Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/showthread.php 28 require_once

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zyczenia
Sto lat dla naszego forumowego Czarnego Kota .
Wielkiej mocy towarzyszy wielka odpowiedzialność (Ben Parker) Sprzedam Destroyer (Marvel Kolekcja Figurek)  Info na PRIV
Odpowiedz
Dośćczam się do ?ycze?: dużo zdrowia, gier, postów i wszystkiego co będziesz chciał (No i niech Black Cat będzie z tob?!). Sto lat również Filciowi, którego niestety nie znam

"The Monsters are always with us. But thats okay, because there will always be good guys too.. and in the end, when all's said and done... good guys always win."- The Spider-Man
Odpowiedz
Dziekuj? wszystkim za ?yczenia;)
Odpowiedz
Dzisiaj ?yczenia składam naszemu Adminowi Dawidosowi;)! Dużo zdrowia, szczęścia, rozrostu SMO (żeby cholibka to był największy portal o Spidey'u na świecie), mało spamerów, pieni?dzy(nie są najważniejsze, ale też się przydaję:P) i sukcesów w życiu:)!

P.S. Owymi ?yczeniami zaliczam 300 post. To chyba najżadniejszy 300 post jaki miałem:P

"The Monsters are always with us. But thats okay, because there will always be good guys too.. and in the end, when all's said and done... good guys always win."- The Spider-Man
Odpowiedz
Dawidos, doścczam się do ?ycze? bracie. Jeste? porządnym adminem, pomogęe? mi przy zmianie nicku, oby ci szczęście w życiu dopisaćo. Na stronie SM0 siedzą od początku, choć forum zainteresowałem się dopiero nie dawno. Pamiętam kiedy to wszystko było zal??kiem a ty już tam byłe?, jako swego rodzaju premier SM0 (bowiem wtedy całkowicie rządzić chyba Majki). życzę ci wszystkiego najlepszego, dużo komiksów, pieni?dzy, i żeby bóg był z tob?. Pozdrawiam Dawidzie.
Odpowiedz
Także przy??czam się do ?ycze? . Nie będą się strasznie rozpisywa? , ale życzę ci wszystkiego dobrego . Albo nie , najlepszego . Obył zabawił na forum jak najdłużej .
Wielkiej mocy towarzyszy wielka odpowiedzialność (Ben Parker) Sprzedam Destroyer (Marvel Kolekcja Figurek)  Info na PRIV
Odpowiedz
Bóg zap?a?, drodzy bracie za te ciep?e słowa i ?yczenia:)
Odpowiedz
Ja również doścczam się do ?ycze? dla naszego forumowego dowódcy.Zdrowia,szczęścia,pomyślności i naj,naj,naj wszystkiego.
Odpowiedz
Przede wszystkim zdrowia, Dawidos;)
Następnie, zaraz po zdrowiu, szczęścia, i wszystkiego, czegoś był tylko zapragn??...;)
Odpowiedz
I do was kieruje tą sam? odezw?, co bo braci wyżej. Dzięki za ?yczenia:)
Odpowiedz
Dużo zdrowia, szczęścia i wszystkiego, czego sobie zażyczę dla ma?lanego i innych userów, którzy obchodzą dziś urodziny!:)

P.S. Sorry za takie słabe ?yczenia ale pisze na klawiaturze systemowej

Odpowiedz
Również życzę wszystkiego co najlepsze , i obył jak najczęściej udziela? się na forum
Odpowiedz
Wszystkiego dobrego, albo nie ! Wszystkiego najlepszego;)
Spełnienia wszystkich marze?, szczęścia i uśmiechu na twarzy;)
Od Gooralka;)
Odpowiedz
Dziękuję bardzo za ?yczenia.
To bardzo miło z Waszej strony;)
Odpowiedz
To również dołączę się do ?ycze? szczególnie dla Ma?lanego ponieważ jego w miere znam:)Wszystkiego najlepszego i wielu następnych sezonów Housa i dla Ciebie i dla mnie:)I czego jeszcze tylko będziesz chciał.
''Nie wszystkie prawdziwe rzeczy muszą się wydarzyć. Opowieści i sny to zwiewne prawdy, które przetrwają, gdy fakty zmienią się w pył i proch.''
Odpowiedz
Jeszcze raz wielkie dzięki;)
A tego House'a to już się doczekać nie mogę;)
Odpowiedz
Dobra, dzisiaj ?yczenia składam Green Goblinowi i Ultimates'owi, którzy z dzieci zamieniaj? się w gangsta ziomal nastolatków. Dużo zdrowia, szczęścia i sukcesów w szkole.

P.S. Musia?em skorzystał z pomocy syna jeśli chodzi o te "słowa" w pierwszym zdaniu:o .

Odpowiedz
Hahaha... ;d
"gangsta ziomal nastolatków" :lol:

Oczywiście, ch?opaki zdrówka, no i powodzenia na forum...;)
Odpowiedz
Ode mnie również serdeczne ?yczenia dla naszych gangsta ziomali ( hehe )
Odpowiedz
Najlepszego Shadow!Zdrowia,szczęścia,SPider-Man'a w Polsce i smacznego tortu.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości