Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/showthread.php 28 require_once

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Figurki
' napisał(a):Moze chcesz Octopus'a ?
Tego pokurcza z Sinister Six? Niestey za niego podziękuję, bo w ogóle mi się nie podoba:D

Primo, pomyśl? nad Cyklopem. Za ile chciałbył się go pozby??
Odpowiedz
Na pewno będzie ci pasować do Anio?ka ... ten sam kaliber :PA cena ... drogo nie wezm? ...
Edit. zapomnia?em dodał, żebył nie był zdziwiony jak ja gdy go dostałem : ręka z gunem ma tylko jeden pkt artykulacji góra dół ... jakieś elektro. ustrojstwo w niej siedzi
Odpowiedz
Jego prawa ręka rusza się tylko do przodu i do ty?u? Możesz mi napisał cen? na pm i podrzucił jakieś foty jak będziesz miał, to pomyśl? poważnie;)

edit:
Cholera, widzę, że nawet w ?okciu się nie zgina. A to ustrojstwo da się z niej zdjęć?
Odpowiedz
Ten Cyklop to cos dla mnie ! Rece sie wymieni, a z torsu bedzie Moon Knight, no i oprocz tego buty sa swietne. Tylko poiwedz mi jedno Primo: czy on nie ma jakis dziur na plecach, wlacznikow itp. ?
Odpowiedz
Guna ? możesz go wyjść z d?oni ale jest połączony przewodem z okularami. Tak że bez uszkadzania tego przewodu nie odczepisz całkowicie guna. Gdy baterie działały po naci?ni?ciu przycisku na plecach, gun i oczy świeci?y na czerwono.

Edit no jest klapka na plecach w miejscu gdzie mu się baterie wkłada.
Odpowiedz
?wiec?ce oczy mnie nie obchodzą, bior? no?yk i odcinam kabel;)

To podrzu? kiedyś te foty z cen?, bo chciałbym się przyjrze? farbie. Jak się rozmyśl?, to widzę, że Luxus go od Ciebie kupi:DOczywiście mam nadzieję, że uszanuje fakt, że moja oferta była pierwsza ;p

L: http://www.cooltoyreview.com/TB_X3_S2_Cyclops.asp
Odpowiedz
A moglbys zrobic zdjecie jak to wyglada ?

edit:
Shini: Jasne, ze uszanuje;).
Odpowiedz
No problem, ale nie dzisiaj, moje kochanie już mi i tak głową suszy :/ jutro postaram się coś wrzucił
Odpowiedz
Po zdjeciach z cooltoyreview moge powiedziec: Shini ten Cyklop jest twoj !

PS: Ehh tylko te buty...:(
Odpowiedz
Nie rezygnuj tak ?atwo, w końcu guzik można spiłować, a klapki pod peleryn? widać nie będzie. Ba, pewnie cienka warstwa green stuffu ją dobrze zakryje.

Ja wci?? mam na oku Cycka z MS, więc sam nie wiem czy się na tego zdecyduj?. No i tak ręka...
Odpowiedz
To jeszcze zalezy od ceny. No i musze wiedziec jak daleko mozna zgiac tors.
Odpowiedz
Przy okazji, czy tylko ja odczuwam brak naprawdę wypasionej figurki Cyklopa na rynku? Oczywiście chodzi mi o skal? 6-7 cali, bo pewnie w Marvel Universe coś by się znalazło.

Bo jest tak: jeden z XMC jest brzydki, drugi ma tą zwalon? rek? i baterie, trzeci ma jakiś idiotyczny motor przez co też cierpi figurka. Pó?niej jest ten z poprzednich klasyków w stroju od Jima Lee. Wypas, gdyby nie fakt, że jest jakiś chuderlawy i ma?y. W starych ML jest Cyklop w klasycznym i zbyt retro jak na dzisiejsze czasy stroju, to samo w Marvel Select. Ten z Legendsów od Hasbro jest oczywiście pomalowany w ich stylu, czyli tak sobie. Zostaj? w sumie tylko dwa warianty w strojach X-Factor, co też nie jest najlepsz? opcj? na świecie.
Odpowiedz
Mnie osobiscie figurka Cyklop'a nie rajcuje, dlatego tez nie za bardzo mnie to interesuje, czy sa jakies dobre figurki tej postaci, czy nie. Mam jeszcze taka wiadomosc: Pisalem do Toycraft-figurki.pl w sprawie nowych 2-pack'ow, oto co mi odpisali:
"Witam,
Mam nadzieję że uda nam sie zdobył nowe figurki.
Sprawdzimy jak z ich dost?pności? już teraz na pre-ordersach.
Odezwiemy się jak bedziemy mieli jakies informacje
Pozdrawiamy serdecznie "
Czyli jest nadzieja, ze nowa seria Ml bedzie w Polsce !!! YEAH !:D

PS: I co ciekawe kiedy zapytalem forlessthanever jak jest z dostepnoscia MS Juggs dostalem mail'a, ze jest on dostepny :blink: .
Odpowiedz
Pewnie po prostu jakiś sklep go oferuje. FLTL sprzedaje tyle rzeczy, że raczej nie orientuj? się w czasach dostaw poszczególnych figurek;)Fajnie natomiast, że ch?opaki z TC są przychylni w sprawie sprowadzenia Legendsów. Tylko raczej nie liczy?bym na jakąś super nisk? cen?, a coś w rodzaju te za MS, jeśli nie dro?ej. Ostatnio mi pisali, że dystrybutorzy w Europie zacz?li sobie więcej liczy? i Selecty będą teraz niestety kosztowaćy u nich w okolicach 95z?. A co najgorsze, ani ?aden inny z polskich sklepów ani nawet ameryka?skie z wysyłk? do Polski nie sprowadz? ich taniej :/

