Liczba postów: 267
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
Racja Kaznodzieja to cudo . Czyta? ktoś więcej ? Jak sądzicie ,cały ten bajzel to było na serio sprawdzanie Jessiego ? Mnie sie tak zdaje osobicie .Chociaz głowy nie dam uci?? ,czytałem raz i już jakiś czas temu . W każdym razie ,urzek? mnie klimat przygody ,wręcz z czasów dzieci?cych ,połączony z refleksywności? i megaczarnym humorem .
Liczba postów: 1.076
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Z Kaznodziei czytałem jedynie tom o ?wi?tym od morderców i bardzo miło go wspominam, niestety nic więcej mi w r?ce nie wpadło, ale rzeczywiście klimat mnie urzek? i mam nadzieje, że dorw? coś więcej:)
''Nie wszystkie prawdziwe rzeczy muszą się wydarzyć. Opowieści i sny to zwiewne prawdy, które przetrwają, gdy fakty zmienią się w pył i proch.''
Liczba postów: 364
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
18.08.2010 , 06:11
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.08.2010 , 06:12 przez Zer0.)
Ja, jeśli pozwolicie, odejd? od waszej ciekawej dyskusji i spytam się tutaj userów: Czy ktoś czytał SM Noir lub EWAF'a i co o nich sądzi (bardziej obchodzi mnie opinia o tym drugim, gdyż nie mogę znależę recenzji na SMO).
Jeśli o mnie chodzi to lubie wracał do swojego ulubionego komiksu, a za niedługo zacznę czytał EWAF'a:).

"The Monsters are always with us. But thats okay, because there will always be good guys too.. and in the end, when all's said and done... good guys always win."- The Spider-Man
Liczba postów: 267
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
Nie pozwalam:P. Jeżeli chodzi o tom ze ?wi?tym ,jest to tom retrospekcyjny ,przedstawia postać ,natomiast odbiega od głównego w?tka. G?ówny wątek jest dopiero wy?mienity ,jak czytałe? tylko "?wi?tego" i cię urzek? ,to nie wiem co będziesz przeżywał ,przy innych ,znacznie lepszych tomach ,Panie Morpheus . Ja mogę powiedzieć ,że moje ulubione tomy o ile dobrze pamietam to "Do końca świata" , "Salvation" i nie pamietam tytułu ale to był podajęe ósmy tom .
Liczba postów: 1.076
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Ostatnio, a dokładniej wczoraj przeczytałem sobie nowy tom Lucyfera i chciałem zapytać co sądzę o nim Ci którzy był może już go czytali. Ja także wyra?? swoje zdanie. Na kontynuacj? czekaćem z niecierpliwością po tym jak Inferno zwiód? mnie są nad wyraz przeci?tn? i przewidywaln? fabułą, było parę naprawdę fajnych momentów i nie mówił że było aż tak beznadziejnie:)Po prostu odczułem drobny niedosmak i spadek formy, liczy?em że to się zmieni w kolejnej części jednak tu otrzymałem coś podobnego na dodatek tom jest bardzo odchudzony względem innych ale cena jak to bywa się nie zmieniła. I sam już nie wiem co sądzić, więc ch?tnie pos?ucham opinii innych:)Ale na kolejny tom i tak czekam przypuszczając że będzie lepiej.
''Nie wszystkie prawdziwe rzeczy muszą się wydarzyć. Opowieści i sny to zwiewne prawdy, które przetrwają, gdy fakty zmienią się w pył i proch.''
Liczba postów: 886
Liczba wątków: 12
Reputacja:
4
0statnimi czasy musz? przyzna? że mam chrapk? na Superman'a.
Zacz??o się od "Smallville" na TVNie. Poczytuje sobie komiksy Człowieka ze Stali, i choć nie są tak dobre jak komiksy MARVELa, a w szczególności Spider-Man'a, to ogólnie ma fajne komiksy.
Wkurza mnie że często kalecz? logo na klacie. No i to że jest taki troszk? zbyt zakłopotany.
0gólnie zaczynam lekko obczaja? świat DC, lecz MARVEL zawsze będzie królem.