Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/showthread.php 28 require_once

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Propozycja koszulek Spider-Mana
Witam wszystkich forumowiczów. Mam pewna propozycje, która moze wypalic tylko dzieki Wam. Mój znajomy z USA co jakis czas podsyla mi jakies gadzety zwiazane z Pajeczarzem, a teraz zaproponowal, ze moze mi zalatwic koszulki, o które tak ciezko w Polsce (bo dla dzieci jest ich mnóstwo). Pewnie wzialbym tylko jedna sztuke dla siebie, ale pomyslalem, ze czemu nie wiecej?

Wzór wyglada tak:

Moge ich sprowadzic wiecej, jesli tylko znajda sie chetni. Z tego co sie orientowalem, to ich cena oscylowalaby w okolicach 50 zl i bylyby to rozmiary "L". Prosze pisac, jesli jestescie zainteresowani. Pozdrawiam

P.S. Aha - na koszulce nie ma tego napisu "600"
Odpowiedz
A macie do zalatwienia T-Shirta z "logiem" Venoma/Black Spidera z przodu i z tylu, polaczone ze soba??
Cos takiego jak ponizej??
U?miech kosztuje mniej ni? elektryczno??, a daje wi?cej ?wiat?a;D
watch Knife in the water saga
Odpowiedz
Nie wiem, musialbym sie dowiedziec. Wiem natomiast bankowo, ze ten wzór który podalem, cieszy sie spora popularnoscia i ze sprowadzeniem go nie byloby problemów.
Odpowiedz
A moze by tak zrobic koszulki Spider-Man Online? Bylby ktos chetny?
Odpowiedz
Hmm, brzmi kusząco, jak pojawi się więcej szczegółów to pewnie będę chętny.
Odpowiedz
Super!

Poczekajmy moze az sie troche ludzi wiecej pojawi na forum... dwoch nie ma za bardzo sensu robic Big Grin
Odpowiedz
Jak projekt będzie fajny, to wezmę.
Powrót jest tylko jeden i nie króla, tylko jedi.

Odpowiedz
To juz 3 Tongue
Odpowiedz
Ja z znajomą planujemy sobie skołować koszulki z Green Goblinem, jakby u Was takowe były to kolejne 2 osoby można dopisać^^
Ah i jeszcze mam kolejną osobę tyle ,że jest ona z Niemiec też ma fioła na punkcie Green Goblina i na pewno by taką koszulkę chciała więc to już 3 osoby Big Grin
Odpowiedz
A gdyby takie koszulki z tym pająkiem i w ogóle... taki strój Spider-Mana bez rękawiczek, spodni, butów i maski. Sama koszula.
Co o tym myślicie?

Spider-Kapi Venom_dance
Don't ignore me, because I'm Goblin Nation Member...
Odpowiedz
Chodzi Ci o tak jakby górę kostiumu Spider-Mana?(z wyłączeniem maski i rękawic)
Odpowiedz
TakSmile

PS: Będziemy znajomymi na portalu?
Odpowiedz
Pomysł hmm, cóż, zależy jakby to wyglądało, bo chyba nie równie obcisłe co na filmie Tongue

Pewnie, wszyscy tu jesteśmy kumplami.
Odpowiedz
Nie, nie, nie!!! LUŹNIEJSZE!!! Znaczy się... to zależy jak kto lubi. Taka seria: różne rozmiary, różne obcisłości, różne kolory (jakby jakaś dziewczyna-fanka SPIDER-MANA chciała różowe), można by też ruszyć z serią sprzedaży rękawiczek na zimę, masek na karnawał, kapci do domu wyglądające jak buty SPIDER-MANA, itp. itd. W skrócie rozdzielone części stroju SPIDER-MANA na każde miejsce (poprzedzając odpowiedź Revana).
Odpowiedz
Możliwe, że uda mi się podłączyć pod pewną osobę, która robieniem koszulek się zajmuje. Jeżeli się uda, to będe tam pomagać graficznie, więc jak ktoś ma jakąś swoją wizję, to może się uda ją zrealizować 8D
Odpowiedz
A na przykład czapki na zimę, co jak je się zsunie na dół, to jest taka maska S-M. Fajne?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości