Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/showthread.php 28 require_once

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Figurki
Dzisiaj wyczytalem, ze figurka bedzie miala 7" wysokosc, czyli jak dla mnie to nie bedzie bardzo odstawac od reszty 6" figurek. Co do chelmu to mysle, ze bedzie rowniez zamykany, bo jesli nie to co to za Iron Man.... Ja raczej wole figurki z duza iloscia pkt ruchowych, chociazby ze wzgledu na to, ze mozna je calkiem fajnie ustawic i porobic kilka dobrych zdjec, ale tak jak napisales "to oczywiscie kwestia gustu".

PS: Diamond Select ma rowniez w planach wydac War Machine z filmu IM2.
Odpowiedz
Ja sobie stworzylem stronke, na której zamieszczam zdjecia swoich figurek - MojeKolekcje. Póki, co jest ich tam niewiele, ale zapraszam do ogladania i komentowania:D. Na razie sa tylko figurki kilkunastu zolnierzy, ale bedzie tego duzo wiecej, m. in. Marvel Kolekcja Figurek. jeszcze raz zapraszam:spidey_welcome::spidey_cheers:.
Odpowiedz
Cytat:Ej,na figurce niema cieniowana poniewaz jest ona ubrana w materialowe ciuchy,ogólnie super figurka mi sie podoba.
Szata nie jest materialowa. Jest zrobiona z bardzo gietkiego plastiku i "udaje" materialowa.
Cytat:Diamond Select ma rowniez w planach wydac War Machine z filmu IM2.
Bardzo jestem ciekaw jak im to wyjdzie.Uwielbiam WM i nie chce zeby go spaprali.

Odpowiedz
Na stronie glownej Diamond Select jest umieszczona informacja na temat figurek z IM2, jak rowniez bardzo "duzo mowiace" zarysy figurek. Co do tego, czy DS spapraja War Machine , to sadze, ze raczej jest pewne, ze tego nie zrobia.

Teraz troche zmienie temat. Zastanawia mnie dlaczego tak malo ludzi w Polsce interesuje sie Marvel Legends. Czy to z powodu tego, ze figurki te nie sa wydawane w naszym kraju, czy moze z jakiegos innego powodu. Popatrzymy na nieco podobny temat, bo tez o figurkach, tyle, ze z serii MKF. Gdyby one nie byly oferowane w Polsce to czy ktos z naszego kraju by je zbieral, sadze, ze rowniez mala garstka osob. Takze o co chodzi, moze o to, ze polakom po prostu sie nie chce sie szukac po zagranicznych aukcjach, szukac jakis kontaktow za granica, moze Polacy sa zbyt leniwi.... Jaka jest wasza opinia na ten temat ?
Odpowiedz
Link do mojej figurkowej kolekcji :D
http://figurki.vel.pl/viewtopic.php?t=76
"Wierzę, że to co cię nie zabije, uczyni cię... dziwniejszym."
Odpowiedz
Fajna kolekcja.Niektóre figurki na serio kozackie.
Odpowiedz
A co powiecie na to?

To moja ostatnia zdobycz, ma az 35 cm wysokosci i jest naprawde nieziemskaB)
Odpowiedz
Witam wszystkich. Do tej pory bylem tylko biernym obserwatorem, ale dla kazdego kiedys nadchodzi ten pierwszy raz. Wiec teraz przyszla moja kolej na pierwszego posta:P

Sklonilo mnie to do odpowiedzi na pytanie LuXuS-a (...)dlaczego tak malo ludzi w Polsce interesuje sie Marvel Legends(...) - na pewno zgodze sie z tym ze brak wiekszego zainteresowania ma wplyw brak dostepnosci w "pieknym kraju nad Wisla". Lecz z tym ze jestesmy zbyt leniwi by szukac poza granicami PL juz sie nie bardzo zgadzam ...

