Liczba postów: 55
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
11.11.2009 , 12:20
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.11.2009 , 12:21 przez Rysiek.)
No tak, zapomnia?em o panu "Piaskowym Człowieku", że tak u?yj? polsatowskiego spolszczenia pseudonimu ;>. Pewnie go nie uśmiercili, bo nie bardzo było jak. Swoj? drog? ciekawe właśnie, czy Sandman pojawi się jeszcze w następnych filmach.
Co do Black Cat. Bardzo ciekawe. Intryguje mnie pomysł z nowym redaktorem naczelnym Daily Bugle. Ale cóż, nadal nie są to potwierdzone informacje, chociaż ch?tnie ujrzałbym Kotk?, która z jednej strony jest przeciwniczk? Spider-Mana, a z drugiej przyjaciółk?.
Btw. Black Cat jakby ktoś nie wiedział miała się pojawił w SM2. Niestety Raimi usunąć ją ostatecznie ze scenariusza, bo nie odpowiadaća mu w tym filmie. Może właśnie teraz przyszedł na niż czas?
'There's an old saying: Raise no more devils than you can lay down. My father raised one too many.'
Liczba postów: 759
Liczba wątków: 17
Reputacja:
0
Cytat:Black Cat jakby ktoś nie wiedział miała się pojawił w SM2. Niestety Raimi usunąć ją ostatecznie ze scenariusza, bo nie odpowiadaća mu w tym filmie. Może właśnie teraz przyszedł na niż czas?
Obył miał racj? Rysiek:)
Liczba postów: 1.006
Liczba wątków: 51
Reputacja:
0
Wa?niejsze od tego, czy to Black Cat czy nie, jest pytanie kim jest "male villain", dla którego trwa casting? Nie jest to Lizard, skoro Dylan Baker został już zatrudniony do roli Connorsa. Ciekawe kto to?
Liczba postów: 772
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
Ch?tnie bym Black Cat zobaczyć, ale nie w żadnym zmienionym stroju Goblina, dajcie spokój. Także nie spodobałoby mi się to, że ktoś znowu rozbija?by związek Petera z M.J. więc dla mnie, Black Cat może gra? jedynie przyjaciółk?, czy też dobr? kole?ank? ze studiów Parkera.
Liczba postów: 486
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Jeśli wierzyć tej stronce to w 4 PRAWDOPODOBNIE wrogiem Spider-Mana będzie MYSTERIO :D
więc Raimi dał w końcu Campbellowi większą rolę, o ile się oczywiście ta PLOTKA potwierdzi ale myśl? że coś jest na rzeczy bo przecież sam Raimi niejednokrotnie mówił że szykuje dla Bruce'a coś SPECJALNEGO :P
http://www.imdb.com/title/tt0948470/
"Wierzę, że to co cię nie zabije, uczyni cię... dziwniejszym."
Liczba postów: 700
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
Poszukiwania 2-letniego chlopca do SM4
Rachel McAdams zaprzecza plotkom na temat jej udzialu w SM4
Nowy tydzien, nowe plotki:). Ciekawe do jakiej roli jest casting na tego 2-letniego, rudowlosego chlopca. Na pewno Peter Parker nie bedzie ojcem ani nic podobnego, bo to bylby zbyt glupi pomysl, a do tego zupelnie niepasujacy do poprzednich plotek i tego co sie wydarzylo w SM3. Mnie najbardziej pasuje wersja, ze MJ moglaby miec dziecko z innym facetem i to dopiero bylaby pewna komplikacja w domniemanym zwiazku Petera i MJ:P.
Liczba postów: 292
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
O Buddo....
Mi to sie kojarzy z Cletus Cassidy....
Maly rudy chlopiec, który spalil sierociniec....
Nie, nie, nie....Carnage nie ma prawa bytu w filmie Spider-Man póki film nie dostanie kategorii wiekowej 18+
Inaczej wyjdzie takie gówno jak w serialu animowanym.......
Juz ja bym bardziej pasowal na Black Cat nizeli Rachel McAdams
:spidey_cheers:
Liczba postów: 539
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Równie dobrze tym chlopcem moze byc maly Eddie Brock. Co jesli tak chca powiazac czwarty film z pajakiem i spin off o Venomie, cos na ksztalt "Venom: Dark Origins".
Liczba postów: 486
Reputacja:
0
Tym rudym chlopcem tez moze okazac sie MJ... Wyjdzie na jaw ze urodzila sie facetem ale pózniej zmienila plec bo zawsze chciala zostac piosenkarka!
"Wierzę, że to co cię nie zabije, uczyni cię... dziwniejszym."
Liczba postów: 539
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
No daj spokój:)
Jeszcze tego brakowalo, zeby takie rewelacje wymyslali.
Liczba postów: 292
Reputacja:
0
18.11.2009 , 00:40
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.11.2009 , 00:53 przez Skrull.)
' napisał(a):Równie dobrze tym chlopcem moze byc maly Eddie Brock. Co jesli tak chca powiazac czwarty film z pajakiem i spin off o Venomie, cos na ksztalt "Venom: Dark Origins".
Czekaj....najpierw urodzil sie rudy, zeby zostac blondynem :blink:
Wyraznie jest napisane, ze rudy...chyba, ze mi cos sie pokickalo....
Najpierw to niech podniosa kategorie wiekowa jesli chca wprowadzac takie postaci jak Venom czy Carnage....
Bo znowu dostaniemy taki mily film familijny jak SM3....gdzie non-stop Venom swiecil mordka Eddiego, bo jeszcze dzieci sie przestrasza...
A Peter bedzie krecil piruety na ulicy i machal jajami....
Co on tam chcial odbyc stosunek z hydrantem czy co<_<
Dla tych co nie pamietaja:
http://www.youtube.com/watch?v=CLqsdPUfnno
Choc muzyka w tym momencie jest fajna;)
' napisał(a):Btw. Black Cat jakby ktos nie wiedzial miala sie pojawic w SM2. Niestety Raimi usunal ja ostatecznie ze scenariusza, bo nie odpowiadala mu w tym filmie.
 byla za to w grze SM2 the movie....nawet fajnie wygladala mrauu
Reputacja:
0
Liczba postów: 860
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Czyli kolejny nisko latajacy smok w serii filmów o pajaku, zenada.
Reputacja:
0
19.11.2009 , 11:11
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.11.2009 , 20:55 przez rzadlo.)
Dzisiejsza kandydatka do roli Black Cat - Anne Hathaway
Spokojnie jeszcze jest troche serwisów, które podadza kolejne kandydatki do roli Black Cat. A na koniec i tak okaze sie, ze nikt nie mial sprawdzonych informacji:P.
Kilka slów od Elizy Dushko, która niektórzy chetnie widzieliby jako Black Cat
Liczba postów: 34
Reputacja:
0
A moim zdaniem tym rudym chlopcem i tak musi byc Cassidy. Musza jakos zaczac zycie mlodego zabójcy tyle ze w taki bardziej ucenzurowany sposób. Zamiast podpalenia domu dziecka chcial go zamalowac grafitti albo cos w tym stylu...
Liczba postów: 747
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Ojjj, malowanie graffiti... tylko najgorsi psychopaci to robia:(
Reputacja:
0
John Malkovich ponoc znajduje sie w trakcie negocjacji udzialu w Spider-Manie 4 - mialby zagrac Vulture'a, a Anne Hathaway mialaby wcielic sie w...
Gdyby faktycznie Malkovich mial zagrac w SM4 bylaby to fantastyczna wiadomosc. A generalnie caly news zgadza sie z tym co bylo napisane wczesniej w sprawie Felicii, jej ojca, itd, z wyjatkiem samej Black Cat, ale to moze byc zmylka, czy cos w tym rodzaju. Wiec albo cos jest na rzeczy albo panowie z Sony/Columbia sami napuszczaja dziennikarzy na zly trop:P.
Liczba postów: 490
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
' napisał(a):Ojjj, malowanie graffiti... tylko najgorsi psychopaci to robia:(
Nie gadaj.... ja uwielbiam malowac graffiti, ale jakis rozum trzeba miec i nie malowac gdzie sie podoba:PA za psychopate chyba mnie nie uwazacie XD ?(mam nadzieje XD) A tak bez offtopu John Malkovich to fajny pomysl na Vulture`a (ogólnie chetnie zobacze te postac, a aktor tez mi nawet pasuje), a co do Anne Hathaway nie mam zdania:P
Liczba postów: 943
Reputacja:
0
JESLI CHODZI O OBSADE TO ZNALAZLEM TAKIEGO NEWSA :
Rezyser Sam Raimi obiecal swojemu przyjacielowi oraz wielokrotnemu wspólpracownikowi role w filmie "Spider-Man 4".
- Obiecalem mu, ze specjalnie dla niego cos napisze. Uwielbiam tworzyc dla niego role. Obiecalem dobra, miesista role - zapewnil Sam Raimi.
Przypomnijmy, iz juz wczesniej rezyser filmu "Spider-Man 4" wyjawil, ze prace nad obrazem "Spider-Man 4" powinny zaczac sie w pierwszym kwartale 2010 roku. Nad scenariuszem pracowali Gary Ross, James Vanderbilt i David Lindsay-Abaire.
Premiere "Spider-Mana 4" wyznaczono na 6 maja 2011 roku. W rolach glównych ponownie zobaczymy Tobeya Maguire i Kirsten Dunst.
Wielkiej mocy towarzyszy wielka odpowiedzialność (Ben Parker) Sprzedam Destroyer (Marvel Kolekcja Figurek) Info na PRIV
Liczba postów: 860
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
News stary jak Swiat.
A co do tej zenskiej wersji Vulture to jest jakas kpina z fanów komiksu.
|