Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/showthread.php 28 require_once

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spider-Man 4 (Anulowany)
To juz mozemy sobie darowac tyrady o Raimim i spólce bo Spider-Mana 4 tego, który mial byc do tej pory, nie bedzie.

Restart Spider-Mana w 2012 roku

Nie jestem pewien czy to dobra wiadomosc, bo filmy Raimiego byly w duzym stopniu odzwierciedleniem tego co znamy z komiksów. A nowa wersja raczej nie pójdzie ta sama droga, chociaz kto wie...

I budzet prawdopodobnie ma byc nizszy, wiec raczej nie ma co liczyc na wielkie gwiazdy w obsadzie:P.

Odpowiedz
Teraz srednio co 10 lat bedziemy mieli restart bo tym na górze cos sie nie podoba. Od poczatku ma byc FF, teraz Pajak. Nie jest dobrze z filmami komiksowymi skoro podejmuje sie takie decyzje. Szkoda, ze prawa do niektórych filmów Marvela maja inne wytwórnie bo tak to mozna by bylo nowego Pajaka polaczyc jakos z Avengers. Tak to skoncza im sie prawa i kiedys Marvel z Disneyem nakreca nastepny restart. Troche szkoda, ze ta decyzja to w wiekszosci przez niedogadanie sie o przeciwnika. A mieli prawie zgode Malkovicha by zagral przeciwnika. Watpie by znalezli do restartu aktora takiego formatu, a tu jeszcze budzet ma byc mniejszy.
Odpowiedz
I po raz kolejny podejrzewam, ze dostaniemy slabiutki film. Tylko, zeby sie nie okazalo, ze 3 czesc bedzie lepsza od tego reboota.

Ja jakos nie wyobrazam sobie innego Peter-a nizeli Tobey Maguire....dadza teraz jakiegos Bena Barnes, albo innego przystojnego chlopaczka<_<

Kirsten Dunst jako MJ mi przypadla do gustu....
Nie jest moze ona jakas piekna, ale ma w sobie to cos.

Podejrzewam, ze wytwórnia chce powtórzyc sukces DK:D i dlatego daje nowego rezysera...zrobia mrocznego pajaczka (od lat 13+), nawrzucaja od czuba przeciwników. W trójce mielismy tylko 3, to teraz w 4 bedzie z 10. Pewnie znowu na sile wrzuca Venoma, bo wiadomo fani sie rzuca wtedy do kin.

A jak ta czesc nie wyjdzie, to co znowu restart...szczerze nie chce mi sie ogladac od poczatku, biednego gnebionego Petera, który znowu przechodzi przemiane.

Sam juz nam to pokazal, wiec ile razy mamy to ogladac.

Ale i tak seria nigdy nie bedzie dobra, z powodu PG13. Na szczesci przed nami premiera Kick-ass:spidey_cheers:
Odpowiedz
' napisał(a):Ja jakos nie wyobrazam sobie innego Peter-a nizeli Tobey Maguire....dadza teraz jakiegos Bena Barnes, albo innego przystojnego chlopaczka<_<
Taa, albo Zaca Efrona.
Mi osobiscie ten pomysl tez sie nie podoba, nie lubie gdy w nastepnych czesciach filmów pokazuja to, co dzialo sie przed tym, przed tym i jeszcze przed tym. Czyli z dotychczasowymi (dobrymi) aktorami juz mozemy sie pozegnac. Na pewno na to do kina nie pójde, chociaz... Dobrze tez, ze chyba niezly Iron Man niedlugo wchodzi.
Odpowiedz
Ja jestem , szczerze mówiac zawiedziony . Liczylem na zajefajny film , z Vulturem , badz Lizardem , a tu znowu to , co juz widzialem setki razy . To chyba najgorszy mozliwy pomysl.
Wielkiej mocy towarzyszy wielka odpowiedzialność (Ben Parker) Sprzedam Destroyer (Marvel Kolekcja Figurek)  Info na PRIV
Odpowiedz
Nie bedzie czwartej czesci. Bedzie reboot serii, to jest jakas kpina.
USA i ich idiotyczne pomysly z rimejkami.
Odpowiedz
Pattinson na Parkera! xD...