Moje zdaniem przyczyna jest troche inna :

- po pierwsze : jestesmy, co tu duzo ukrywac, narodem ciemniaków, gdzie co drugi potrafi z wielkim bólem zeba wypowiedziec/przeczytac dwa zdania w obcym jezyku - kupowanie z zagranicy bez znajomosci jezyka (czyt. w ciemno) bez perfekt znajomosci regulaminu sklepu, opisu produktu, warunków dostawy i calej reszty stuffu pozostawiam dla kamikadze.

- po drugie : lecz nie mniej wazne, a moze i wazniejsze, gwarancja otrzymania zamówionego/oplaconego towaru, reklamacja w przypadku otrzymania wadliwego/uszkodzonego przedmiotu, i wreszcie nasze mozliwosci odzyskania $ w przypadku, gdy trafimy na osobe/sklep uczciwa inaczej ...

Powiedzmy sobie szczerze, nazywajac rzeczy po imieniu - tak naprawde nie istnieja ! Niestety bylo mi dane przekonac sie o tym na wlasnej skórze, co prawda nie przy zakupie figurek (Lap od brudasów z USA i nie mówie tu Eb) ale jednak ... efekt ani przedmiotu ani kasy, jedyne co mozemy to potupac sobie noga. Nasze szanse walki z nie uczciwoscia sa proporcjonalne do odleglosci w mierzonej kilometrach od granic PL - zaczynam od minus 1%, gdzie kazdy km to kolejny minus 1%.
Placic za free nikt nie lubi, a k*** i h*** nie jest ani wieksze ani mniejsze niz w PL.

po trzecie : wszelkie oplaty dodatkowe, koniecznosc zaplaty w $ lub E

I to by bylo na tyle z moje strony. Pozdrawiam wszystkich zbieraczy i fanów Uniwerku Marvela.

ps. jesli ktos jest byl by zainteresowany odsprzedaniem Sztorm lub Cyklopa z ML prosze o kontakt, o tym co mnie konkretnie interesuje w innym miejscu tego forum
Odpowiedz
Cytat:To moja ostatnia zdobycz, ma az 35 cm wysokosci i jest naprawde nieziemska
Faktycznie piekna czacha.Lancuch i ten waz robia wrazenie.Mozesz zarzucic wiecej fotek??

Odpowiedz
' napisał(a):Witam wszystkich. Do tej pory bylem tylko biernym obserwatorem, ale dla kazdego kiedys nadchodzi ten pierwszy raz. Wiec teraz przyszla moja kolej na pierwszego posta:P

bla bla bla bla bla bla bla*

ps. jesli ktos jest byl by zainteresowany odsprzedaniem Sztorm lub Cyklopa z ML prosze o kontakt, o tym co mnie konkretnie interesuje w innym miejscu tego forum

ja bym jeszcze dodal, ze niektórych (jak np. mnie) odstraszaja te zawiasy w miejscach, gdzie figurka sie zgina, oraz (nie moglo byc inaczej) cena- za ta cene wole sobie kupic kilka komiksów na
www.komiksyarchiwalne.sklepna5.pl
(polecam sklep timgraysona), lub kupic figurke z MKF w pierwszym lepszym kiosku, a nie szukac za granica ML

*bardziej szczególowo dwa posty wyzej
Odpowiedz
' napisał(a):ja bym jeszcze dodal, ze niektórych (jak np. mnie) odstraszaja te zawiasy w miejscach, gdzie figurka sie zgina, oraz (nie moglo byc inaczej) cena- za ta cene wole sobie kupic kilka komiksów na
www.komiksyarchiwalne.sklepna5.pl
(polecam sklep timgraysona), lub kupic figurke z MKF w pierwszym lepszym kiosku, a nie szukac za granica ML

*bardziej szczególowo dwa posty wyzej

DOKLADNIE ! ! ! Co do figurek z MARVEL LEGENDS to mnie sie one po prostu nie podobaja (miedzy innymi ze wzgledu na ZAWIASY o których wspomnial Logan1995) i przypominaja zabawki którymi bawilem sie w dziecinstwie :lol:
Gdyby jakosciowo przypominaly figurki jakie wydaje NECA czy McFARLANE to nawet bym sie nie zastanawial i bralbym wszystko co jest! Ale tak to 100 bardziej wole kupic sobie olowianego malucha z KOLEKCJI FIGUREK niz kiepsko wykonana (moim zdaniem) postac z MARVEL LEGENDS :(
"Wierzę, że to co cię nie zabije, uczyni cię... dziwniejszym."
Odpowiedz
Tez mnie te zawiachy denerwuja, ale o tym dywagowalem z LuXuSem, kilka/nascie postów wczesniej, wiec nie bede sie powtarzal.

Witaj PrimoHombre, ales mnie teraz zdolowal tym postem. Wlasnie czekam na dwie przesylki z zagranicy i wpadlem w psychoze:/ :P
U?miech kosztuje mniej ni? elektryczno??, a daje wi?cej ?wiat?a;D
watch Knife in the water saga
Odpowiedz
Zgodnie z prosba daniello32 wrzucam kilka fotek statuetki Ghost Ridera:

Odpowiedz
Wczoraj odebralem paczke z figurkami, a w srodku byl:
Juggernaut
Sabretooth
Guile
Super Patriot
movie Juggernaut

Teraz zdjecia ML 6 Juggernaut'a, za ktorego dalem 170 zl, ale wedlug mnie warto bylo :D.

Helm jest zdejmowany, ponizej dowod na to:

i jeszcze zdjecie porownawcze:

Zdjecia Sabretooth i pozostalych po poludniu lub wieczorem. Czekam na wasze zdanie na temat tej figurki.
Odpowiedz
Twarz, tulów niezle wykonanie, dalej juz tylko gorzej. Moim zdaniem wyglada jak malpa z tymi dlugimi rekoma. Te niby zyly? jakby wytaczal sie w bagnie. No a przez te kulki w miednicy, to cos pomiedzy kojarzy mi sie z pielucha, z której wypadly klocki gó..., bo to przypominaja jego uda. Bardziej zabawka dla dzieci, niz satysfakcjonujaca figurka.
Odpowiedz
Kazdemu podoba sie co innego, Ty wolisz male niedomalowane gowienka, ja natomiast wole w pelni pozowalna, dobrze pomalowana figurke. Dlugie rece to on ma, to fakt, nie wiem kto mu takie postanowil zrobic, ale oprocz tego jest swietna figurka, pelna detali.
Zdjecia pozostalych figurek:

Do figurki Sabretooth jest dodana jeszcze swietna podstwka:

Ostatnie trzy figurki sa kupione tylko i wylacznie ze wzgledu na custom'y, chociaz Guile prezentuje sie calkiem fajnie.
Odpowiedz
LuXuS figurki prezentuja sie swietnie, zwlaszcza Juggernaut`a, choc osobiscie nie lubie tej postaci, ta figurka jest swietna, zazdroszcze.
Odpowiedz
Jak ustawialem Juggernaut'a na polce z innymi figurkami, to wpadlem na pomysl, aby ustawic go w bardziej dynamicznej pozie. Co dziwne udalo mi sie go ustawic na jednej nodze i stoi tak od wczoraj wieczor :D, mam nadzieje, ze nie spadnie, bo wyglada swietnie. Zreszta sami zobaczcie:

i zdjecie grupowe moich mutantow, mam nadzieje, ze za jakis czas dolaczy do nich Magneto:

Odpowiedz
Luxus, wez strzel fote (jakbys mógl) calej póly/pólek ze wszystkimi figsami które masz:)
U?miech kosztuje mniej ni? elektryczno??, a daje wi?cej ?wiat?a;D
watch Knife in the water saga
Odpowiedz
Ja rez prosze o zdjecie calej twojej pólki.
Figurki kapitalne.Mnie jednak najbardziej sie podoba Sabertooth.Kapitalna twarz i ogólnie cala figurka.

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości