Liczba postów: 798
Liczba wątków: 17
Reputacja:
1
W wyniku uk?szenia radioaktywnego pająka Peter Parker zyskuje niezwykł? moc i umiejątności, które postanawia wykorzystywa? do ochrony swojego miasta jako nieustraszony Spider-Man.
Na ?amach albumu spotkasz wielu przeciwników Spider-Mana takch jak: Dr Octopus, Vulture, Rhino, Lizard, Black-Cat, Electro, Sandman i Green Goblin.
Zobacz Spider-Mana w l?ni?cym czarnym kostiumie, odkryj jego niebezpieczne w?a?ciwo?ci oraz poznaj gro?nego VENOMA – ?miertelnego wroga superbohatera.
NAKLEJKOWA KOLEKCJA Spider-sense SPIDER-MAN zawiera 32-stronicowy album z miejscem na 168 naklejek, spo?ród których 24 są b?yszcz?ce a 16 foliowych.
Wymieniaj się naklejkami ze swymi znajomymi!
Cena albumu – 3,99 z?.
Cena 1 saszetki (zawierającej 5 naklejek) – 1,50 z?.
Do kupienia w kioskach i salonach prasowych od 27 sierpnia 2009r.
Liczba postów: 700
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
Pamiętam jak byłem ma?y miałem takie abumy z Transformers i Teenage Mutant Ninja Turtles, a trochę później z Euro 2000:P. Ze Spiderem bodajęe te?, tyle że był to album z kreskówki SM: TAS. Fajnie było:P. Tutaj niestety jeżeli są to pokazane przykładowe naklejki, to trochę kiepsko :/.
Dzięki G?dziu za info:), pewnie niedługo trafi news na stronę:P.
Liczba postów: 199
Liczba wątków: 19
Reputacja:
0
W nowym numerze Spider-Man magazyn jest ten album.
Reputacja:
1
A jak myślisz, skąd mam album? ^^
Jeśli chcecie to mogę zarzucił pare fotek i Wam pokazał jak to wygląda ;)
ps. rzadlo, nie ma sprawy ^^
Liczba postów: 189
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Marvel ostatnio wzi?? się za wydawanie. Magazyny ze statuetkami, kartami, naklejkami. Tylko prawdziwych komiksów nie wydadz?. Dobrze że przestałem polegał na naszym pięknym nadwi?la?skich kraju, i zacząłem sobie kupować komiksy z neta. A widziałem najnowszy SMM ale szkoda mi było tego 6,90, jak se mogę już piwo za to kupił:P.
"Oh, I am afraid that the deflector shield will be quite operational when your friends arrive."
Reputacja:
1
27.08.2009 , 17:54
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.08.2009 , 17:57 przez Gadziu.)
Najnowszy SMM kosztuje 6.99 zł (jeszcze 5 groszy wisz? sprzedawczyni xD) ^^
Dobra, dam parę fotek i trochę to opiszę:

No więc to jest taki jakby plakat, który jest w samym środku albumu. Na nim naklejamy "głowy" złoczy?ców, którzy tam widniej?. Jak widać mam puki co tylko Venoma ^^

To zaś jest cała okładka albumu. Otó? po jednej stronie(gdzie klasyczny Spider-Man) mamy naklejki z klasycznym Spideyem, jego wrogami etc. Z drugiej zaś strony(tam gdzie jest czarny Spider-Man) są naklejki z czarnym Spideyem i symbiotami xD

Dwie przykładowe naklejki z bliska(zgadnijcie, któr? lubię ^^) Są także obrazki zło?one z dwóch naklejek, niestety nie mogę zrobić puki co foty, bo żadnego takiego obrazka nie ułoży?em jeszcze ^^

No i kilka przykładowych naklejek ^^ Tam w tym czerwonym mamy drobne "ciekawostki" dotycz?ce postaci znajdujących się na jakiejś naklejce, np. "Green Goblin ma do dyspozycji arsena? ultra-nowoczesnej broni i przemieszcza się na specjalnym ?lizgaczu."...
Pozatym na początku albumu (od strony z klasycznym Spideyem) są takie specjalne rubryki dla danych osób z drobnymi biografiami. Puki co to tyle ode mnie ^^
Liczba postów: 199
Liczba wątków: 19
Reputacja:
0
Gdyby to były naklejki z rysynkami Mcfarlena,Romity i Bagleya to bym kupować. Wizerunki anonimowych rysownków są nic warte.
Liczba postów: 1.314
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
28.08.2009 , 10:05
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.08.2009 , 10:29 przez Finsternis.)
Też kiedyś miałem album z TMNT i WWF zwierz?ta.
Fajnie było...
Cytat:Gdyby to były naklejki z rysynkami Mcfarlena,Romity i Bagleya to bym kupować. Wizerunki anonimowych rysownków są nic warte.
a co powiesz na rysunki m.in Claytona Craina, które też są u?yte do naklejek, nie takie więc nic nie warte.
Kurcze....chyba kupił i będą zbiera?....jak skończ? to dam córce...:)
Oby żona się nie dowiedziała...:)
Specjale z UK - Colossus i Juggernaut - szczegóły strona 417 post #8330
Liczba postów: 56
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
kilka naklejek jest naprawde swietnych;)
Reputacja:
0
Przyznam sie do pelnego albumu brakuje mi 19 naklejek:D
Zmówie w przyszlym miechu u Panini:)
Reputacja:
0
To gratulacje :Djak bys mógl to dal bys jakies skany Twojego albumu :rolleyes:?
Reputacja:
0
Kazda strone?
Porobie zdjecia ale to dopiero w przyszlym tygodniu....w niedziele chrzciny mojej córy!
Reputacja:
0
no nie kazda tam gdzie sa najlepsze naklejki;)
Albertmr
Niezarejestrowany użytkownik
Mam bardzo zasadnicze pytanie: Raz jest raz nie ma... Czy najnowszy Spider-man będzie na PC czy nie? Bo z chęcią bym sobie popykał w jakiegoś nowego spiderka, a na razie to mam jeden wniosek: Kto jest fanem Spider-mana, musi mieć konsolę. Najnowszy spider-man bardzo mnie interesuję ale na razie nie mam pewności czy w niego pogram...
----------------------------------------
borelioza to źródło złego samopoczucia http://www.vitanea.eu/35-Borelioza---Krakow.htm
Liczba postów: 97
Liczba wątków: 15
Reputacja:
8
Zagraj se w TAS-M2.
PS: Nie każdy fan Spidera musi mieć konsolę. Ja na przykład nie mam. Poprawka: Mam, ale (fanfary)... PEGAZUSA 1!
Don't ignore me, because I'm Goblin Nation Member...
Liczba postów: 886
Liczba wątków: 12
Reputacja:
4
05.02.2015 , 18:53
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.02.2015 , 00:45 przez Revan.)
Hehehe, to Twoje pokolenie wie co to pegazus? 0 kurde, ja się jeszcze załapałem na granie w pegazusa. Krótko potem Playstation weszło na Polski rynek i rządziło niepodzielnie do czasu X360.
Joysticki do pegazusa się psuły CIĄGLE- zazwyczaj wciskał się klawisz. Cóż, i tak się harciło we wszystko co się dało.
Liczba postów: 97
Liczba wątków: 15
Reputacja:
8
No, mnie co chwilę się wciskała prawa strzałka i miałem Game Over w Super Mario Bros.
Tak, dokładnie. Ale nie tylko w Mario. Również w Fifa 2000, Olimpic 2000 i Galaxian.
Don't ignore me, because I'm Goblin Nation Member...
|