W sumie, to kiedys to musialo sie zakonczyc i na pewno nie bylo to nieuniknione. Pamieta ktos znakomity "Batman:Begins"? Pozostaje nam tylko zyc wiara, ze nowa ekipa stworzy wspanialy film, przy którym bedzie mozna zatopic sie w uniwersum Spider-Mana. A co do aktorów to brak Maguier'a bardzo boli... ten chlopak zostal stworzony by grac Parkera, a jego brak raczej niekorzystnie odbije sie na filmie. Pisze raczej, bo nie wiadomo jeszcze, kto zagra Petera ( swoja droga, ciekawe na kogo padnie).
Ogólnie reeboty nie wypadaly zle (patrz dwa zdania wczesniej) tylko, ze tworzenie takiego projektu zaraz po niezbyt udanej poprzedniej czesci nie jest za dobrym pomyslem. Przy okazji premiery od razu posypia sie porównania wizji obu rezyserów, a na forum czy wsród fanów zaczna sie klótnie czy inne tego typu spory.
Jako fan jestem jak najbardziej za tym, aby nastepny film o Spider-Manie powstal... jako czlowiek i realista obawiam sie, ze to bedzie klapa...
Odpowiedz
..i kto zagra J.J.J'a tak dobrego, jak w trylogii Raimiegość
Poroniony pomysl z tym. Teraz wiekszosc filmów na podstawie komiksów jest rebootowana. Jaks moda na to nastala?? Punishera tak potraktowali (2 razy), Hulka. A w planach film o FF ma byc rebootowany, ponoc Ghost Rider, a teraz Pajakąś Co jeszcze? Moze komiksy ze spiderem zrebootuja?? .. aa sorry - to juz zrobili:/
Czyli mam racje - jakis cholerny trend nastal.
U?miech kosztuje mniej ni? elektryczno??, a daje wi?cej ?wiat?a;D
watch Knife in the water saga
Odpowiedz
Nosz kurna, co to ma byc?! To chyba jakas kpina wzgledem fanów.
Mam ogladac cala historie od nowa, jak gdyby tamtych czesci w ogóle nie bylo?!
Nie no, ja protestuje. Trzeba jakas petycje do nich napisac!
JA CHCE Z POWROTEM SPIDER-MANA RAIMIEGO!!!

P.S. Tak przy okazji przepraszam za te ostatnie slowa napisane dukowanymi literami, no ale musialem wyrazic swoje zale.
Odpowiedz
BUAHAHAHAHA KUZWA TO JAKIES KPINY, rozumiem nowa wersje BATMANA czy SUPERMANA bo od pierwszego filmu o nich minelo jednak troche czasu ale to ze SPIDER-MANEM to jakis chory i niedorzeczny pomysl, ktos sie chyba ze swoim f****m na rozum pozamienial!
"Wierzę, że to co cię nie zabije, uczyni cię... dziwniejszym."
Odpowiedz
Ale g***o...:angry:
''SZŁEM ŁĄKĄ                                                                                      
WIATER WIAŁ KWIATY PACHŁY A ONA MNIE ODEPCHŁA
WIĘC POSZŁEM DO DOMU
TRZASŁEM DRZWIAMI PIERDŁEM RZYGŁEM WYSZŁEM
I CHAMSTWA NIE ZNIESE"
Moda na suknie saga.
Odpowiedz
Pewne rzeczy trzeba powtarzac po 50 razy, a i tak ludzie nie zrozumieja - szanujemy innych ludzi, nawet jak ich osobiscie nie znamy i im zazdroscimy. I czasem jak sie nie jest w temacie, to lepiej nic nie pisac, bo pózniej wychodza takie posty potworki, które kompletnie nic nie wnosza do tematu.

Webb rulez.

Odpowiedz
Zgadzam sie z przedmówcami i uwazam ze to poroniony pomysl! Kurde a tak czekalem na 4 z która wiazalem wielkie nadzieje bo 3 mnie totalnie rozczarowala!
Odpowiedz
Jak dla mnie bezsensowny pomysl.Czy w powaznym studiu klóca sie rezyser i producent?
Moze 3 czesc trylogii mi sie nie podobala ,ale 1 i 2 byly doskonale.Aktorzy moze nie byli super ,ale bylo ok.A tak mamy rozczarowanie...
Odpowiedz
Cytat:Jak dla mnie bezsensowny pomysł.Czy w poważnym studiu k?óc? się reżyser i producent?
Może 3 cz??c trylogii mi się nie podobała ,ale 1 i 2 były doskona?e.Aktorzy może nie byli super ,ale było ok.A tak mamy rozczarowanie...
W pełni się zgadzam.Pomys? z restartowaniem pająka jest naprawdę strasznie nietrafiony.W trzeciej części Raimi może się trochę pogubi? przez tylu wrogów, w?tków itd, ale przecież w czwartej części mógłby powrócił do formy z pierwszych dwóch części.A jeśli już chcę tak bardzo innych filmów o pająku to ja im proponuj?, żeby zrobili jakiś spin-off o Scarlet Spiderze, ale to tylko moje marzenia...

PS...batman, mam nadzieję, że wiesz, że twój post nie wnosi nic do tematu i możesz dostał bana jak rzadlo będzie w złym humorze.

Odpowiedz
Cytat:jeśli już chcę tak bardzo innych filmów o pająku to ja im proponuj?, żeby zrobili jakiś spin-off o Scarlet Spiderze, ale to tylko moje marzenia...

Nie tylko twoje, widać możemy pomarzy? sobie razem.
Odpowiedz
Powinni?my zało?y? oddzielny topic o Scarlet Spider-The Movie....

żałuj? bardzo Sm 4, bo po średniej trójce bardzo czekaćem na coś co wyniesie Spider-Mana na szczyt rankingów filmowych.

Odpowiedz
wielka szkoda że anulowali 4 część mogła być odjazdowa a morze i lepsza od pozostałuch 3 części:)

sorry pomyliłem się pozostałych
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości