Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/showthread.php 28 require_once

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spider-Man 4 (Anulowany)
To wspaniala wiadomosc deamon.
Tu mozna sobie poczytac jakby co. Ja sie ciesze i doczekac sie nie moge:)
U?miech kosztuje mniej ni? elektryczno??, a daje wi?cej ?wiat?a;D
watch Knife in the water saga
Odpowiedz
Tez sie nie moge doczekac ,ale na prawde obawiam sie o poziom filmu .
Odpowiedz
Raimi ma nadzieje rozpoczac zdjecia do Spider-Mana 4 w marcu 2010 roku

Raimi wyjawia swoje plany wobec postaci Petera Parkera

Czyli w skrócie Raimi ciagle w kólko plecie te same oklepane teksty:P.

Odpowiedz
Ciagle rezyser zostawia nam niepewnosc co do wrogów Pajaka w 4. A przeciez kazdy wie ze Spider-man to nie tylko Peter i MJ ale przede wszystkim Badassy...:)
Specjale z UK - Colossus i Juggernaut - szczegóły strona 417 post #8330
Odpowiedz
Sam Raimi na temat villainów - m.in. komentuje Lizarda i Carnage'a

Odpowiedz
Dla mnie bez róznicy czy wrogiem SPIDERA w 4 bedzie Carnage czy Lizard byle byl dobrze zrobiony i nie sknocili jego wygladu bo jak w pierwszej czesci SPIDER-MAN'a zobaczylem co zrobili z GREEN GOBLINA to mialem ochote wyjsc z kina i zadac zwrotu za bilet! ZENADA, PADAKA, KOMPROMITACJA - na szczescie W. Defoe troche uratowal ta postac!
"Wierzę, że to co cię nie zabije, uczyni cię... dziwniejszym."
Odpowiedz
Czy ja wiem czy bez róznicy kto bedzie. Raimi nie przepadal za Venomem i bylo to widac. Tak wiec lepiej zeby nie bylo Carnage. Lizard jest chyba najlepszym wyborem. Od biedy mogliby dodac Kravena. Raimi kiedys wspominal tez o Morbiusie, ale wampir do swiata pajaka raczej nie pasuje. Jest moda ostatnio na wampiry i wyszloby cos w stylu Zmierzchu na pajeczynie.
Odpowiedz
Z dwójki CARNAGE-LIZARD w sumie jest mi bez róznicy który to bedzie bo i tak wszystko zalezy od dobrego scenariusza i tego jak "nowy wróg" wkomponuje sie w cala historie! A wiec jesli scenariusz bedzie dobry to przeciwnikiem Parkera moze byc nawet Morbius :P

Tylko tak jak pisalem modle sie zeby znowu jakis geniusz nie czerpal pomyslów z POWER RANGERS i nie sprofanowal wygladu "wroga" jak bylo to w przypadku GREEN GOBLINA... Kurcze na sama mysl o nim banan automatycznie wypelza mi na twarz a jednoczesnie zal mi tego pajaca który wymyslil ten fantastyczny kostium/zbroje :lol:

http://jakespeicher.files.wordpress.com/20...en-goblin01.jpg Buahahahahahahahahahahahahahahaha:spider_lol:
Odpowiedz
Kiedys tez nie podobalo mi sie przebranie Green Goblina w filmie, ale po ponownym przemysleniu sprawy stwierdzilem, ze koles w zielono-fioletowych rajtuzach wcale nie wygladalby lepiej. Pochodzenie zbroi zostalo calkiem dobrze wyjasnione (o ile pamietam, byl to projekt wojskowy), a i maska dobrze odzwierciedlala szalenczy wyraz twarzy komiksowego Goblina. Nie moge za to zdzierzyc kostiumu Harry'ego i jego latajacej deski - gdzie tutaj w ogóle motyw goblina? Zeby chociaz podobna do pierwowzoru maske mial! I zaczyna mnie juz denerwowac ciagle porównywanie do Power Rangers, mimo ze sam kiedys to zrobilem:P