Natomiast w sprawie Cyklopa może deczko przegi??em;)Jak tak się przyjrze?, to ten od Hasbro jest naprawdę fajny, po prostu leciutko za niski. Natomiast teraz jak rzuciłem okiem na tych dwóch, to, o dziwo, spodobali mi się obaj:
http://www.actionfigurepics.com/v/events/t...x1024_.jpg.html

I dobrze, że ich nogi ruszaj? się normalnie:)W przeciwie?stwie do takiego Magnusa:
http://www.actionfigurepics.com/v/events/t...x1024_.jpg.html

Edit:
Otworzyłem kalendarz dostaw DST. Nie ma w nim jeszcze Juggsa. Albo miał wyjść później, albo przesun?li premier?, jak przy Abomination. Ich najbli?sze Marvele wyglądaję tak:
- grudzień Deadpool
- stycze? Magneto
- luty Cyklop

Edytka 2:
Ma ktoś z Was Rachel Grey od Hasbro? Powinna się fajnie prezentować w moich X-Menach, bo żadna się wydaje.
Odpowiedz
Mam nadzieje, ze cena nie przekroczy 150 zl za 2-pack. Bo wtedy moze bardziej oplacaloby sie wziasc cala serie na bbts.com.
Odpowiedz
' napisał(a):To jeszcze zalezy od ceny. No i musze wiedziec jak daleko mozna zgiac tors.

Tors mało się zgina ... do przodu praktycznie nie zauważalnie, do ty?u trochę bardziej ... w skrócie sza?u nie ma
Foty mam nadzieje że takie wystarcz? ...

[attachment=1370:DSC00700.JPG] [attachment=1371:DSC00701.JPG]

Przypuszczalny powód dla którego nogi są luźne ... taki już niestety do mnie trafi? | uwaga foty 18 + ;)

[attachment=1372:DSC00705.JPG] [attachment=1373:DSC00703.JPG]

' napisał(a):Przy okazji, czy tylko ja odczuwam brak naprawdę wypasionej figurki Cyklopa na rynku? Oczywiście chodzi mi o skal? 6-7 cali, bo pewnie w Marvel Universe coś by się znalazło.

Figurki rewelki Jednookiego rzeczywiście na rynku brak ... każda ma coś co mi się w niej nie do końca podoba <_<W tej chwili czekam na tego http://marvelousnews.com/database/index.php?itemid=750 ... obawiam się że właśnie może był trochę zbyt mało masywny ... zobaczymy jak to będzie mi pasować:)

' napisał(a):Mnie osobiscie figurka Cyklop'a nie rajcuje, dlatego tez nie za bardzo mnie to interesuje, czy sa jakies dobre figurki tej postaci, czy nie.

Ja Ci chyba wykupie jakiś całoroczny karnet na elektro-wstrz?sy ... ;):PJak ty sobie wyobraćasz X-World bez porządnego Ceyclops`a :blink:A myśla?em że Sentinel to twój pierwszy krok do nawrócenia na jedyn? s?uszn? drog? X ... damn <_<
Odpowiedz
' napisał(a):Ja Ci chyba wykupie jakiś całoroczny karnet na elektro-wstrz?sy ... ;):PJak ty sobie wyobraćasz X-World bez porządnego Ceyclops`a :blink:A myśla?em że Sentinel to twój pierwszy krok do nawrócenia na jedyn? s?uszn? drog? X ... damn <_<
HEHE, noo nie wyobrazam sobie, dlatego kupilem Cyklop'a, ale poza tym, ani figurka, ani postac mnie nie jara. Jezeli chodzi o X-Menow, to nie czytam praktycznie nic co ma w tytule X, no poza X-Force i Wolverine weapon X.

PS: No i jest jeszcze dobra wiadomosc (sadze, ze Primo sie ucieszy;)). Jako, ze figurki Wolverine'a nie sa za bardzo masywne, tak wiec ja postanowilem zrobic taka wersje wlasnie. Tylko jeszcze nie wiem w jakim kostiumie, ale podejrzewam, ze bedzie to X-force.
Odpowiedz
Ooo większy i masywniejszy Wolverine ? Mogę tylko przyklasn?? temu pomysłowi, coś w sam raz dla mnie:)

ps. jeśli nie znasz X-Menów najlepszym pomysłem był by zakup Essentiali

http://allegro.pl/essential-x-men-tom-1-45...1212833058.html

http://allegro.pl/essential-x-men-tom-2-45...1212833120.html

gdyby ci się spodobały kolejne mogęy by był :

http://allegro.pl/essential-wolverine-tom-...1189541361.html

http://allegro.pl/essential-wolverine-tom-...1212833032.html

Wydatek w sumie nie wielki a dla kogoś kto ni w z?b nie zna X-Men prawdziwa bomba wiedzy w pigu?ce :)
Odpowiedz
Ooo, to w Polce wyszly dwa essential'e o X-menach. Byc moze, ze sie zaopatrze na imieniny;). Skoro mowa juz o X-men'ach to moze ktos chcialby kupic brazowego Wolviego z ML6 (z metalowymi szponami) ?

edit: Jakby ktos chcial to moge tego Wolviego przemalowac na barwy X-Force.
Odpowiedz
No dobra, Primo. Sprzedajesz tego Cycka w naprawdę przyst?pnej cenie i w ogóle, ale jednak jakiś tego powód jest;)A jak patrzę an te foty, to niestety przestaje mi się podobał XD Szczególnie te wystające stawy w udach. Odpuszczam i wydam cztery razy więcej na MSa. Ale pewnie możesz go pchn?? za trochę więcej na allego, jeśli Luxus go nie chce.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości