31.10.2005 , 20:10
I wszystko dobrze sie skonczylo , oprócz tego ze nikt nie zamknal tego topicu :P
Wystąpiły następujące problemy: | ||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
|
Piszemy opowiadanie o Spider-Manie
|
31.10.2005 , 20:10
I wszystko dobrze sie skonczylo , oprócz tego ze nikt nie zamknal tego topicu :P
31.10.2005 , 20:14
Dalszy ciag tej ekscytujacej historii po przerwie :lol: ...
31.10.2005 , 20:23
Powrócilem do swojego panstwa i spodziwalem sie goracego przywitania. Niestety w moim kraju toczyla sie wojna.....Nic juz nie bylo takie same , nawet ja. Cierpienie , moge to powstrzymac JAAAAA!!!
Chcesz zeby ksiaze uratowal swój kraj? A wiec uzyj nowego Cifa i sprawdź czy wygrales!! Kup go teraz!! Koniec Reklamy
31.10.2005 , 21:12
CZy byles juz w kiosku? Juz teraz gratis w Sidi-akszen komiks: Spektakular Spajder-men. LAL, LOL, JOL, OH
Koniec reklamy
31.10.2005 , 23:45
Co by bylo gdyby nie wynaleźono papieru... Przyszlosc zostawmy historykom a przyszlosc specjalista od przyszlosci, ING Nacjonalen Nederlanden Bank Polski... U nas najlepiej!
Koniec reklamy
01.11.2005 , 17:19
Dzisiaj o 25 specialna emisja serialu z wadszym ulubionym torbaczem eukaliptusorzercom !
-Eukaliptusorzerca ?- Wykrzyczal wyzej wpsomniany, wskazujac na sowje jadra.- To mi zezryj ! Narabany Mis Koala the Movie dzis o 25 ! Koniec reklamy. ![]()
05.11.2005 , 12:02
Koniec przerwy
(rozpoczecie) Ram pam pam - Moda na Spideya - odcinek 5555 paaaa pam. Peter wszedl do pokoju gdzie czekala juz na niego Gwen. Podeszla do niego i uderzyla go policzek krzyczac: -Jak mogles zdradzac mnie przez ten caly czas... Ta cala MJ... Kochasz ja bardziej ode mnie?...
25.08.2006 , 20:28
-Zdradzalas mnie z goblinem........ I ty mnie uderzasz w policzek? Nie Gwen teraz przygotuj sie na....
-Wata cukrowa! TANIO! Wata Cukrowa!
26.08.2006 , 15:41
- Wata? Wata cukrować- zapytal zasadniczo Peter- kto to powiedzial?
- Ja... Byl to glos Octopusa. - Ja... ja sprzedaje wate cukrowa... to ponizajace, ale dzieki moim mechanicznym ramionom moge obsluzyc wiecej klientow na raz.. - Bravo! - Wate prosze! Niespodizewanie klientem byl....
28.08.2006 , 17:11
Venom
Kupil dwie sztuki i powiedzial: -Dobra Octopus znizka o 60 groszy - No co ty odkad spidey mnie pokonal musze miec troche kasy na zycie -Prosze -NO DOBRA SPRZEDAM CI ZA 1,40 -O.k Venom nieslychanie szybko zjadl wate i uciekl. Nagle Peter spojrzal na droge a tam idzie Mary Jane i mówi -Peter znowu kochasz Gwen? -Mary nie przy ludziach! -O.k Nagle z Mery Jane wyszedl Cameleon...
Rafcios rządzi Kumalski ? xD
28.08.2006 , 18:22
Po chwili Cameleon zmienil sie w Gwen....
05.09.2006 , 17:55
...stwierdzil, ze takze chetnie zjadlby troche waty cukrowej. Predziutko poszedl szukac Osctopusa który gdzies zniknal razem z wata...
05.09.2006 , 18:42
Peter znalazl Octopusa, ale zostawil kase w domu.....
05.09.2006 , 18:56
Doktor stal z rozstawionymi mackami, w kazdej z nich mial po piecio "dolarowce". Spider pomyslal, ze teraz kase zabierze Oktopusowi, bo i tak kradziona, a potem zwruci to co wydal na wate. Kiedy juz mial sie rzucic na doktorka...
"IF YOU ARE MY FATHER, CARNAGE...WHO'S MY MOTHER"-Toxin
05.09.2006 , 18:58
Sory zwróci :P :P :P :P
...Spidey poczul dziwny ból w brzuchu. Ból coraz bardziej sie nasilal az w koncu HLAST! Z brzucha wyszedl obcy. W tym momencie w poblizu pojawila sie Ripley...
deadpool92 - a edytowac postów nie umiesz...? <_<
05.09.2006 , 22:07
Kobieta przechodzila wlasnie obok niech, poniewaz tez jej sie zachcialo waty i biegla do stoiska. Zaczela krzyczec:
-Chce mi sie waty! kocham wate! Gdy spider-man to uslyszal, pomyslal, ze sa dla siebie stworzenie. On i pogromczyni obcych...Mimo tego, ze mial rozwarty brzuch...
06.09.2006 , 15:31
.... gwen, felicji, cioci may no i naturalnie do...
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|