Przede wszystkim zdrowia, Dawidos;)
Następnie, zaraz po zdrowiu, szczęścia, i wszystkiego, czegoś był tylko zapragn??...;) ![]() ![]()
07.08.2010 , 21:40
I do was kieruje tą sam? odezw?, co bo braci wyżej. Dzięki za ?yczenia:)
Dużo zdrowia, szczęścia i wszystkiego, czego sobie zażyczę dla ma?lanego i innych userów, którzy obchodzą dziś urodziny!:)
P.S. Sorry za takie słabe ?yczenia ale pisze na klawiaturze systemowej
11.08.2010 , 13:03
Również życzę wszystkiego co najlepsze , i obył jak najczęściej udziela? się na forum
11.08.2010 , 13:21
Wszystkiego dobrego, albo nie ! Wszystkiego najlepszego;)
Spełnienia wszystkich marze?, szczęścia i uśmiechu na twarzy;) Od Gooralka;) ![]() ![]()
To również dołączę się do ?ycze? szczególnie dla Ma?lanego ponieważ jego w miere znam:)Wszystkiego najlepszego i wielu następnych sezonów Housa i dla Ciebie i dla mnie:)I czego jeszcze tylko będziesz chciał.
''Nie wszystkie prawdziwe rzeczy muszą się wydarzyć. Opowieści i sny to zwiewne prawdy, które przetrwają, gdy fakty zmienią się w pył i proch.''
Dobra, dzisiaj ?yczenia składam Green Goblinowi i Ultimates'owi, którzy z dzieci zamieniaj? się w gangsta ziomal nastolatków. Dużo zdrowia, szczęścia i sukcesów w szkole.
P.S. Musia?em skorzystał z pomocy syna jeśli chodzi o te "słowa" w pierwszym zdaniu:o .
18.08.2010 , 11:29
Hahaha... ;d
"gangsta ziomal nastolatków" :lol: Oczywiście, ch?opaki zdrówka, no i powodzenia na forum...;) ![]() ![]()
18.08.2010 , 11:32
Ode mnie również serdeczne ?yczenia dla naszych gangsta ziomali ( hehe )
22.08.2010 , 20:45
Najlepszego Shadow!Zdrowia,szczęścia,SPider-Man'a w Polsce i smacznego tortu.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|