A jesli chodzi o kolejnych przeciwników, obstawiam oczywiscie duet Lizard + Kraven:)
Odpowiedz
No skoro calkowicie zmienili wyglad GOBLINA to musieli to jakos sensownie uzasadnic sad ten projekt wojskowy ale co do stroju zdania nie zmienie (jest do rzyci choc przyznaje calkiem fajny dla dzieciaków na Halloween) i jestem pewny ze dalo sie zrobic tak GREEN GOBLINA by byl bardziej podobny do oryginalu! Patrz Joker z The Dark Knight ;)No ale to moje zdanie, wiadomo jednym sie podoba innym nie, jak wszystko w zyciu :)

Odpowiedz
Cytat:i jestem pewny ze dalo sie zrobic tak GREEN GOBLINA by byl bardziej podobny do oryginalu! Patrz Joker z The Dark Knight

Pewnie, ze sie dalo, ale dawanie jako przykladu Jokera jest lekko nie na miejscu, bo ten nie ma w oryginale rózowo-fioletowych majtek, goblinowej maski i calej reszty niestandardowego wdzianka.

Z tym, ze proponuje pisac dalej o Goblinie w odpowiednim temacie, bo nie sadze, aby ten mial sie pojawic w SM4.

Odpowiedz
Mi tez na poczatku nie pasowal strój GG, ale lepsze to niz mialby wyskoczyc w jakiejs fioletowo-zielonej pidzamie z workiem na lbie jak Jason w drugiej czesci Piatku.
Co do czwórki, nie masz racji ze wszystko zalezy od scenariusza. Scenariusz moze byc dobry, ale wytwórnia wskoczy ze swoim PG-13 jak w przypadku Wolviego i powycinali ostrzejsze sceny + zero krwi, co w przypadku udzialu Carnage'a byloby kompletna zenada. Koles robilby sieke, a oni poprostu by padali bez rozlewu krwi, co innego udzial Lizarda, tam krwi nie trzeba. Morbius niby ssie krew, ale przytyka usta, wiec w jego przypadku tez nie musieliby jej pokazywac.
Odpowiedz
deamon co do scenariusza i cenzury to masz racje ale bierze sie to stad ze ekranizacje komiksowe typu wlasnie Spider-Man sa typowym komercyjnym produktem przeznaczonym dla mlodszych fanów:(Wspomniales o Wolverine:Origins... Ja mam 25 lat i jestem wielkim fanem X-Men oraz oczywiscie Wolverine'a i marzyl mi sie film w klimacie WEAPON X ale wiedzialem ze to nie mozliwe biorac pod uwage jak wygladaly poprzednie czesci X-MEN :(

Swietnie napisal o tym filmie filmweb i podpisuje sie pod tym obiema rekami i nogami!

"Po tym, jak Bryan Singer powyciskal, co mógl z freaków w dwóch pierwszych odslonach "X-Men", a Brett Ratner w trzeciej czesci zamienil serie na papke dla nastolatków, przyszla kolej na eksploatacje kazdego mutanta po kolei. Na pierwszy ogien poszedl Wolverine. Jakkolwiek brutalnosci komiksu, autorskich wizji i talentu Gavina Hooda w tym filmie jak na lekarstwo, to bezwzglednym producentom z Hollywood udalo sie upichcic calkiem smakowity popcorn. Dylematy, problem innosci i inne takie, które zajmowaly Singera, zostaly odsuniete na rzecz czystej akcji i efektów specjalnych. Nie mozna wiec zarzucic "Genezie" ambicji jedynki i dwójki, ale z cala pewnoscia rozrywka jest lepsza niz w trójce"

Calosc: http://www.filmweb.pl/f214307/X-Men+Geneza...?review.id=7972

A naprawde szkoda bo takie filmy jak The Dark Knight, Sin City czy przede wszystkim genialni STRAZNICY pokazuja ze mozna robic ambitne adaptacje komiksowe tylko tak naprawde po co skoro papka nasaczona efektami specjalnymi i tak lepiej sie sprzeda <_<

Co do GREEN GOBLINA to rezyser mial taki a nie inny pomysl na niego i niestety nie mozna powiedziec by byl to dobry pomysl bo wiekszosci fanom sie nie podobal, czesc uznala ze od biedy moze byc ale tych którzy byli zachwyceni nowym wygladem Goblina mozna chyba policzyc na palcach jednej reki co jasno pokazuje ze sknocili jego wyglad, z faktami sie nie dyskutuje:(
A przeciez dalo sie zrobic tak by Goblin byl bardziej podobny do komiksowego odpowiednika a jednoczesnie by nie wygladal smiesznie co chyba bylo by najlepszym rozwiazaniem, przykladem jak zmodyfikowac postac na lepsze nie pozbawiajac jej oryginalnego wygladu jest The Dark Knight bo przeciez po BATMAN: POCZATEK wiadomo bylo w jakim klimacie i jak bedzie wygladala kontynuacja i wiele osób zastanawialo sie jak w to wkomponuje sie postac wesolka Jokera? I coś Jednak sie dalo, Joker byl podobny do oryginalu a jednoczesnie straszny i idealnie pasujacy do reszty, do tego chyba nie spotkalem sie z osoba której nowy image Jokera by sie nie podobal za to z takimi co placza ze smiechu na wspomnienie o GREEN GOBLINIE z I czesci Spider-Man'a niestety tak :D
Odpowiedz
Ty ciagle o tym Jokerze, on zawsze chodzil w garniaku, wiec nie widze zadnej zmiany w jego image. Stroju clowna raczej w komiksie nie nosil i w filmie Burtona tez, wiec niewiem co masz na mysli.
Co innego Spiderman, X-Men itp. Przy X-Men nikt nie narzekal na zmiany, i dobrze ze zrezygnowali z kolorowych wdzianek, przy Spiderze nie moga zaakceptowac bo GG ma inny strój, gdy tymczasem Pajak biega w oryginale. Tyle, ze to dzieci widzialyby te kolorowe stroje, a starsi parskaja smiechem, jak chocby Jack Black (swietna parodia stroju pajaka) i koles który wbiegl na plan X1 we wdzianku pajaka http://www.youtube.com/watch?v=80-ziLXLCxY , smiech na maxa. Wiec jak bys ty widzial ten strój Goblina?

Jesli w SM4 ma byc jeden wróg -> Lizard, to po co mialby Ash dostawac wieksza role? mysle, ze przeciwników bedzie dwóch.
Odpowiedz
Ja ciagle o Jokerze a ty o tym ze strój goblina zywcem wyjety z Power Rangers jest OK wiec proponuje zakonczyc ten temat bo ani ja Cie nie przekonam ani ty mnie, to kwestia gustu a jak wiadomo o nich sie nie dyskutuje ;)Nie mniej jednak szanuje twoje zdanie i mam nadzieje ze nowy wróg w 4 bedzie tak zrobiony ze przypadnie go gustu wszystkim :D

Pozdrawiam i stawiam piwko!
:spidey_cheers:
Odpowiedz
Nie kwestia gustu tylko tego, ze uparcie twierdzisz, ze stworzenie kostiumu Green Goblina jest równie proste co Jokera. A jest to nieprawda, bo Joker to wlasciwie tylko odpowiedni garniak i makijaz.

Cytat:Lizard, to po co mialby Ash dostawac wieksza role? mysle, ze przeciwników bedzie dwóch.
Raimi powiedzial tez, ze jeszcze nie wie jaka role on dostanie, bo scenariusz ciagle sie tworzy. Czyli tak naprawde nie wiadomo czy faktycznie jego cameo tym razem bedzie "wieksze" czy tez nie:P. Przeciwnik bedzie jeden bo w planach jest juz kilka kolejnych czesci, a glupio byloby za szybko wszystkich villainów wykorzystac:P.

Odpowiedz
Narazie to bylo 6 villainów na chyba 30-stu, wiec za szybko nie wykorzystaja.
Odpowiedz
6? Cóz, policzmy...Green Goblin Senior, Dr Octopus, Sandman, Green Goblin Junior, Venom. To jest pieciu, no chyba, ze ty zauwazyles jeszcze jakiegos przeciwnika w filmach o Spider-Manie, to zwracam honor.;)
'There's an old saying: Raise no more devils than you can lay down. My father raised one too many.'
Odpowiedz
Zabójca wujka Bena. Moze nie jest to jakis villain z supermocami, ale od niego zaczelo sie to wszystko.
Odpowiedz
Mysle, ze takich villainów co sie do filmu nadaja to jest najwyzej kilkunastu. Nie bardzo mi sie widzi na wielkim ekranie chocby taki Boomerang czy Kangaroo.

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości