Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/showthread.php 28 require_once

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Figurki
W?a?ciwie, to nic fajnego w planach nie mieli.

Venom, prezentują się spoko. Stalowy ma jakąś kanciast? głow?, ale ogólnie, to od zawsze mi się całkiem podobał. Ten czarny te?. Brakuje naprawdę dobrych czarnych Spideyów.
Odpowiedz
' napisał(a):Venom, prezentują się spoko. Stalowy ma jakąś kanciast? głow?, ale ogólnie, to od zawsze mi się całkiem podobał. Ten czarny te?. Brakuje naprawdę dobrych czarnych Spideyów.
Wcale nie brakuje, np. ten jest calkiem fajny.
Odpowiedz
By?by, gdyby nie miał za małej głowy. Cieniowania też nie uznam za dobre. Do tej pory wydano tak naprawdę tylko trzy bardzo fajne figurki, niestety każda z nich ma jakieś wady. Tego. który jest za ma?y do ML, tego, który jest za duży i tego, który ma za mało artykulacji i niepotrzebnie wsadzon? d?o? strzelając? pajączyn?, skoro to ewidentnie jest symbiot.
Ale jako, że ten ostatni ogólnie jest wyrze?biony bardzo fajnie, to kiedyś go kupił. Chyba, że do tej pory wydadz? fajniejszego.
Odpowiedz
A wedlug mnie jest dobrze pocieniowany, cos na ten wzor:
Odpowiedz
Jak dla mnie przesadzili. Zresztą, jestem zdania, że figurki całe w czerni bez sztucznych cieni wyglądaję o wiele lepiej. Ewentualnie coś delikatnego, jak u mojego Venoma.
Odpowiedz
Chyba jeszcze nie pokazywalem tutaj zdjecia Iron Man mark IV (6"):

Wedlug mnie wyglada duzo lepiej niz mark VI, zobaczymy jak im to wyjdzie w produkcji seryjnej.
Odpowiedz
Klasa, nawet Stark do siebie trochę podobny (pamiętacie twarz pod mask? z pierwszej serii?;)). To z tej samej, co ostatnio prezentowany przez Hasbro Mark V, taką
Odpowiedz
Nie wiem jak inni, ale ja niestety pamietam twarz figurki z pierwszego filmu. I tak, to jest figurka z tej samej serii co ostatnio prezentowany mark V, VI i WM.
Odpowiedz
Zadanie wykonane, nogi Scorpiona i Goblina chodzą ciałniej, teraz tylko naprawi? w sensowny sposób Evangeliona i wszystko będzie super.
Odpowiedz
Twarz starka wyglada zajefajnie, a co do tego spiderman'a wydaje mi sie ze spoko wyglada i jest dobrze wycieniowany no ale, rzecz gustu:D
Odpowiedz
' napisał(a):Chyba jeszcze nie pokazywalem tutaj zdjecia Iron Man mark IV (6"):

Wedlug mnie wyglada duzo lepiej niz mark VI, zobaczymy jak im to wyjdzie w produkcji seryjnej.

Figurka ogólnie niez?a. Twarz wola? bym jednak bez okularków, ewentualnie jakieś mniejsze - ale to ma?y problem jeśli hauer dobrze leży. Poprosię bym też o jakiś inny odcie? żółtego koloru - jakiś mniej jaskrawy, bardziej stonowany i o jeden kaloryfer na brzuchu mniej - ten tu?ów wydaje mi się nie naturalnie długi.

Wci?? niestety nie dotarł do mnie Phoenix:angry:... Za to dotarł do mnie Thor <a href='index.phpłact=findpost&pid=0'>http://comicfigs.net/Figures/HML02/Thor_0.htm</a> więc teraz "trochę" narzekania na Hasbro ...
Z wyglądu figurki jestem zadowolony, kolor "pantofli" mógł by był inny/lepszy - ale ok widziały ga?y co brały:). Jestem zadowolony, z odlewu, nawet spoin/glutków/fr?dzelków w miejscach ??czenia niema:), niby takie małe co?, co powinno był standardem, ale w przypadku Hasbro cieszy mnie niezmiernie:).
Kolorystyka i odlew są ogólnie OK i zas?uguj? na plusa, zwłaszcza kolorki (poza wspomnianymi pantofelkami) są dla mnie miłym zaskoczeniem - miałem duże w?tpliwo?ci co do koloru skóry Thora, wydawał mi się jakiś nie taki - nie potrzebnie w rzeczywistości wygląda bardzo dobrze...
Wiedziałem o ograniczonych elementach ruchu (d?onie, stopy/kostki) ... nie wiedziałem jednak że zostały jednak one ograniczone aż tak:angry:... myśl? tu o w szczególności o pkt artykulacji w ?okciu... b?agam ?okie? który porusza tylko się 2-5 mm do góry - co to ma był ?? (nie da?o się zrobić tego jak w kolanie ?? he ??)
Po za tym pkt artykulacji są dobre, bardzo brakuje mi ruchu w stopach/kostkach, jest to szczególnie upierdliwe i w znacz?cy sposób wpływa na pozowalność figurki
Akcesoria - młotek jest gut - choć coś kapkę krzywawy;), toporek wygląda dla odmiany jak z odpustowej zabawki ...
I na koniec rzecz która mnie autentycznie wkurzyća:angry:- pelerynka ...
Sam kolor wygląd jest ok nie mam zastrze?e?. Tym co mnie wnerwi?o jest jej wykonanie - przypina się do figsa za pom?c? dwóch wystających z niej (peleryny) bolców. Figurka ma za to odpowiednio 2 dziurki na ramionach na owe bolce ... OK ... wkładamy pelerynk? ? ... Dobra jeden bolec siedzi, teraz drugi, kurde coś nie mogę trafi? ... (światło !!) ... ech no co jest ?? ... (jeszcze więcej światła) ... jeszcze raz jeden bolec ... WTF? ... gdzie ta druga dziurka na bolec ??:angry:... Aaa i już wszystko jasne bolec został odlany jakieś pół centymetra od dziurki, założenie pelerynki w ten sposób - nie możliwe:angry:.
Po prostu Hasbro ... dziękuje za uwagę.
Odpowiedz
PrimoHombre: Narzekasz jak zwykle. Figurkom wcale nie jest potrzebny drugi joint w rece, bardziej bym sie przyczepil artykulacji torsu, ktora jest praktycznie zadna.

PS: Ja z peleryna nie mialem (i nie mam) zadnych klopotow.
Odpowiedz
A no narzekam:Pchoć nie zgodzę się że jak zwykle:lol:tak już jestem skonstruowany że musz? od czasu do czasu po marudziś:Pzwłaszcza jeśli coś może był dobre lub bardzo dobre a wychodzi przez jakieś niedoróbki przeci?tne ...

Wracając do Thora mi jednak najbardziej brakuje artykulacji kostka stopa:(.

Ps nie wiem o co ci chodzi z torsem ... mojego mogę ustawi? tak by wącha? kwiatki;)
Odpowiedz
' napisał(a):Ps nie wiem o co ci chodzi z torsem ... mojego mogę ustawi? tak by wącha? kwiatki;)
Chodzi o wyginanie go do przodu i do tylu. Zobacz jak to dziala w przypadku FO Capa, a potem wez do reki Thor'a.

Cytat:A no narzekam choć nie zgodzę się że jak zwykle tak już jestem skonstruowany że musz? od czasu do czasu po marudziś zwłaszcza jeśli coś może był dobre lub bardzo dobre a wychodzi przez jakieś niedoróbki przeci?tne ...
Jezeli zamiast slow "od czasu do czasu" wstawilbys codziennie to byc moze, ze zgodzilbym sie z tym zdaniem:P.
Odpowiedz
Ja mam t?:spectacular armor.
Odpowiedz
Eeeej dobre, wy sie tu klucicie lub mozna to ujac "dyskutujecie" nagle wpada Mick Knight i wali "ja mam tego" dobre stary, dobre:D:D

A tak wogole to co sadzicie o tym to jest venom toxic blast http://www.staractionfigures.co.uk/product...on_Figures_5098

Odpowiedz
Nie jest brzydki, ale malutki, dlatego ja go olewam.
Odpowiedz
No dokladnie, jak bylby wiekszy to bym bral

Shinigami znalazlem chun li IV i kena od sota :D:D:Dna tej stronie http://www.forlessthanever.com/
Odpowiedz
No tak, że nie pomyśla?em żeby Ci ją poleci?;)
Odpowiedz
A no przecierz raz mi ja dawales jak szukalem figurek z mortal kombat:Dtyle ze wiesz ken od SOTA koszyuje 129 zl jest jeszcze ten http://www.forlessthanever.com/product.php?ASIN=B000701DHW ale to nie to samo
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości