12.06.2009 , 19:42
Temat jest o grze Prince of Persia.Czy macie wszystkie części?Czy je przeszliscie?Ja mam wszystkie i nie moge przejść Prince of Persia Dwa Trony<_<<_<<_<
Wystąpiły następujące problemy: | ||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
|
Prince of Persia
|
12.06.2009 , 19:42
Temat jest o grze Prince of Persia.Czy macie wszystkie części?Czy je przeszliscie?Ja mam wszystkie i nie moge przejść Prince of Persia Dwa Trony<_<<_<<_<
12.06.2009 , 20:14
Warrior Within przeszedłem jakieś 5razy, a 2 Thrones ze 3 razy. Wy?mienite gry.
Mów gdzie stoisz w tronach?
13.06.2009 , 15:20
Jestem na samym końcu i nie wiem co robić jak jest ten mroczny Prince.
13.06.2009 , 16:26
Go? go, t?ucz, w końcu jak będziesz w sali tronowej będą schody i nawo?ywanie Fary żebył wracał, ot i rozwiązanie.
Najlepsza część to ta z 1989 roku:)Przeszedłem kilka razy i do dzisiaj mogę gra? (udało mi się znależę działając? w 100% pod WinXP).
Poza tym gra?em w Sands of Time i Warrior Within. Do pierwszej części nie mam większych zastrze?e? po za tym, że mało kombosów było, w przeciwie?stwie do dwójki, gdzie mieli?my ich mas?, ale tutaj nużące było chodzenie po wci?? takich samych lokacjach. Doszedłem do ostatniej walki z Empress of Time na arenie, ale nie miałem cierpliwo?ci żeby ją pokona? i nie chciało mi się też gra? ponownie, żeby mieć zakończenie z Dahak?. Ogólnie gierki bardzo fajne:)
14.06.2009 , 13:42
No tak, dla nie których był to duży mankament, ale był konieczny z racji fabu?y. Dla mnie nie była to wada tylko powiedzmy, lekkie zmniejszenie chęci dotarcia dalej.
Klimat był w 2ce super, motyw ze ?ciga nas "sama śmierć". Wad? lokacji było to ze większość zamku wyglądała tak samo. Piaskowe ?ciany, wygląd polepsza?y czerwone flagi Imperatorki:) Gra? ktoś w najnowszego Prince'a? Jaki jest?
14.06.2009 , 15:40
Cytat:Gra? ktoś w najnowszego Prince'a? Jaki jest? Bardzo podobny do Assassin's Creeda - ?atwy i schematyczny, czyli po pewnym czasie nużący. Na szczęście są też plusy - przede wszystkim księ?niczka Elika i grafika. Fanom AC powinno się podobał (zwłaszcza, że sterowanie i gameplay praktycznie identyczne), ale ja jestem mimo wszystko daleki od zachwytów. Fajna, przyjemna gra, ale jakoś tak bardziej podobało mi się Sands of Time, nie mówięc już o klasycznym PoPie.
18.07.2009 , 18:20
Ktoś ma wszystkie części Prince of Persia?
26.10.2009 , 21:15
Zalezy o co ci chodzi. Czy o cala trylogie piasków(To mam), czy wszysciutkie czesci od oryginalu z 1984(dobrze?) roku, po 3D, trylogie piasków i najnowsze Prince of Persia z 2008 roku.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Znajometr v2 Money. I like to swim trought it and throw it in the air and have it hit me on the head! Quack! Deadpool
Dla mnie seria genialna. G?ównie podoba mi się część z 2008 roku ze względu na klimat (niby jest schematycznie , ale kończy się tak szybko że nie znudziśem się podczas gry), to że bardzo relaksuje gra w ten tytuł i sam fakt że postacie są ciekawe ,a ich dialogi ?mieszne (mam na myśli Księcia i Elik?), ,a scenariusz miło mnie zaskoczyć (myśla?em że się pocałuj? ,a tu... kupa).
Nie wiem dlaczego (to pewnie przez wiek) ale podczas gdy każdy "HarDc0r3 FaN" krytykuje tą gr?, mi się po prostu podoba najbardziej ze wszystkich części. Musz? zobaczyć jeszcze Zapomniane Piaski , jednak do ich kupna nie jestem w pełni przekonany;)(ale te przekl?te reklamy robić swoje) |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|