Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/showthread.php 28 require_once

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Punisher: Fanfilm
Witam! Chciałbym nakręcił fan film o Punisherze ale...Tu pojawia się kilka problemów.Mam kostiumy (koszulka z czach? itd.) jednak mam z paroma rzeczami problem.Otó?:
1.Jak wiemy idzie mnóstwo amunicji mam problem z d?wi?kiem pistoletu
2.Same bronie.Tu pro?ba do nigchtcrawlera.Widziałem filmik nerd wars.Sk?d wzi??e? takie repliki broni????
3.Animacje.Chodzi głównie o wybuchy itd.
4.Scenariusz-prosiębym kogoś o napisanie próbk? na forum a potem resztą na maila.Dodam ,że wszystko ma się dzia? po śmierci rodziny Franka
5.Muzyka
Tak więc HELP!!!!!!!!!!!
PS.Nie liczcie na super film itd.Nie wiem czy w ogóle powstanie (problem z aktorami,kamer?)
Odpowiedz
Do efektów specjalnych dobry jest program Adobe After Effects. Nie wiem jak z obsug?, bo się nim nie bawiłem, ale widziałem jego efekty i byłem zadowolony ^^ Co do broni, dzwi?ku etc to można kupił po prostu lepszej jakońci pistolety na kulki a dzwi?k dodał w trakcie montowaniu filmu.
Co do muzyki to dałbym ost z jakich? anime, bo są tego różne nastroje i do każdej sceny można coś dopasować.
Odpowiedz
To widzę że prawie nic nie masz. W sumie mam jakieś do?wiadczenie w pisaniu scenariuszy tak że jc to napisz na gg i ewentualnie coś z filmami też ci mogę podpowiedzieć
Odpowiedz
Pisa?em przecież ,że nie wiadomo czy film powstanie a jeśli o scenariusz chodzi to ?lij na priv.
Odpowiedz
Ale ja nie krytykuje, jak coś wymyśl? to ci podrzuce
Odpowiedz
Nie piszę ,że krytykujesz to twoje zdanie.Przecież nie jestem idiotę pokroju skorpjona czy kal-ela żeby myślec ,że wszyscy są be bo mają swoje zdanie.

Przepraszam że dwa pod rząd.G?dziu ten program jest świetny ale nie darmowy znacie może darmowY?
Odpowiedz
Siemacie all. Wpad?em na moment napisał kilka postów.

Po pierwsze, jaki by user nie był, to nie obraćaj go.
Po drugie, jestem pewien, że wszystkie potrzebne d?wi?ki znajdziesz tutaj: www.findsounds.com.
Po trzecie, dla dobrych animacji bezpłatnego programu niestety nie znajdziesz.
Po czwarte, repliki broni są jak sama nazwa wskazuje replikami broni, więc night zapewne kupił je na necie będą w sklepie.
Po piłte, nie mogę zgodziś się z Gędziem, muzyka z anime nijak nie pasuje do Franka. Polecam wybrane utwory takich grup jak Immediate Music czy X-ray Dog. Poza tym poszperaj w rockowych czy metalowych kawa?kach.
Po szóste, nie masz scenariusza? Czyli rozumiem, że film opiera się na "lubię Punishera i chcę zrobić z nim film. Nie mam pomysłu".

W razie jakichkolwiek pytał- pisz na moje PW.

Pozdrawiam!
Odpowiedz
UWAGA!
Jeśli ktoś jest ch?tny do pomocy przy filmie niech pisze na pw będą gg:10936772.
PS.Prace trwaj?.Robić teraz plakat.
Odpowiedz
Mam pytanie Spider, ile masz lat? bo skoro masz gra? Franka, to jestem ciekawy co do twojego przedzia?u wiekowego. Ja jakoś bym nie widział Punishera którego gra? by 13 latek:D
"Oh, I am afraid that the deflector shield will be quite operational when your friends arrive."
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości