Liczba postów: 700
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
03.06.2009 , 13:49
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.11.2013 , 15:07 przez Majk.)
Mamy temat na temat wrogów w SM4 jak i waszej wizji tego filmu, więc czas na temat w którym będzie możliwość podyskutowania o znanych nam już faktach i wszelkich newsach związanych ze Spider-Manem 4.
Przede wszystkim znany dat? wej?cia filmu do kin - 6 maja 2011 roku. Re?yserem po raz kolejny został Sam Raimi, a za scenariusz w tej chwili odpowiada David Lindsay-Abaire. Do tego w roli głównej zobaczymy jeszcze raz Tobeya Maguire'a.
Sony/Columbia rozpoczynaj? promocj? filmu i w Las Vegas podczas Licensing International Expo znalazł się nawet plakat filmu. więcej można dowiedzień się pod poni?szym adresem:
http://spider-man.org.pl/index.phpłaction=fullnews&id=1251
Liczba postów: 925
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Taa.. jest!!!
Plakat nic nie wnosi, ale jest nadzieja:D Nie wiem jak wy, ale ja się cieszę:)
Liczba postów: 490
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Nom Ale plakat można już rozpozna? bez pseudonimu bohatera:PZnany wszystkim rodzaj pisma liczby. Z pozostałych najbardziej mnie Ciekawi Avengers. Iron-Man`a 2 też z chęci? obejrz?. Pierwsza część była jak dla mnie wspania?a. I ten koniec po napisach :rolleyes:. Jakby nie zwracał uwagi na inne filmy to tu też jest plakat od Iron-Man 2 Chod? za dużo nie wnosi:P
http://www.filmweb.pl/Zobacz+plakaty+%22Sh...2,News,id=51949
Reputacja:
0
Plakat SM4 fa?szywy?
Dunst - tak, Morbius - nie
Sezon na tworzenie plotek w kwestii villaina trwa, jedyn? różnic? jest to, że tym razem nie Raimi, a producent Todd Black częstuje nas "wskazówkami".
Obecność Kirsten Dunst w filmie od miesięcy wydawała się przesądzona, ale i tak trzeba jeszcze poczekać na oficjalne potwierdzenie przez studio.
Liczba postów: 1.110
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
07.06.2009 , 12:39
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.06.2009 , 12:45 przez QbaS.)
Propozycja New York Postu mi jak najbardziej odpowiada, choć przyznam, że zamiast Kingpina, zdecydowanie bardziej wolałbym ujrze? Lizarda i wizj? "polowania na jaszczura".
Kirsten Dunts już trzy razy zagrała rolę Mary Jane i pewnie większość widzów już ją jako tako przyjęło w tej roli. Cieszę się, że zamierza kontynuować prac? przy Spider-Man'ie, bo zmiana aktora tylko negatywnie wp?yn??aby na moje odczucia z filmu, tak jakby MJ była jakąś nową postacią.
Jeśli chodzi o fa?szywy plakat, to nie mam zdania:P
PS: W maju 2011 będą matur? pisać ;P
Liczba postów: 189
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
22.06.2009 , 13:18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.07.2009 , 15:00 przez Joe.)
Zastanawiam się jaki typ roli odegra Papajohn w Spider-Man 4. Pod koniec Spider-Man 3 Sandman opowiedział Peterowi całą prawd? o śmierci Bena Parkera. więc może Peter będzie chciał się zemścić? a może ów zabójca będzie miał większy wątek? ciekawe, naprawdę ciekawe.
"Oh, I am afraid that the deflector shield will be quite operational when your friends arrive."
Liczba postów: 69
Liczba wątków: 15
Reputacja:
0
jA MY?LE ze Papajohn zagra Kasadyego.
Liczba postów: 55
Reputacja:
0
23.06.2009 , 12:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.10.2009 , 17:32 przez Rysiek.)
Jak może zagrał Kasady'ego? Już gra? tego przest?pc?, który odpowiedzialny był za śmierć wujka Bena i nazywa? się nie Cletus Kasady, bo w 3 części podane było jego imie i nazwisko, na komiksariacie jak Kapitan Stacy rozmawia z ciotk? May i Peterem...
'There's an old saying: Raise no more devils than you can lay down. My father raised one too many.'
Liczba postów: 24
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
A czy czasem Peter nie zabi? go na początku filmu - w gara?u?
Liczba postów: 199
Liczba wątków: 19
Reputacja:
0
Pewnie ten sam aktor zagra jakąś inn? rolę.
Liczba postów: 1.110
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
23.06.2009 , 14:48
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.06.2009 , 14:55 przez QbaS.)
A może po prostu wyst?pi w jakich? retrospekcjach, odnosz?cych się do morderstwa Bena. W SM3 takie wspomnienia również były przedstawione, więc może ktoś chce jeszcze bardziej rozwin?? ten wątek. Nie zapominajmy, że Flint Marko nadal żyje, dlatego ten temat nie jest zakończony i może został poruszony w jakiejś rozmowie.
Liczba postów: 55
Reputacja:
0
A no...zupełnie zapomnia?em, że on zginął, ale nie sądzę, by umieszczali go w innej roli...
'There's an old saying: Raise no more devils than you can lay down. My father raised one too many.'
Liczba postów: 17
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
W gazecie z programem telewizyjnym znalazłem taką informacj?:
Spider-Man 4 już za rok
Re?yser Sam Raimi (l.50) i Tobey Maguire (l.34), odtwórca tytułowej roli w 3 ekranizacjach przygód Spider-Mana, rozpocz?li prace nad kolejnym filmem. Nie zdradzaj? szczegółów, wiadomo jedynie, że obok Mary Jane (Kirsten Dunst, l.28), ukochanej człowieka pająka, pojawił się starzy wrogowie herosa z pierwszej i trzeciej części cyklu.
"With great power comes great responsibility."
Reputacja:
0
"Gazety z programem telewizyjnym" bardzo często piszę różne dziwne rzeczy, nawet pomijając recenzje pisane przez osoby, które danego filmu nie widziały. Z tego co przytoczy?e? jest jedna prawdziwa informacja - Raimi rozpoczął już prace nad filmem. I Kirsten Dunst może się pojawi w "czwórce".
Liczba postów: 17
Reputacja:
0
Być może to prawda, zobaczymy. Oka?e się, czy to info było wiarygodne... Owszem, znam inne tego typu zapowiedzi z informacjami, które potem okazały się nieprawdziwe, ale po prostu poczułem obowięzek przytoczenia tego tekstu na forum:).
"With great power comes great responsibility."
Reputacja:
0
Może nie do końca nowinka dotycz?ca akurat Spider-Mana 4, ale Sony właśnie zaanga?owało Jamesa Vanderbilta, który ma napisał scenariusze Spider-Mana 5 i 6. więcej na SMO
Liczba postów: 747
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Reputacja:
0
Swiatowa premiera Spider-Mana 4 nastapi dzien wczesniej czyli 5 maja 2011 roku. Jest to takze pierwszy film przewidziany na 2011 roku, który ma juz zapewnione miejsce w sieci kin IMAX.
News na SMO
Liczba postów: 925
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Ciesze sie bardzo z tego newsa i przyznam, ze im szybciej (nawet o dzien) tym lepiej:)
Liczba postów: 860
Reputacja:
0
|