Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/showthread.php 28 require_once

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
X-Men Origins:Wolverine The Game
W tym temacie możemy się wypowiedzieć na temat gry powstałej na licencji filmu o lubianym przez nas Wolverinie.

Według mnie gra jest świetna mimu kilku błędów.Doskona?a na odpr?żenie.Tylko szkoda,że jest tak mało rodzai wrogów.
Grę osobiście przeszedłem na Easy i już prawie na Hardzie(Jestem przy misji z Gambitem).
Gra nie za bardzo trzyma się realiów filmu.Walczymy tutaj ze zwykłymi ?o?nierzami,choć zdarzaj? się także wi?ksi przeciwnicy.
Poziom brutalności jest mocny.Prawie każd? kończyn? można urwa?,przeciwnika nabi? na jakaś rzec.
Mi największą frajd? sprawiał widok regeneracji.Wiem,że to zabrzmi trochę dziwnie,ale czasami celowo dawałem okaleczy? Wolverine tylko po to by popatrze? na regeneracje.Choć błędem jest jak zauważył każdy kto gra? w tą gr? a mianowicie strój który sam się regeneruje.
I tutaj opis sytuacji.Zabijam Loganem ostatniego przeciwnika.Ostrza? bym mocny,przez co Wolv stracił swój podkoszulek,a chwile potem miał już nowy.
Normalnie cud.To samo tyczy się kostiumów specjalnych.Gdy zostaniemy zranieni to strój regeneruje się i to wygląda bardzo dziwnie.

No dobra,nie rozpisuje się tylko dam szanse wypowiedzieć się innym na temat tej gry.
Najlepsza sygnatura to ta której nie widać.

Zapraszam na forum o grach i nie tylko
http://www.gamecorner.pun.pl/forums.php
Odpowiedz
Recka gry, z której możecie się dowiedzień trochę więcej niż z jednego posta.
klik

Mo?na wesprze? autora i trochę pokomentować bez potrzeby logowania się.
Odpowiedz
Mamy konkurs z nagrodami gdyby ktoś chciał wzi?? udział:)
http://crazypumpkinsnest.wordpress.com/200...rs-tylko-z-cpn/
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości