Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Use of undefined constant mentionMeBuildPopup - assumed 'mentionMeBuildPopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 336 - File: inc/plugins/MentionMe/forum.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 336 errorHandler->error
/inc/plugins/MentionMe/forum.php 16 mentionMeInitialize
/inc/plugins/mention.php 31 require_once
/inc/class_plugins.php 38 require_once
/inc/init.php 233 pluginSystem->load
/global.php 18 require_once
/showthread.php 28 require_once

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gorr?co...
Doprawdy piek?o nastało. Gor?c jest nie do zniesienia, mam wrażenie że Bóg nie ma co robić i tak jak my przypiekamy mrówki szk?em powiększającym, tak on się podobnie bawi z nami J?zyk. Obecnie dużo podróżuje, głównie autokarami w których na szczęście jest klimatyzacja, jednakowo? kiedy jestem w domu, gdy mam wyjść na zewn?trz... to jest problem. Piję dużo słodkich zimnych napojów co nie jest wskazane, acz taki ze mnie dziwak że inaczej nie umiem. Przy komputerze siedzą średnio pił? godzin dziennie, z przerwami oczywiście. W tym samym pokoju jest jeszcze wielki telewizor, więc strasznie się to pomieszczenie nagrzewa, poza wylegiwaniem się przed komputerem przebywam również dużo czasu w ogrodzie. Jest cię?ko ale jakoś przeżyje, w końcu to pestka w porównaniu z tym przeżywali choćby "Powodzianie". A wy jak wytrzymujcie te upa?ye
"The Bat-Man swiftly picks up the paper that the...
murderer stole from Steven Crane's safe..."

Odpowiedz
Aktualnie upa?y ustały (rym?o się).Cieszę się bo wcześniej nie da?o rady wyj?c z hajsu.Niedługo jednak nasze kochane (xD) upa?y mają wrócic...Szykowac wiatraki!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości